60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Megjártam Myth Drannort és túléltem. Engem már nem tud megijeszteni. :)
  • rezes
    Vazze nem is tudtam hogy egy Mindflayer vagy.Na igyekeszem elkeulni a talalkozast veled
  • rezes
    Vazze nem is tudtam hogy egy Mindflayer vagy.Na igyekeszem elkeulni a talalkozast veled
  • Sadist
    Humoros és aranyos topikban is felbasztak ezzel a baromsággal. Most úgy kedvem volna törölni, de lusta vagyok bejelentkezni :P
  • Strahd_
    :) hát nem :)
  • cyrus #49668
    bazmeg, reméltem legalább az army topikot elkerüli ez a balfaszság....
  • Strahd_
    Ovatosan! :)

18++
  • Sadist
    Már régóta idegesít ez a hülye fegyverfogás. Be is akartam írni AA.hu topikba, de a végén valahogy elfelejtettem. De kösz hogy emlékeztettetek rá :D
  • bcs78
    Pont egy hete.
  • [HUN]Crassus
    jaja kijött! nekem már le is jött....he he
  • repro
    mijapöcs? kijött az új peccs?

214 új hozzászólás
  • Gfreiter
    vagy telekjáró :)))
  • HAFgoofy
  • mstummer
    CS topic? Jujj...ne káromkodjunk kérem :DDD
  • bcs78
    Mondjuk az is lehet, hogy nem te, hanem én voltam valamikor benyomva, és véletlenül a CS topikba keveredtem... aztán ott meg totál leépültem...
  • Doma #49658
    Ehh lehet hogy be voltam nyomva amikor olvastam de nekem nem rémlik...

• mstummer
    Pontosan erről beszéltem...tom milyen modnak lenni.
  • bcs78
    Oh... pedig már majdnem mindegyikről volt legalább egyszer szó.
  • Nyers
    Jaja, meg a másik hogy az ember szájából jön ki az RPG / golyó. Így ha pl egy embernek csak a fejét látod, a stukkert nem, simán leszed, de szabad területe "csak" a fej. Majd ha lesz energiám indítok neki topicot az aa.com-on, hátha születik néhány értelmes válasz, mert nem nagyon beszlének róla, szó mi szó.
  • Doma #49654
    Ehhh nem.... de most már igen.

De engem még mindíg az zavar a legjobban(nem igazán bug), amit Nyers kollega említett a minap. Az hogy az M4est a katonák felfelé tartják kb 25 fok (%)-al. Ezt rögtön az elején rohadt demoralizálónak tartottam, de megbékéltem vele. A legfurcsább viszont hogy az elmúlt 1 évben egyetlen ember sem kifogásolta ezt a tényt itt a fórumon.
  • Nyers
    Már akinél be van kapcsolva!
  • bcs78
    Ezeket tök felesleges beírni, mert mindenki tud róla. Még a videokártya bugról is. És az árnyékok minden videokártyával átlátszanak a falon.
  • CSUKA
    háát.. a videókártya bug-ot nemtudom megmutatni mert a printscreen alap kontrasztal fényképezi le..
    de ténylem olyan mint egy hőérzékelős kamera képe.

az a baj hogyha én csak így tudom leprintelni akkor a pb is.
    és akkor ez a csalás ki sem derül.

bakker.. zsenivagyok
  • Psion #49650

Be vagy tépve, egyéb racionális magyarázat nincs erre a viselkedésre ... egyszerűen hihetetlen ...
  • CSUKA
    tévedtem... a pipelinén a roofbugot kiszedttéék...
    most néztem.
  • CSUKA
    nem jut több az eszembe..

<-- ez tök jóóó
  • CSUKA
    a videókártya illesztőprogram hibái..
    pont az Nvidia támogatja ezt a játékot..LOL
    ha a gammát 10.0 felé viszed, olyan képet kapsz, mintha alien v predatort játszanál...

ati kártyáknál 7000-7200-7500-as vezióval átlátszanak a falon az árnyékok...
  • CSUKA
    gondolkozom...
  • Sadist
    Több kihasználható bugot nem akarsz beírni???
  • Thanatos
    miért? telepeken nem lehet járni? :)
  • CSUKA
    :) terep
  • pet70000
    új fogalom az armyban: telepjáró ;)
  • CSUKA
    a Hospitalon kéne kijavítaniuk a bugokat...
    a telepjáró ablakánál még mindíg át lehet látni a füstön, és a bokorbugot sem szedték ki.. legalábbb egy olyan sokak álltal játszott pályáról szeddnék le ezeket mint a hosp.

az rpg-t sajnálom hogy kiszedték.. szerintem az még belefét.

pipeline: roofbug.. az már nem is bug, csak az nem ismeri aki még nem ment ki a szellőzőből. a főbejárat mellé f.gránátot dobunk elborítja a breakroom-ot a füst (falon át).

rushgránát.. minden páylán nagyot "arat".

a radiotoweren, ha lehasalunk és újra felállunk át lehet látni egy pillanatra a pályán.

ha csak a füstöt újtaterveznék már sokat lépnének előre...
    a bugok 90% a füst miatt van.
  • Gfreiter
    Viszont kitartóan követni kell a topikot, ami aztért nem könnyű feladat, hogy melóból hazaérve: 588 új hozzászólás. Mondjuk Mighty asszem melóban is tud netezni, ami előny.
  • Sadist
    Nem egy nagy dolog, annyi hogy tud hozzászólást törölni és meg tudja változtatni a topik alcímét :) Törlésre nem sokszor van szükség, topik alcím módosításra meg még kevésbé :D
  • mstummer
    Hmm...észre sem vettem hogy csere történt :))
    Grat neki...bár nem irigylésre méltó feladat a mod-é.
  • Gfreiter
    Császtok :) Viva la új moderátor :)
    Ne haragudjatok, képtelen voltam eleget tenni itt a feladatomnak, pláne úgy, hogy mostanában fogalmam sincs a játékkal kapcsolatos dolgokról. Mighty igazán méltó lesz a posztra :)
  • Sadist
    Most kicsit alakítottam rajta. A két alaknak adtam egy kis ragyogást, így jobban kimelődik, főleg a jobb oldali. Meg az AA logót kicsit átlátszóra vettem, mert nagyon rikítottak a fehér betűk. Szerintem így most jobban néz ki :)
  • pet70000
    ez az új banner jóra sikeredet, szerintem ;)
  • pet70000
    bocsi, lemaradtam az elejéről, de akkor most mitől lesz 5 gránátod??