60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Részemről ennek a hírnek jobban örülök, mint a 2.3 megjelenésének. (Még a végén megint játszani a fogok.) :)
  • repro
    Lbsztad a nevét:)))
  • cyrus #49390
    hány neki a honorja ?
    nagyon noob ?
    beletanul majd ?
  • Friczy
    Közérdek bejelentés:

Klánunk 'új' taggal bővült: -(xSU)-Dem@an!
    Velkám Tapasz!
  • bogyoka
    jójó, már igen, bocsi csak megijedtem
  • SirThomas
    Köszi. Ez eszembe sem jutott! :))
  • Sadist
    Csókolom csókolom, teccik-e tudni mi az a faq? ;)
  • cyrus #49385
    én ugy szoktam hogy photoshopban megcsinálom az egyes képeket....

de van amikor animatorban rajzolom...
  • bogyoka
    Jájj, nagy bajban vagyok

Letöltöttem a peccset a 2.3-ast, felis raktuk, és nálam most semmi misszionra nem enged, a tréning is olyan, mintha nem csináltam volna meg

Most mit csináljak?
  • SirThomas
    Én is azzal probálkozom. :)) De ezekszerint még van mit tanulnom!
  • cyrus #49382
    sztem gif animator.....
  • SirThomas
    A mozgókra. (pl.Bogyóka,Repro,[HUN]Crassus,Free)
  • Doma #49380
  • cyrus #49379
    pl ?
  • SirThomas
    Áruljátok már el nekem, mivel csináljátok ezeket a jó logókat?
  • THE matrica
    Számítógéped nem adtad el közben? Lehet hogy a mosógéppel akarsz csatlakozni.
    [csak viccel]
  • bcs78
    OFF:
    Szétvágtam a kábelt öszekötöttem, és nem volt jó. Aztán rájöttem hogy van én nekem egy másik UTP kábelem a kamrában (ismét vok). Azzal se ment. Aztán rájöttem, hogy pár napja kiszedtem a hálókártyát a gépemből, mivel van egy integrálva az alaplapra is. De ma rájöttem, hogy miért raktam be a gépbe egy másikat az integrált mellé. Mivel az integrált néha jó, néha nem.
    Ígyhát most dobhatok ki egy telejsen jó de szétszabdalt UTP kábelt és 2 napig téptem a hajam, hogy miért nem megy a hálózat.
    ON:
  • bogyoka
    Tudom, később rájöttem,hogy hülyeséget kérdeztem, de már nem tudtam kitörölni, kicsit szeleburdi vagyok
  • repro
    ahha, értem, de lekéne akkor töltenem az új pecset is ugye? Mert azt még nem töltöttem le.

hát ez az első... :)
  • bogyoka
    ahha, értem, de lekéne akkor töltenem az új pecset is ugye? Mert azt még nem töltöttem le.

Na, akkor megcsináltatom, mert nagyon jáchatnékom van:DD

ja, köszike:))
  • repro
    Elsőnek indítsd el a /system/pb könyvtárban a pbweb.exe-t
    (új PB jött ki és érdemesebb játékon kívül frissíteni)
    Amúgy meg valamit elkeféltek. Van olyan, h egyik szerver sem hivatalos, ha meg hivatalosak, akkor pedig mindenkinek 15 honor-t mutat

sztem készül már a 2.3.1 :)
  • bogyoka
    Hahóó, megint kérdeznék:)))

Tudtok-e valamit, hogy van valami baj a serverekkel, vagy most nálam nem jó valami?

Nem tudok felmenni a serverekre, ha meg bemegyek, kidob, és ráadásul alig van server:((

• Sadist
    Ha még ők maguk írnák a cheateket, azt mondanám hogy biztos a kihívás és a problémamegoldás hajtja őket, de letölteni valamit és használni, ahhoz viszont nem kell túl sok ész.
  • repro
    Azt bírom, amikor sajnáltatják magukat, h ők "meg-nem-értett-gémerek" és miért utálja mindenki őket:)
  • Sadist
    Öhm, én csak a fórumhoz akartam linket, hogy röhöghessek a sok lámán, de priviben is jöhet ;)
  • bcs78
    Ja! És sztem ne nagyon tegyünk hivatkozásokat ide ilyen helyekre, ne könnyítsük meg senki dolgát.
  • bcs78
    Na hát én is beleolvasgattam a cheat fórumba. Teljesen ledöbbent, hogy ezek az emberkék rendesen fel vannak háborodva, hogy nem működnek a cheatek. Egyébként tényleg úgy néz ki, hogy a PB most szerzett nekünk néhány nyugodt napot.
  • Doma #49365
    Annak ellenére hogy nincs ott a kis ikon a szerver neve előtt, teljesen jól játszható a játék... szal nem értem a felháborodás okát

• Sadist
    Szétvágod a kábelt, leblankolod a végét és az azonos színűeket összekötöd :D
  • Sadist
    Hol lehet ilyeneket olvasni? Beírnék bauer néven, hogy kicsit cukkoljam őket
  • Sadist
    Pedig ez a névváltoztatás tiltás úgy tudom már régebb óta benne van a PB-ben.
  • Josszimatroz
    :-pp VAZZEG PECH... nyomas botba venni
  • bcs78
    Azért nem játszom mostanában, mert untam az Army-t. De most teszik az UA, viszont tegnap rácsuktam az UTP kábelre az ajtót (tudom: ), így most otthon nincs netem. Tegnap este rendesen a falat kapartam kínomban hogy nemtok netezni.

Amúgy meg részvétem és minden elismerésem a fordított napszakokért.
  • Josszimatroz
    .It's only cheating if you get caught. ez a jelmondatuk.. hmm hmm.. erdekes velemeny.. ej en regimodi vok meg ugy nottem fel azt tanitottak "ne csalj a jatekban" most meg mi arad mindenhonnan? szerezd meg, nyerd meg, legyen a tied.. csak a cel erdekes.. bullshit
  • Josszimatroz
    en meg ejszaka dogzom meg 7vegen ugyhogy stfu..
  • Josszimatroz
    es ezert nem jaccol mostanaban?..
  • bcs78
    Húzzatok dolgozni vagy iskolába, mit játszotok itt napközben? Engem meg itt egyen a fene, ti meg csak játszotok...
  • Strahd_
    neved akardt az a veded lenni .)
  • Strahd_
    ur isten most már céloznom is kell nem megy megnyomom az 1 es gombot és akkor megöli az összes ellenséget meg ha a 2 est megöl midnekit és beirja NooB vagy vagy... mert én avgyok az isten
    3 as gomb szivárvány nevem van 4 es gomdb baze hoyg tudtál lelöni engem a sebezhetetlenség csitem mögül adca a veded és repülj innen
  • Josszimatroz
    en jokat rogohtem ahogy olvastam miket rinyalnak..