60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • marsu
    Sziasztok.

Lenne két kérdésem, mindegy mikor csatlakozol egy küldetéshez a pontjaimat így is úgy is beszámolja??? Gondolok itt 5/7, 7/7 stb
    Mennyi score pont után kapok 1 honor pontot???
  • Doma #49913
    Pedig sztem nem lesz meg...
    Bár ha belegondolok most hogy tönkrement az ircem, lehet hogy itt folytatom a társalgást
  • mstummer
    Jaja sztem se örülne neki...de ugyis az lesz :)
    Fura lenne ha reggel felkelnék és még nincs meg :)
  • Doma #49911
    Azzal kicsit már elkéstünk mondjuk úgy 2 hónapot..
    Egyébiránt keménykezű házigazdánk sztem nem venné jónéven ha átkapcsolnánk chat formába a forumot
  • mstummer
    Van egy olyan érzésem hogy pár órán belül előrjük az 50k-t. Zotyesz ugye nincs itt? :)))
  • CSUKA
    pörög-forog a horgász.. és könyörög, hogy ne bántsam.
  • CSUKA
    pörög-forog a horgász.. és könyörög, hogy ne bántsam.
  • Doma #49907
    Tipp:
    Mondjuk kifogják a csukát aztán majd pörög forog a damilon...
  • Josszimatroz
    inkabb gyere armyzni mint itt lopod a napot..
  • N3TuddKi
    megtettem ;)
  • CSUKA
    csinálok valami banner magamnak, mert ciki hogy csak az enyém nem pörög-forog :D
  • CSUKA
    .
  • Sadist
    Azt a sunyi fajtája Na majd az 50k
    [hatalom van a kezében ]
  • Sadist
    Az meg nem szép dolog, hogy a 80 honoros a tizen-huszon honorosokat alázza...
  • Doma #49900
    ték
  • CSUKA
    ez mé nem hihető??? noobok ellen voltunk.
  • CSUKA
    sőőt.. paintballon is csak fejre lövök, most szólok! :D
  • CSUKA
    egy LAN partyn is megmutatnám hogy megyek, egy csont reinstallt gépen.
  • Sadist
    Hozzá kell szoknod, hogy ezt már bizony nem fogod egykönnyen lemosni magadról...
  • CSUKA
    mindíg amikor vége a körnek azt látom, hogy írják a "külföldi" játékosoknak hogy csaló vagyok.

NEM CSALOK MÁÁÁÁR! TETSZIK ÉRTENI?!?!?!?!

ugye ( [HNS], [HEW, [[SUF]] nektek szól!
  • Sadist
  • Sadist
    Nyomd be humoros aranyos képek topikba (vagy ha nem teszed, akkor majd megteszem én )
  • CSUKA
    a G&R serverhez..
    nem azon az ip-n addja ki a pb_hotokat :(

MÉG EGY MAGYAR LECSÍTEREZ URBAN ASSAULTON JÉTK KÖZBE, AZT TÖKÖNRÚGOM!
  • N3TuddKi
    OFF

családi okok miatt eladó MERCI Terepjáró

Szerintem nagyon megéri!!! ;)

ON
  • HITMorpheus
    Elvileg szoftveresen lehet feszt, de órajelet biztosan emelni, ergó elképzelhető hogy van olyan szoftver, ami tönkreteheti a hardvert (lásd: videókártyatuning).
    Szerintem...
  • pet70000
    feltörték az oldalt és beraktak helyette egy erről szóló értesítést ;)
    szerintem Dexának van screenshotja róla
  • Josszimatroz
    most mar visszacsereltek... gondolom reseteltek a dns servert.. csak a nyitolapot csereltek le a hackerek.. gondolom mast nem tudtak.. de azert ez is ciki..
  • Free
    mi volt??? nekem normálisan bejön a lap...
  • Josszimatroz
    hubazmeg.. te nyertel.. :-( raadasul mukodik ujra ez a szar..
  • Strahd_
    :) nekem pl nem tetszik .) rühellem .) igy most Javaval tetzsik hoyg nem birja a táp gépem a forditot :D :D :D delphiben OpenGl programokat siman :D egy form kirajzolását Javaban már nem :D
  • Sadist
    Akkor Pascal és Delphi után arra is ráállok
  • Strahd_
    Kollegám: "Hardver megszakitást kikapcsolod és folyamatosan irsz a vinyora akkor meg fog sülni, csak jol kell Assemblyben programozni."
  • Strahd_
    Én ugy tudom van ilyen viros, csak régi virus, miszerint a vinyot elkezdi olvasgattatni amig a szétsül igazat megvalva ebben a témában noob vagyok .) kerültem a virusokat ahogy csak tudtam csak ami info átjött hozzám erröl hallotam. Bár elviekben sokminden lehetséges...
    ha szoftveresen tudom vezérelni valahogy a procid ergo tuningolhatom oprendzerböl akár tul is porgethetem ami nem tezs jot neki vagy szoftveresen vezérelt ventilátort lekapcsolom és szintén szétég a proci. Elvben tehát szerintem lehetséges.
  • Sadist
    Tényleg, lehetséges olyan, hogy egy vírus hardveres kárt okoz? Mert a volt info tanárunk szerint nem lehetséges. Viszont hallottam már olyat, hogy a régi jó Commodore 64-es időkben egy számgépes szaki írt egy programot, ami kiakasztotta a delikvens floppy meghajtójának az olvasófejét, így vissza kellett hozzá vinni javíttatni :)
  • Strahd_
    chernobil virust nekik süljön szét a vinyojuk
  • Sadist
    Vagy még jobb volna, ha valaki átírná a cheatjeiket, hogy minden egyes lövésnél letörölne a gépükről egy random fájlt
  • Strahd_
    Screenshotot megmutatnátok? mert nálam nem jon be :(
  • Sadist
    Szaros kis gecik, én is jót röhögnék, ha a ganaj oldalukat valaki feltörné és a hackeket lecserélné valami jó durcás vírusra. Hadd töltsék a kis tetvek.
  • mstummer
    Ez kemény...
  • Dexa
    én már megcsináltam amikor észrevettem