60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Tudod, mit? FRAPS-al csinalj nekem egy bemutatot. Mivel FRAPS kicsit leszivja az FPS-t (120-150 FPS-bol mondjuk 20-50 FPS-t) elfogadom a 100 FPS-t is. (kapcsold be a jatek es a FRAPS FPS kijelzeset)

Eleg egy 10-20 masodperces felvetel.
  • Psion #50392
    Milyen véleményről beszélsz ?

"azokat meg ki nem szarja le?.."

nagyon jó kis vélemény ... de azért én örülök, hogy az ellenkező állásponton vagyok ...

Banner most jó, részemről téma lezárva ...
  • Josszimatroz
    inkabb gyere rocsozni..
  • Josszimatroz
    ha a velemenyem kulonbozosege miatt felhuzom magad arrol nem tehetek.. csak hasonloan erdes stilusban reagaltam arra ami a te velemenyed volt.. amilyen az "adjonisten" olyan a "fogadjisten" tudod..
  • Psion #50389
    Nem arról volt itt szó nahh mind1 ... kicsit túllihegjük ezt a banner dolgot ... eddig tényleg nem érdekelt, de most már felhúzol ... komolyan
  • Psion #50388

Hol vannak itt a csítek ??!

én nem találom ... asszem' nem maradt más hátra, mint CSAKA mestertől kérjek valami ütős cuccot ...
  • Josszimatroz
    vazzeg.. nanehogymar azert legyen szep a banner hogy ha beteved ide valaki annak tetszen?.. nem vagyunk mi reklamoldal..
  • Josszimatroz
    tuti csitek armyhoz..
  • Psion #50385

Ezért "dolgozol" a TESCO-nak mert ilyen "kedves" vagy ...

De azért ilyet mégse ....
  • Josszimatroz
    http://www.multihack.org/index.html <--megalol!!!!!
  • Josszimatroz
    hehe.. kis pinokkio..
  • Josszimatroz
    azokat meg ki nem szarja le?...
  • CSUKA
    ajjaj.. bementem 1 percre urban-ra és találkoztam egy chetarrel.
    mindenki 15 honorral játszott, a pb is "működött". a srác full auto m16-al lövöldözött a levegőbe és ölte az op4-t. Valami MeDaL.? néven játszott a srác.

• CSUKA
    Hospital 120-150 fps, woodland 90-100, Urban assault 60-80

nem veszélyes az omega driver csak tuddni kell felrakni..
  • Friczy
    Köszönjük a rögtönzött wart a HESnek, igazán funn volt honor meg minden nélkül! ;)
  • Slow
    Hát ez az omega cucc kicsit veszélyesnek tűnik...
  • Doma #50377
    Lecsó srácok!!!
    Megnéz és nevet!!
  • Slow
    dehogynem
    mozdulatlanul, offline...:)

na de én kipróbálnám azt a drivert

ki is próbálom...

ja Mighty, nincs akadály a BC előtt ;)
  • Mighty
    Van nVidia-ra is.

Azert CSUKA kicsit kisebbet is lodithattal volna. Koztudott, hogy hospital FPS gyilkos palya es azert egy 4200-es kartya soha a budos eletben nem fog meg csak 60 fps-t sem elerni.
  • Slow
    az omega nem ati driver?
  • Mighty
    Hu bazmeg... jelszot kell cserelnem :)
  • Slow
    na meg is van, biztos örülni fognak a srácok :)
  • Dexa
    űűűű
    :DDD
  • Slow
    az egész egy kis bolondozás, nem maradt volna így örökre, mint ahogy a bogyókaticás ismerkedési est sincs kint a mai napig...

egyszerűen muszály leállítani mindent, ami kicsit is nem stimmel az uraknak, ráadásul nyilvánvalóan jól szórakoztunk jópáran, bár asszem ez is baj...

mindegy, maradjanak a konvenciók, így minden sokkal jobb lesz és szebb és nem kell félni, hogy aki idetéved mit gondol rólunk... igazatok van, ne gondoljon semmit...

na ON...

de nem kell vígasztalni, megyek és széthekkelem az xSU honlap bannerjét...:DDD
  • Dexa
    banner témával kapcs:
    hááát
    eddig sokáig ott volt a hivatkozás ármihura... még is sokan kérdeztek itt... (nem azt mondom ne kérdezzen itt senki sem csak ha már ott meg vannak a válaszok...)

amikor a banner commando akcióba lendül akkor igen csak figyelem felkeltő tud lenni a tm

ha a noobz click here megmarad akkor lehetne pingálni néha [egyéni vélemény]...
    (vagy pölö kis szaros fríííí művét is berakni mf1 )
  • Dexa
    tom...
    én csak úgy megjegyeztem a dolgot...
    :P
    :D
  • repro
    Admin joggal kell elindítani az Armyt
  • Free
    már csak kötekedés szintjén de Slow legalább annyit ráírt jobb alulra hogy www.americasarmy.hu :c)))))

(dagadog a büszkeségtől)
  • Sadist
    Nema tiédet te setye, CSUKÁét :D
  • Dexa
    nooooo
    csinájjjjáááá még
    noooooo
    :)
  • Free
    nem baj ha erre én nem mondok semmit.. leshetitek mikor csinálok megint bármit :c)))
  • Dexa
    hihi
    :D
    hááááát...
    ;)

én is tom törölni a tiédet is
    mf2
  • CSUKA
    ez az omega driver ami a trackeren van nagyon jóóó..
    az én gépemben van: 2500+Barton @1833Mhz--> 2000-re húzva, 2x256+512Mb 400 DDR-ramokkal (a ramok csak samsunkok :( ) a két 256-os dualban, abitAN7 nforce2 ulra c.set-tel, és egy gef4 ti4200 128Mb dr 8x, meg egy satás winyó.

és így jön ki Hospitalon a 120-150 fps ( ha a földet nézem 200:))
  • Sadist
    Töröljem?
  • Dexa
    (akkor meg nem kő ellenreklám :P )
    mf1
  • CSUKA
    nem húzod te a procit egészen véletlenül?
  • CSUKA
    háááát... a botok nem érnek semmit.
    csak fejre lőnek és egyhelyben állnak.
    ez a játék inkább csak online.
    a G&R oldalon megtalálod a parancsokat, de nem túl élvezetes bot ellen menni.

(tudom az aa.hu-n is fentvannak :) )
  • repvez
    Üdvözletem!
    Szeretném a segitségeteket kérni a játékkal kapcsolatban.Olvastam valahol, hogy lehet játszani a pályákat offline botokkal ha igaz ez akkor hogyan és hol kell ezt beállitani?Mert sajnos a netem nem engedi meg sebessége miatt, hogy online is kiprobáljam (gprs net).Ilyen beállitások mellett is lehet helyi háloban használni a botokkal együtt?Egyébként a 2.2 -es válltozat van meg belöle.
    Köszi.
  • Doma #50355
    Nocsak nocsak...?
  • Slow
    vazze, ez de durva :DDDDD

kira banner, pont az aao-nak való :)
    vagy inkább a PB-nek...:/