60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Néha előfordult, hogy más a csapatból opfornak látszott, de ez 1 kör alatt megoldódott, szóval szerintem nem ez volt a gond.
    Szerintem pusztán nem volt normális az illető.
  • Sadist
    Igen, nincs, FAQ!
  • Csuhai G
    Heló!

Mielőtt neten szeretnék játszani, muszály átvinnem a traininget? Ha muszály akkor van ez ellen valami megoldás?
  • Rózsalány
    köszi! nem törődtem amúgy vele, mer sosem ölt meg, csináltam a dolgom...
    az nem lehet, hogy pölö ő engem ninjának látott??? valami bág vagy ijesmi?

nem akarok sokat ezen lovagolni, csak érdekelne mér tört az életemre:))
  • Psion #50189

Tipelhetek ? CSAR volt ?

Mert ott nagyon sokat számít, hogy futva indulsz. nem szabad a csapatársak előt tipegni, ha valaki futni akar el kell engedni ...

Az nekem is a halálom, a valaki el állja a csapat utját és el sem megy az UH60-ig ... megáll valahol előtte ... a hátul maradtakat meg szépen telibe lövik M203-al ...

Szal' ilyen van, és ha kicsit vehemensebb vérmérséklete van a kolegának megeshet ilyen ...

Oda kell figyelni, ok nélkül tuti nem csinál ilyet ...
  • Doma #50188
    Sajnos abból a pár emberből akik ezzel a játékkal játszanak előfordul pár ilyen primitív arc is mint akivel Te összefutottál!
    Javaslom próbálj meg nem törődni az ilyenekkel, menj át másik szerverre vagy próbáld elkerülni az ilyeneket. Vagy nemes egyszerűséggel indíts ellene kiszavazást.
  • Rózsalány
    csakhogy én nem vagyok csíter, ő meg nem bauer vót!!!!!

26 honoros volt úgyhogy noob sem nagyon lehet... és semmi rosszat nem is csináltam, mert nagyon jól ment a játék és sok ellent ki is szedtem:((( nemértem:((((
    max annyit csinálhattam, hogy nekiütköztem induláskor. de akkor mér nem írja, hogy kapjam be vagy menjek innen vagy valami?:(

kivan a nemlétező tököm:(
  • Psion #50186

Valami badarságot csináltál, és berágott rád ... ez elő szokott fordulni ....
    Olyan fegyver van nálad ami neki is kéne ...

Vagy nemes egyszerűségel nOOb ...
  • cyrus #50185
    mert Bauer :D
  • Rózsalány
    hello! figyi! az mér van, hogy jáccogatok szépen rendesen, eccercsak minden szöveg nélkül odajön egy csapattársam és elkezd rám lövöldözni. nem öl meg csak belémereszt párat. kap is érte roe-t én meg csak állok ott és nem rtem:( és minden körben szinte ezt csinálta meg dobálta rám a flesseket meg ijenek... mér volt ez?????:(((
  • SirThomas
    Sziasztok!
    Hogyan kell egyjátékos módban játszani? Szeretnék csinálni én is egy videot! :)) Tudna ebben valaki segíteni?
  • [HUN]Crassus
    Check this out:
    http://classdat.appstate.edu/FAA/MS/wilsont/movies/101st-2.mpeg
  • CSUKA
    csinált még magyar klán videót?
    a [HIT] videóit láttam.. leakalappal. tök jóók..
  • [negativ] Les
    Nekem is hansonló a véleményem :)) -szuper
  • Sadist
    Slow, a fegyver körvonalakat hogy csináltad? Outer glow-al? És hogy oldottad meg, hogy szövegek mögé kerüljenek?
  • mstummer
    Szép a banner :))) Ha már vannak fegyverek körülrajzolva akkor egy hulla-körvonal se ártana :)))
  • cyrus #50177
    mensizek, sry...
  • Sadist
    És jócskán alulmaradtál a versenyben
  • cyrus #50175
    óriási meccsek dúlnak a haf szerveren :D
  • 4NDR3W
    60 ték
  • cyrus #50173
    hallottuk ts-en :DDDDDDD
  • Csuhai G
    Megvan, köszi! :)
  • Psion #50171

Pedig erősen amortizálta a csapatot ... de aztán "lebeszéltem" az RPG-ről ..
  • cyrus #50170
    Horthy Miklóst nem ismerjük akárki akármit mond... :D
  • Psion #50169
    Persze ... mikoe rá kattintasz a letöltésre felteszi a kérdést :

Megnyitáas , Mentés másként, Mégsem , Egyéb információ ....

Valami ilyesmit ... nahh válaszd ki a opcit, tallóz rá arra a partícióra ahol va helyed és késsz ...

Vagy használj letöltés vezérlőt ...

FlashGet / 1.65
  • Rossi1
    Ja.. bocsi dehát az unokaöcsém most jött haza Amszterdamból és hát....:) Na most komkolyan, nem tudom letölteni a honlapról, mert a gépemen több partíció is van és a Win autómatikusan tölti a Local Settingsbe is, ami csak azért baj, mert az a C:-n van és ott nincs elég hely és nem is lesz...:( Szóval meg kéne valahogyn kerülnöm a problémát és fájlcserélőn kéne leszednem... Vagy tit tudtok jobbat?
  • Psion #50167

Köszönöm a HEW-nek a játékot ... jó volt ... kár hogy CSAR-on a vége felé kicsit sok volt TK !

• Psion #50166

Mit szedtél be ??!

én is akarok , én is olyat ... még ittál is ??!
  • Rossi1
    Cifra kérdé, de nem tud valaki egy torrent-et, mert hagyományosan sajna nem fogom tudni letölteni hála a windows csodás rendserének miszerint 2 meghajtóra is menti egyszerre.(c: és a kijelölt). A c:-n meg nincs annyi helyem. Dc++-on meg ugyan fent van, de csak ősrégiek és azokat is nagyon nehéz leszedni...Köszi
  • [HUN]Crassus
    EZ A BANNER ODABASZ:)
  • mstummer
    ööö...ellent mondanék...az army.hu-ra is lehet...én legalábbis regeltem magam oda is sok magyar játékossal 1ütt...de sztem te is :)
  • Psion #50162

De csak az http://www.americasarmy.com/-on tudsz regisztrálni, tesó ...
  • mstummer
    Pedig ottvan...csak ki kell nyitni a szemed...koncentrálj a sarkokra.
  • Csuhai G
    De nem találom! :)
  • cyrus #50159
    keresd még...
  • Csuhai G
    Már vagy fél órája keresem...
  • Csuhai G
    Hali!

Megmondanátok, hogy az americasarmy.hu-n hol lehet regisztrálni? :)
  • Psion #50156
    Akkor milyen katona lessz ...

Tudod aki hülye, haljon meg ...
  • [Rush]
    ha a fiatalember szeme elött van akkor se látja, szerinted az army.hu-n megtalálja? ne hülyéskedjünk már.....
  • Sadist
    Megyek :)