60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Én annyo ugy szeretem ezt a játékot. Mountain Ambusoztam Somával :) a fán csücsültünk és vártuk Rusht mikor kuszik arra :D
  • Strahd_
    Free ez nem az a játék ahol le kel vetköztetned a lányokat? Crasuss nem erre használkja az Honor szintjét? :) Azt tudom mi nem nem olyna mászkálos megoldom azt a hibát hoyg 1 gombot megnyomjak mintn Kotorban (ugye crassus :) )

Ez olyan lövöldözös, bazsosz, ugros, szinesnevezös én vagyok a májer gránátot a fejedre rakos játék nem? .)
  • SirThomas
    Mindentől függetlenül utolag is köszönöm mindenkinek a segítséget, mert az elején én is sokmindent kérdeztem részletesebb utánanézés nélkül! Mostmár tudom mit éreztetek! :))
  • SirThomas
    Nekem nincsen otthon internetem, de hallottam az army játékról, hogy nagyon klassz! Tudna nekem segíteni valaki honnan tölthetnék le hozzá valami crackot, hogy tudjak vele játszani???
  • Free
    ez valami dobókockás játék mint a harc és varázslat??? 386 ososn is elfut egy hercules kártyával ? mit tegyek ha a 4 MB ram -os hightech gépemen nem indul el ???
    mi az az fps?
  • Strahd_
    Migthy hol találom a medic teszt megoldásait? :) Hogy lehetek Sniper? :) Van atombaomba a játékban? :)
  • bogyoka
    ahha, jó köszi, megpróbálom azt is köszi
  • Josszimatroz
    Bogyoka! a peccs filet az army konyvtarba masold es onnan probald meg futtatni!
  • Josszimatroz
    az enyemet spec egy Slow nevu hihetetlenul intelligens interface csinalta..
  • Josszimatroz
    vota te katona?.. ha nem, akkor nezzed, ha igen es tetszik akkor off.. remenytelen..
  • Josszimatroz
    jaj ez a vegpont ha egy tarsasag mar a katonakori emlekeihez kanyarosik vissza... amugy meg a radai rosseb tegye bele ebbe a tetu armyba.. 3ig fent voltam, alig birtam 6kor felkelni... koszonet a HAF klan tagjainak az ejszakai+hajnali hatalmas URBANASSAUlt csataert.. nagyon jo vot..
  • patacsi HUN
    Nyírbátorban voltam amikor ez ment és még jó 350 volt a centimen... aztán jött Kuvait és fél évig nem mentem haza. Lehet, hogy emiatt vesztett a sorozat kicsit az "értékéből". ppffffff
  • Slow
    jolvanna, lehet hogy kicsit stikk, látod miket ír...

(de szerintem is valaki "kékel" és szivat minket...:D)
  • cyrus #49419
    én biztos nem...szal....
  • Sadist
    Miért írtad le neki? Ezek után a kisujját sem fogja mozdítani, mert tudja, hogy van olyan marha, aki úgyis a szájába rág mindent.
  • cyrus #49417
    gondoltam :D
  • Mighty
    A kozepso nem neked szolt :)
  • Mighty
    Egy ido utan ott is meg fogjuk unni.

Mi a tetves jo budos francert vannak leforditva a tesztek? Mi a tetves jo budos francert van a FAQ?

Asszem lathato, hogy en mar nagyon regen valaszoltam barkinek is ilyenre.
  • cyrus #49414
    G ! Inkább ezt rakd be a linkbe fent :

[b]"Ez nem help topik ! Az ITT található !"
  • cyrus #49413
    ennyi idő alatt nyolcszor megtaláltad volna.

tessék :
    Teszt:-SF-ABCCAAACAADBBCB - MEDIC-AAACCBABDBAEACCAAD BBABCDAC BDBCBBB

mértem az időt, 1 perc 22 alatt találtam meg neked.

többet plz ne kérdezz hanem a FAQ-t olvasd, ha ott sem akkor a fórumon a help topikban lehet kérdezni.
    ez nem help topik.
  • wermo
    azt megtaláltam mi a teszt de hogy mit kell beraikázmi azt nem
  • wermo
    ja vagy emailomra küldjed
  • cyrus #49410
    mit csináljak ?
    likezzek ? azt hogy kell ?
  • wermo
    Léci likezz rá! lécives asztán igérem ne óm szólok többet

nem találom
  • cyrus #49408
    meg lett neked mondva elégszer hogy mit kell csinálni ha nem tudsz valamit.....
  • wermo
    Léci likezz rá! lécives asztán igérem ne óm szólok többet
  • cyrus #49406
    nemtom hogy dexa vagy crassus vagy majti csinálja.e de be lehet fejezni, mert fizikai fájdalmat okoz ez az ember !

• wermo
    Léci likezz rá!
  • wermo
    Léci itt az emailom: [email protected]
  • Sadist
    Americasarmy.hu-n még mindig fönt vannak a megoldások, csak egy kicsit körül kéne nézni...
  • cyrus #49402
    wermo mennyé má innen má el má !
  • wermo
    Az orvosit nebírom túlvinni valaki írja le hogy mit kell bejelőlni a lapon : emailom: wermocivvipmail.hu lécives kérlek titeket
  • Sadist
    Egy kalappal! Villagen úgyis vérprofi vagy :D
  • Mighty
    Ma este 9-kor klan meccs. En is csak nezzem vagy szerepeljek? (village-en lesz )
  • Sadist
    Ma este kilenckor meg Mythbusters a Discoveryn. Én nézem
  • Sadist
  • [HUN]Crassus
    Kicsit OFF,de JÖVŐHÉTEN ANGYALBŐRBEN sorozat a Viasat 3-on! én nézem.........:DD
  • CSUKA
    EZ LOL...
  • Doma #49394
    És milyen igaza van!
  • Mighty
    Csak a nevet adta a klannak... baszik armyzni, inkabb wow-ozik :P