60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HITMorpheus
    A hibajelenséggel még nem találkoztam. Milyen verzió van fönn neked?
  • laliking
    van!!!! gondoltam 1értelmü. nemtudtam hogy itt ilyen......emberek..vannak........
  • AndrewCB
    Hatalmas skillesek vagyunk az 1.07-es és 1.4 -es fragréttel. Az aktuális pár körben még ezt sem "ütöttük" meg.

Mindegy. Ők tudják, csak lehet ezt normálisan is! Drukkolunk nekik, hogy ennél jobb eredményeket tudjanak elérni!
  • HITMorpheus
    Fizess elő az internetre....
  • Psion #50509

Remélem nem hargszol meg ... de ez nagyon a kikivánkozik ...

"Bejön két-három skilles csóka, és szerencsétlen HAF-osok elkezdenek szívni. Mit tegyenek?"

mondjuk, elkezdenek jobban játszani ? mert ha csak relatíve nOOb-okat gyaknak folyton az életben nem lessz meg a szügséges tapasztalat ...

[észt oszt]

képzeljük el a szitut mi lennen ha minden bérelt szerveren ez menne ... nagy életünk lenne ...

[még mindíg]

De pont ezt a témát már lerágtuk csontig ... szóval érthető is meg nem is ... kicsit empatikusabbnak kéne lennie a HAF-nak ha Magyarokról van szó ezek szerint ...
    Igez engem még nem ért hasonló atrocitás ... de csak egyszer játszottam HAF szerveren már hónapok óta ...

[befejez]

Tényleg nem akarok egy HAF-ost sem megbántani ... elszámoltam tízig , bevettem a gyógyszerem ... remélem nem lessz para ...
  • laliking
    Akkor mi van ha belépek a játékba, bejelentkezek, és megyek a szerverválasztáshoz. akor csa k kiírja hogy conteting gamespy vagy mi és 10percmulva sincs semmi... mittegyek?
  • Sadist
    Vagy aki AA FTP-n le tudja cserélni azt a fájlt, amire a banner URL-je mutat.
  • AndrewCB
    Azért, mert hülye Magyar vagyok, aki szeret Magyarokkal játszani.

De ezek után Én biztos nem megyek.
  • bcs78
    Bizonyos szempontból meg lehet őket érteni. Tegyük fel játszanak a szerveren, HAF-nemHAF emberkék vegyesen. Szépen kiegyenlítetten megy a gém. Bejön két-három skilles csóka, és szerencsétlen HAF-osok elkezdenek szívni. Mit tegyenek? Keressenek másik szervert, ami jobban fexik a tudásszintjüknek? Asszem ez nem elvárható. Vagy kérjék meg a skilleseket, hogy "Bocsi srácok, de vagy maximáljátok a fragréteteket mondjuk 1,5-ben, vagy légyszi menjetek el". Ez sem életszerű. Ami életszerű: TS-en megy az idegbaj. "Bazmeg, mér nemtom lelőni ezt a csávót, öcsém nem hiszem el!!!!! Ki is dobom a csába, ha ez így megy tovább!!!". Aztán mivel ők a górék, így rövidesen jön a kikk.
  • BenyBo
    én már tanultam sok esetből...
  • BenyBo
    minek mész akkor oda játszani? :D
    ilyeneken nem érdemes fennakadni
  • AndrewCB
    Épp itt a probléma.

