60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • metlogen
    húúú kicsit nagy lett a kép bocsi
  • metlogen

ez mit jelent?
  • Cactus
    Sztem fun
  • Josszimatroz
    jaja...
  • Doma #49709
    Ezért meg két büntetőpont járna másik forumban
  • Doma #49708
    Tesco forum újjáéled
  • Cactus
    Muhahhaahaa :D
  • Josszimatroz
    koszonom! ize köszönöm! nyelvtant anno 2-re abszolvaltam pedig draga jo nagypapam sokat gyakorolta velem a szepirast meg helyesirast.. utalom az ekezeteket.. :-) azért neked jó étvágyat! dentu is jon a holnap esti bemozdulasra..
  • Psion #49705

Valószínüleg igazad lenne ha csak erről írtam volna a hozzászólásomban ... de erre csak kitértem ... de csak azért mert nem az ő az első aki így írja ... ettől függetlenül nem foglalkozom ehhez hasonló hibákal ...
    Másrészt nem szeretem reflexből ellentmondanak ...

Te meg kapsz egy Magyar billenytyűzetet ...

Ettől függetlenül ez már itt tényleg sokat "OFF"-oltunk ... úgyhogy én lezárom itt ... megyek táplákozni ...
  • Josszimatroz
    es szeretnem ha az egyeb helyett egyebkent irnal.. ugy helyes..
  • Josszimatroz
    hmm de kinek eri meg?.. nekd mert te ugy szereted olvasni hogy internet hozzaferes?.. neki biztos nem mert ha o ugy szereti miert tenne a kedvedre?.. en max akkor fogalmaznam maskeppen ha valaki sertonek erezne ahogy fogalmaztam.. es akkor is csak olyan esetben ha magham ugy iteltem meg igaza van..
  • Psion #49702
    Nem érdekel ha én vagyok a bunkó , de leközelebb nem így írja és ez által jobb lessz ... szóval így vagy úgy de megéri ...
  • wermo
    És hova kell beírni ? hogy elinduljon?
  • Josszimatroz
    bocsi psion de mindenki ugy fogalmaz ahogy akar.. engem is idegesitenek dolgok masok irasaiban de megprobalok athaladni felettuk.. igaz nem mindig sikerul.. a formai hibak mas topicokba tartoznak..
  • Psion #49699
    Már miért nem lenne, ki kockáztatna ingyen egy zsíros pénzbüntetést vagy egyebet ingyért ...

És azért fizetni tehát sokkal kevesebben írnának programok ... eből adódoan kuss lenne ...
    Egyéb ilyen szó nincs hogy "nete" , írd azt hogy internet hozzáférése vagy hasonló de ne azt hogy "nete"
  • Psion #49698
    Kössz
  • Josszimatroz
    ez is igaz... azon is csimpogtak a fo csiterek hogy valmi biztonsagosabb modot kene talalniuk a hack forumoknak meg szurni a tagokat meerthogy szerintuk a pb garda(evenbalance) nezegeti a forumot kiprobalja az uj csit metodusokat es rogton kiaadja ra az uj pb verziot..
  • rezes
    Dehogy lenne.Max annyit ernenek el hogy nagyobb sunyiban inteznek a dolgokat mert azert valljuk be manapsag akkora nyilvanossaga van a hackeknek hogy csak az nem talal az armyhoz hacket akinek nincs nete
  • Psion #49695
    Ha így gondolná az összes rosszéletű ...

Igzából azok kéne elkapni akik írják a programokat ... nahh meg persze a csalókat is ... de egy két programózót elkapnának, máris kuss lenne !
  • Josszimatroz
    I have enough of PB! This piece of sh.. is violating my privacy on my computer. Even with a clean install it kicks me for having PG installed, though PG is a legal program that is a useful addition to firewall/antivir software.I quit playing on pb servers, only non pb. There I know cheaters can play against cheaters and nobody complains about headshots.

hehe azon megy diszkurzus h milyen szemet az evenbalance h a pb scanneli az o kis gepuket es megserti a szemelyes szabadsagukagat.. o szegenyek...
  • Josszimatroz
    azert egy kicsit rakapcsoltak az evenbalanceos fiuk..
  • Josszimatroz
    "Ive been hacking here for a while not posted much, but im wondering. All the good Eh mods are gone. We cant load multiple Dll anymore. I mean what hack out there now has an aimbot, wallhack, colored models etc etc. Expander was the best thing that happened to me : D thanks for it it was so easy to use. but now everything is like gone? if anyone does have a wallhack working please inform me. im just a noob. so really is hacking dead or not?..." idezet egy csiter forumbol..
  • Josszimatroz
    elvileg holnap estefele lesz szabad 2-3 oram egy kis helyehulyazasra...
  • Psion #49690
    Hát ez egy nagyon jó kérdés ... szerintem igen, de megőróbálok beszélni a srácokkal ... készülj úgy hogy lessz ... ha meg nem akkor csak sziplán duhajkodunk eggyet valahol ...
  • Josszimatroz
    Halo Psion! most akkor holnap este lesz valmi csata v helyehulya?..
  • Psion #49688
    Woodland Outpost
    Servername: [allies^.] OFFICIAl WOODLAND OUTPOST[HONOR]
    IP Adress / Port: 69.25.17.84

Tehát írd a konzolba hogy :

open 69.25.17.84

a konzolt Magyar billenytyűzeten az "Ö" betüvel hozod le ...

Itt játszik egy kolega, 10 perec és én is ott leszek ...
  • wermo
    Mondjatok egy jó servert :D
  • zotyesz
    Nem vagyok tassi. :)
  • zotyesz
    Milyen haverom?
  • Friczy
    Zotyesz! a haverod a Legyen Ön Is Milliomosban épp elvisz minden pénzt! heheee
  • gomur
    na most megy. éljen sokáig. kop-kop-kop
  • gomur
    aha. akkor az lehet a gond, hogy én pont fordítva csinálom...
  • zotyesz
    Időnként gyengélkedik az auth. Ez (is) már régi visszatérő probléma. Ilyenkor adnak lehetőséget arra, hogy az ember mást is csináljon. :)
  • Sadist
    Neked van tehetséged hozzá :DDD
  • gomur
    nemtom, hogy folyamatosan ilyen kiszámíthatatlan a játszhatósága a játéknak, vagy nekem van istenadta tehetségem arra, hogy elkapjam azokat az időszakokat időről-időre, elhatározván az újboli játékot ezzel a tényleg nagyszerű játékkal, hogy időről-időre elmenjen tőle a kedvem...
  • gomur
    :D ez mindenképp megnyugtató.

• zotyesz
    Nem megy. Még mindig nem képzelem magam amerikai bakának.
    Ja, az auth se megy, így bejeletnkezni sem tudtam. :)
  • gomur
    üdv! most akkor másnak sem megy a beazonosulás a játékban v. nálam nem stimm valami?
  • zotyesz
    A karakteremet örömmel töltötte el, hogy megjárta M.D-t. Windwalker volt, és Shaundakul trónjához kellett mennie, ami ugye ott van. (igazság szerint még 1. szinten majdnem elhalálozott, de utána olyan lett, mint a Duracell nyuszi.) :)
  • rezes
    Kivancsi volnek mennyire valtoztatott meg Myth Drannor illetve ha egy Mindflayertol sem ilyedsz meg akkor lehet hogy inkabb veled sem talalkoznek