60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #49554

Tudom, ettől függetlenül szerintem nem mindenkinek egyértelmű !

A Vh1-on Depeche Mode nap van, minden 3. szám tőlük van ... nahh egy kis OFF ...
  • Josszimatroz
    szerintem is az.. de bcs nem az en hanem a trackers velemenyre vot kivancsi aszem.. en nem fogom hasznalni tuti..
  • Psion #49552
    Nem kell megnézned, persze hogy az, mivel nem így találták ki a pályát ... nem a szabályoknak megfelelően játszol, tehát csalsz ...

A BUG-ok kihasználása ugyan olyan csalás mintha, külső segéd programot használnál ... talán bizonyos textura hibák kihasználását nem venném ilyen szigorúan, de amiről most szó van az maxiálisan elitélendő !
  • rezes
    iamhit=k.anyad..honnalottelmegteszemetnemislattalakrohadtcsiterg..i
    ROGER
    i'm HIT
  • Josszimatroz
    nemtom.. megkollneznem
  • bcs78
    És eddig melyik van többségben?
  • Psion #49548

Megkérdőjelezem az éles látásod, szerintem csak be van torzulva a rozsomák ...
  • Josszimatroz
  • Doma #49546
    Elkészült az opfor ebédje....

• Josszimatroz
    most megy a vita trackerforumon hogy most ez csalasnak szamit e v nem.. a hasznalata..
  • Josszimatroz
    komoly...
  • bcs78
    Ez komoly ez a sniper "bug"? Ki is próbálom este....
  • Josszimatroz
    aha.. ha snipert valasztasz mikozben megvan a kikepzesed csak beallitod a parental lock-ot hogy ne lehess advanced marksman akkor 5 granatot kapsz + m16-ot.. ugyhogy 5 az a 4..
  • Doma #49541
    Urbanon csak 4 gránátot dob a sniper slotra ha nincs meg a kiképzésed... Mint ahogy nekem sincs, és tegnap volt szerencsém eldobni mind a 4et több kevesebb sikerrel.
    Ez ugyanugy megvan villagen is amikor csak vss van és a csókának nincs meg a kiképzése akkor ezt kapja: 2db AK (egyikben 1 tár, másikban 12!!) 2 db gránát, 4-4 füst és flash.
    Állítom ez a második legjobb leoszás a "faluban" persze az RPK után :D
  • Psion #49540
    ISO audit ... késsz ...
  • Josszimatroz
    tudtam vazzeg tudtam!!!! mikor olvastam tutira vettem h ilyesmire kell... mutass nekik 50cm farku negereket es kesz.. attol is megijednek nem?.. mondd azt ezek fogjak az ISO auditot csinalni nalatok es megb..nak mindenkit aki mozog
  • [HUN]Crassus
    PLS PLS ijeszgetnem kellene a kolleganoket!!:)))
  • Strahd_
    Csakazért sem :))
  • Psion #49535
  • Josszimatroz
    huzzatok mar a dzsedi topikba szemet offolok..
  • Josszimatroz
    move out=fussalmabazdmeg
    iamhit=k.anyad..honnalottelmegteszemetnemislattalakrohadtcsiterg..i
    enemyspotted=ninjakvannakaspajzban
    vagy hogy Kovacs honvedot idezzem ts-rol "rozsomak itt szaladt el!"
    varjuk a tovabbi vicees forditasjavaslatokat!
  • [HUN]Crassus
    OFF

KOTOR mar megvolt:)) illetve a fasza nar shadaa-s bugoknak koszonhetoen nem tudom vegigvinni.......mar minden kuldi megvan csak az uccso jedi nincs meg a bug miatt.de a karim 24-es es 50-es tamadasa van pedig consular:))
  • Josszimatroz
    jobb lenne ha kivennek... azert mondjuk urban assaulton 5 granat kicsit sok...
  • Josszimatroz
    :-/ hmm eddig is letezetett szittem kijavitottak.. elobb kirpobaltam tenyleg mukodik.. a "sniper" bug.. bar szerintem nem bug csak valmi hulye felfogas ha mar hagyod jatszani a gyerekked armyval es kikapcsolod neki a snipert mert milyen undorito ha pofanlovi az ellent m24el mondjuk.. az persze nem az ha granatesot zudit ra
  • Friczy
    Mér mindenki ezt az amerikai baromságot üvöltözi állandóan, hogy HÚÁÁ??
    Ez ugye a magyar armys társadalom? Akkor lehetne valami 'magyaros' is..
    Pl "LECSÓÓ"
    -Hold this position!
    -Lecsó, Sir!
  • Strahd_
    Elöbb a Kotoron juss át :)
  • Friczy
    klán*
  • Friczy
    Az névvitáknál az erősebb-okosabb-szebb-stb klnán győzött, maradt az -(xSU)- klántag....
  • [HUN]Crassus
    Csaa mARK!:)

valakinek megvan az az ijesztgetos szopatos jatek amikor 2-3 reflex tesztet kell csinalni aztan bejon egy kiforditott szemgolyo nagy sikolyok kozepette?? pls linket adjatok pls:)
  • MarkBlade
    Igen sniper bug.. nálunk is csinálta egy srác.. aztán nem értette miért vagyunk mérgesek..
  • Josszimatroz
    most nyomozom aaotracker forumon hogy hogyisvanez?..
  • Josszimatroz
    egyenlore.. nyista csiter(elvileg/leaseden ahol 1.145 pb kliensel fut.. officialra ne menjetek.. jo neked ma dologvan.. holnap viszont 9tol 16.00ig urbanon fogok aszem rohangalni lesz helyehulya..
  • Psion #49521
    Jahh, akartam kérdezni észrevettétek hogy nem minden szervert figyel a Tracker ?
    Legalábbis tegnap ez volt a szitu ... ráadásul volt olyan szerver ahol mindenki standard 15 Honor-t kapott, volt ahol meg rendesen megkapta a megfelelő Honor szintet .... ez utóbi szervereket "látta" a Tracker, de volt rá példa, hogy nem ...
    Remélem ma már megszűnt a porbléma ...
    Nem is sikerült olyan 213.228-as azervert találni amit "látott" volna a Tracker ... ez kb. 24:00 és 02:00 óra között volt !

• rezes
    gyere pipeozni
  • Psion #49519
    Nofene !

Akkor hamarosan jön a szönyeg bombázás, Rock & Roll, mekkora életünk lessz ... megmondom őszintén én még nem találkoztam , ilyen headshot osztós cheater-el, mióta kijött az új PB ...

11 óra körül leszek, Josszi !
  • rezes
    Fakk de azert deritsuk ki mi lehet a hiba a matrixban
  • Josszimatroz
    aszem ha jol emlexem 5 db granattot tudott osszebugzani.. azert fuck..
  • Josszimatroz
    jah uj bug van urban assaulton.. tegnap egy pofa 3 granatot vagott utannam egymasutan.. hehe szaladtam mint a nyul.. ill.. rugalmasan elszakadtam az ellensegtol.. szal utanna pofat elkedztek tobben faggatni oszt kinyogte hogy ez egy uj bug.. :-P
  • Josszimatroz
    háháháhá ha most beszarsz mi lesz majd veled ingame?.. :-P
  • Ron Ragm
    Besz@rok, nyomtam egy próbareget freemailre, fél percen belül megjött a jelszó.