1. Nem az egész HAF ellen játszottunk, de néhány ember által kialakul egy kép.

2. Nem baj, ha nem tetszik nekik, h ha lelövik Őket. Tudom, h csak az a jó, ha Ők ölnek. De mindennek van egy módja! És ez itt a probléma!
  • bcs78
    Jah. Nagy bunkók egyébként ezek a HAF-osok. Én is láttam már, hogy csomószor kikkelnek olyanokat, akik nem tetszenek nekik.
  • AndrewCB
    Sajnos Ők is a MAKK része!
  • HITMorpheus
    Köszi!
    Minden nap tanul valamit az ember...
  • bcs78
    Mighty az illetékes. Meg akinek megadta az admin jelszót, ugye Sadist?
  • HITMorpheus
    Csak kérdezem.
    Kinek vagy kiknek van lehetősége a bannert csereberélni?
  • bcs78
    Khm... nem kell homályos célzásokat tenni, nyugodtan mondd ki, hogy "HAF szerver". Amúgy téged küldtek 15 perc pihenőre, nem a Magyar Armys Kultúrált Közösséget (röviden: MAKK ). Szóval igenis továbbra is éljen a MAKK!
  • AndrewCB
    Egyértelműen a klánból sem azoknak szól, akik ott sem voltak. Csak sajnos ezáltal az egész klánjuk nevét teszik tönkre!
  • AndrewCB
    Oda irtam, h tisztelet a kivételnek.

A másik, hogy azt sem tudom, hogy hol van fórumuk. Őszintén nem is érdekel. Ott viszont nem látja senki.

OK, hogy övék a szerver. De van mindennek egy módja! Épp Ők azok, akik mindig azt mondják, h egymással (magyarok) legyünk normálisak. Nekik az a normális, hogyha lelövik Őket, akkor gyorsan admin kick 15 percre.
  • Sadist
    Ezt lehetőleg az illető klán fórumán beszéld meg! A saját szerverükön azt csinálnak, amit akarnak, elvégre ők fizetnek érte. Emiatt ne az egész magyar army közösséget hibáztasd!
  • AndrewCB
    Ismét gratula a magyar Army társadalomnak. Benn voltam Genuissal egy magyar honor szerveren. Az egyik 7-es körben minusz 4 el zártam a következőben plusz kettő. Genius mindkét körben pluszban volt, a másokdik 7-es körben 5/1 egyet csinált. Ennek az eredménye egy 15 perces admin bann.

ÉLJEN A MAGYAR ARMY KÖZÖSSÉG! (Bocsi, a kivételnek!)
  • Psion #50491

De ne már ... nem is "martuk" egymást, nahh mind1 ...

francnak kell ezt így túllihegni ... már rég továbléptük ezen az ügyön ...
  • Sadist
    A bannert én vettem le, engem tessék szidni. És addig nem is kapjátok vissza, amíg így marjátok egymást!
  • rezes
    banner bannert
    Kitort a banner lazadas
  • Mighty

???
  • CSUKA
    kérdés mi vana kerek izé mögött:)
  • CSUKA
  • CSUKA
    most mé nem ír senki?
  • [negativ] Cirek
    nem vagyok itt és elkezditek küldeni Slow-t??
    irgum-burgum
  • CSUKA
    4xS
  • Josszimatroz
    mondom en h pinnokio..
  • Slow
    gratulálok neked is
    fő a fegyelem
  • Mighty
    Döntsd már el. 4x vagy 8x?

Amúgy kedves CSUKA, egyik nVidia Ti4200 chip-es vidkártya sem ismeri a 8x élsimítást...
  • fdsag
    CSS-ben úgy lehet FPS-t növelni,hogy mat_dxlevel 71 paranccsal directx7-ben fut a program,a minőség alig romlik vagy fps_max99,ilyen megoldások nincsenek az Americas Armyban?
  • Slow
    ok, kösz

egyébként nekem is UA a leggázosabb
  • CSUKA
    pont nem..
    Urban assault jobban lehúzza a gépem, mint a hospital vagy sf tiga.
    a 20-25 fps 8x élsimítással mértem felvétel közben.
  • Sadist
    Érdekes, hogy pont Urban Assaulton van legkevesebb FPS-ed. Hospital messze a legizzasztóbb pálya.
  • Mighty
    Majd megnézem este, ha addig nem jön rá válasz :)
  • Mighty
    Köszi, nem kell a video. Most irtad, hogy 4x FSAA-val 20-25 az FPS.
    Lehet én nem ismerem a számokat, de ez igen messze van a 120-150 FPS-től...