60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Josszimatroz
    es mibol all beirni egy keresobe hogy hack for aao v. cheats for aao?.. nehogyma tullihegjuk a dolgot.. nem ezen fog mulni h valamely magyar elkezd csitelni..
  • Josszimatroz
    de ez mar a 10-12 eves korosztalynak leszul kellett egy kis konnyites hogy rakattanjanak a jatekra.. kivancsi leszek lesz e benne pikachu rohamsisakban az opfornal meg valszinu akkor Hokuszpok fog rohangalni rpkval...
  • Josszimatroz
    officialon nem megy a pb.. vagy ha megy szarull trackeres forumon van errol diszkurzus.. a cheater forumokon is azt rezgik a fasszopok h officalra menjen a sok pocs csitelni ne leasedre..
  • Free
    na grat az egyesüléshez :c))

A cheaterrel meg szerencsétek volt. nkem mostanában két dolog borzolja az idegeimet az iszonyú laggos szerverek ami nem tudok megmozdúlni meg azok az emberek akik ezek ellenére rpk val meg ar rel 1 lövésből osztják a halált.
  • [negativ] Cirek
    ja és eMTy meg Lezi is segített az alázásban.
  • [negativ] Cirek
    *kisarcokat.. korán van már vazze... :)
  • [negativ] Cirek
    lol :D

nem maradt -(xSU)- meg aki akarja az utánateszi ezt: [-]
    hát ennyi, a lényeg hogy... mi a lényeg? :D
    Ja hogy osszuk az észt mindenhol és lezuzzúk a kisarcok mindenhol! :)

Ja most hajnalban Rush-al osszefutottunk egy névváltoztatós n00bal, párszor ki tudtuk szavazni, mert még ahoz is noob volt hogy időben átírja.. LOL

mondjuk a furcsa az hogy ez Army Official ** szerver volt, csak éppen a pb-s parancsok nem működtek. Szóval lehet ha ment volna a pb akkor kivágta volna, így viszont porrá kellett aláznunk, majd elment :))
  • Free
    és mi lett a név????
    (-xSU)
    ???
  • Psion #49505
    Ha én milliomos vagyok akkor skrizofén is, bakker !
  • BenyBo
    hooah
  • HITMorpheus
    Azért nem kellene fikázni a konzolosokat, valahol megértem őket, hiszen ha azt vesszük, hogy egy "középszerü" videókártya árából meg lehet venni egy játékkonzolt.

Nem mindenki lehet olyan milliomos, mint mi! Az meg, hogy milyen rajta a grafika, hát....., istenem.....
  • patacsi HUN
    Ne butáskodj! Kösz, hogy eddig is a Hírszerzőnk voltá és leszel. :) csekk aao.hu admin fórum pls...
  • Nyers
    A címed mán' meg van csak te nem vagy onlány. ;)
  • Nyers
    Vettem az adást, sry, leközelebb hírként kinn lesz az aa.hun! Sry Pata! [shame on me] Az a gond, hogy nem vagyunk közvetlen kapcsolatban, mert a hírezés neked jobban megy (kirakni), csak a mail meg nehézkes, szóval az MSN címeddel dobj meg pls és napi 5-6 garantált! ;)
    De akkor az egyik szervert rólam nevezitek el!
  • patacsi HUN
    De ez tudod mit jelent, hogy van egy saját oldalunk amin 2 havonta vannak hírek és sosem lesz olyan látogattottsága, hogy etessen 1-2 official szervert a hírdetésekből. Viszont az SG-t meg túrbózzuk... nem baj, csak nem értem a logikát benne. Biztos te már kaptál fülest az SG titkos "AA Official szerver project"-jétől, mert én még nem. ;)
  • Nyers
    Persze valszeg ezek csak béte képek (talán ezért van még benne a radar), de akkor is nagyon ratyi.
  • SACA_(HUN)
    Hmmm! Örömmel jelentem hogy egyesült az -(xSU)- és a [negativ] klán!
  • Psion #49496
    Hát nem azért de ez elég gagyi grafika , ráadásul még radar is van !
  • Nyers
    Az elős konzolos AA-képek
    Hát, ezért biztos hogy nem fogok konzolra váltani. ;)
  • Thanatos
    thx
  • Sadist
    A múltkori flém termése :D
  • Nyers
    Kösz Doma!
    Sadist, nm, az aláírásod sem utolsó!
  • Sadist
    Köszönöm :)
    [büszke]
  • Psion #49490

ArmyOps Soundfiles
  • Doma #49489
    De milyen vagy.....
    Én múltkor nyüstöltem hogy nyomassa az infot ide 1000L mert a sok lusta mint én nem olvassa a hivatalos forumot. Most idenyomja ezt a szép képet Te meg beszósz
  • Nyers
    Huh, ez a banner első osztályú!
  • Thanatos
    nah ako én kérdésem 8ide..., kockáztatva hogy leorditják a fejem :) )
    honnan lehet beszerezni azt a zenét ami americasarmy.hu -n megy? :))
    (és egyébb hasonlokat esetleg... :) )
  • BenyBo
    wow, új banner
  • Csoder
    kösz a helpet, érdekes egy játék, kikellene próbálnom :)
  • HITMorpheus
    Innen a teljes játékot(2.3), vagy ha esetleg a korábbi verzió van meg, akkor a következő peccseket tudod letölteni. Ez egy teljesen ingyenes game, eleinte néhány hetente jöttek ki peccsek, de most már nem kapkodnak. Az újításokról itt az SG-n, de legtöbbet az americasarmy.hu-n tájékozódhatsz. (Ha kérdés merül fel, ajánlatos az utóbbi, mert ha itt teszed fel, akkor leordítják a hajadat. Klikk a bannerra)

• Psion #49483
    is - is

látogasd meg a hivatalos Magyar Web-oldalt :

http://americasarmy.hu/

• Csoder
    Hello!
    Erről a játékról szinte még semmit sem tudok, ezért is kérdeznék valmit. http://www.americasarmy.com/downloads/ <- innen egy americans army kiegészítőt lehet letölteni vagy egy önálló játékot ami megy alap game nélkül?
  • bcs78
    Mondjuk megnéznék egy ilyen pályát 12v12-ben, ahol egy buszban kell küzdeni.
  • bcs78
    Teljesen igazad van, valószínű nem ezen fog múlni a dolog. Téma lezárva.
  • Nyers
    Azé mert azt senki se olvassa, ha beteszek vmit arra jó ha jön két "najezmi?" hozzászólás. Emberek oda is menni, épp az imént postoltam oda is, akkor most ezt a képet is benyomom oda. ;)
  • Psion #49478
    Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ekkora feneket kellett volna neki keríteni ...
  • bcs78
    Bocsi Psion de Mightyval kell, hogy egyet értsek. Lehet, hogy ezek nem műáködő hackek. De mivan ha az eViL Glow v1.1 helyett megjeleni az eViL Glow v1.2? Akkor már működő.

[ezt a postot is lehet törölni]
  • patacsi HUN
    utálom a Nyersembert, hogy az ilyeneket nem az AAO.hu fórumon teszi közzé :P ;)
  • Sadist
    Az nem 25° akart lenni? :D Szerintem is rohadt idegesítő, ráadásul a válltámasz a hónuk alatt van :S Így nem is lehet lőni.
  • Sadist
    Ez a map is jöhetne már. Úgy volt hogy ez és az SF Blizzard lesz a 2.3-ban, erre hirtelen belenyomtak 2 tök új mapot.