60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • rezes
    Nevetseges lassan ez az army forum kezd valami rosz dragonball klonba atmenni:Te nem vagy jo harcos mert neked csak 10000 harci egyseged van nekem meg 75687y63498764 ugyhogy nem gyozhetsz mert en vagyok az asz.Vazze felejtsetek mar el azt a szar trackert es ne az alapjan iteljetek meg valakit.Szanalmas
  • rezes
    Minek foglalkozol ezzel a luzerral Dexicsek?
  • Dexa
    vártam már hogy mikor jösz elő vmi ilyen okossággal
    :D

ha majd látod hogy gémelek gyere fel utánam, szíves örömest gémelek veled is... (ohh ellened is)
    ;)
    azért vagyok "hangember" mert megmondtam neked milyen egy kis pöcs vagy?
    ;)
    hol van ez a "nálunk"? ;) nevezzük egyszerűen Földi Paradicsomnak
    ;)
    "nálunk" szorulhatna az emberekbe egy kis jóizlés...
    ;)
  • Mighty
    http://xsu.hu/main.php?forum=2

Valami kebasz van a szolgaltatonal...
  • Josszimatroz
    es mi van Slowwal?
  • Sadist
    A jobb felső sarokban lévő logó alapján kettőt találhatsz ;)
  • Josszimatroz
    ki csinalta?
  • Josszimatroz
    viszont jo az uj banner..
  • Josszimatroz
    nemtom hazarek e.. megdoglott az oracle az egyik serveren.. a support meg Ozdon van.. áll a bál... azert leptem le du annyira hirtelen ne hari!
  • Gyadi
    (rohadt laptop bill.) :)
  • Gyadi
    Te egy másik világbsn élsz, hiába mond neked bárki bármit...
  • Sadist
    Valaki csináljon már egy szervert és az armyops.ini-ben írja át a bEnableStatLogging-ot True-ra! Kíváncsi vagyok a statisztikákra
  • CSUKA
    az a siralmas hogy hozzád hasomló nyomorékok élnek ezen a földön..
    azt elhiszem, hogy te nem tiszteled a jobbat, de nálunk akinek nagy a szája az inkább kihívja a másikat 1v1 ben és nem játsza a hangembert!

1v1 mondjál ip-t!
  • Dexa
    és ha másik névvel csaltál vagy másik tracker profillal... akkor az Lmondásod szerint nem vagy csíter, nem minősülsz csíternek...
    egyedi gondolkodásnak tűnő dolog...
    ;)

tisztelnek?
    :D
    mire föl?
    ;)
    (ő dolguk :) )

jó vagy? tényleg? mire fel vagy jó? ki állítja hogy jó vagy? csak te? ;)
    elég siralmas a helyzet
  • Sadist
    Hallottad már azt, hogy a vér nem válik vízzé? Vagy hogy kutyából nem lesz szalonna?
    Amúgy meg
  • CSUKA
    fogjátok már fel, hogy nem ezzel a trackerprofilommal csaltam..
    engem a klántársaim tisztelnek, mert tuddják hogy jó vagyok.
    én mondhatom ezt, mert van mire fel..
  • Psion #50657

Az a helyzet CSUKA, hogy ha igazán komoly, és tapasztalt játékosokkal játszol, lehetetlen összehozni ilyen frag-et ...
    Ilyen esetben örülsz ha 1 - 2 között megáll a fragrate-ed ...

Szóval mi sem jelzi milyen szerencsétlen vagy mint ez ... csak nOOb-ok ellen játszol, régóta akartam már írni mert engem is zavart ez a fellengzős stílus, de nem akartalak ba**ogatni, úgyis mindenki ezt teszi ...
    Mennyit ér az ha valaki kijelenti megról azt, hogy jó, és mennyit az ha más mondja neki ??!

Persze, hogy csaláshoz folyamodnak azok akik ilyen teljesítmény orientáltan játszanak ...
    baromi flusztráló lehet ha nem vagy elég mayer ...
    A track-er statisztikád meg mit ér ?
    Csaltál, és ezt minden Magyar játékos tudja, úgyhogy nem kéne azzal villogni, pláne nem úgy, hogy másokat leszólsz vele ...

[ész osztás befejezve]

ui.: Josszi, ne haragudj mert tudom, hogy igazad van ! 19:30-tól tiéd a pálya ...
  • Dexa
    csekk aláírás?
    ;)

de azt sem érti meg ami a te aláírásodban van...
    ;)
  • Dexa
    még megfontolom a dolgot de inkább csak képeket fogok neki belinkelni a kommunikáció megkönnyítése céljából
    ;)

mert mondom
    ez hogy én mondok neki vmit és ő meg csak a saját hülyeségeit írogatja... hááááát
    mint ha nem fogná fel a szavak jelentését... nem tudná értelmezni a dolgokat
    ;)
    de mind1
    :)
  • Sadist
    A banner teljes területe a rendelkezésedre áll
  • Dexa
    bár mivel nem fogod fel a lényegét annak amit írok akkor Lkezdem rajzokon keresztül bemutatni azt amit közölni szeretnék veled
    ;)
  • Dexa
    szerinted nekem néha nincs problémám a ping-gel pölö vagy bárki másnak?
    van
    ;)
    és nem kenjük erre a dolgot
    mind1...

vmi műtétbe be kell fizetnünk lassan amiben agyat is tudnának neked beültetni... amivel néha gondolkozni (nemáááá' kom nem káromkodtam ;) ) is tudnál ha úgy kívánja a helyzet pl előbbivel kapcs...
  • CSUKA
    ez tényleng ilyen hülye?
    előbb írtam hogy csillaállás nem befolyásol..
    Ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping!
  • Dexa
    hát nem tom miért is gondoltál te is egyből erre a pro gémer dologra...
    ... meg bizta hogy nem az ő hibája volt a dolog...
    hááááát nem tom...
    ;)
  • Dexa
    jaaaaj te pingproblémás...
    ;)
    ...Sajnáljuk együtt a kis csíterünket című műsorunkat látják
    ;)
    másnak is vannak problémái (ping, gép, akármi) de senki sem keni pl a Hold Merkúr állásra ha véletlen szar fregrétet csinált
    ;)

no mesélj miben van igazad...
    de várj
    hozok fel akkor kólát meg vmi popcorn-t is me' mozi az mozi és ha már kezdődik a vetítés akkor adjuk meg a módját a további szórakozásnak
    ;)
  • Sadist
    Wháháhá, tipikus duma! Ha egy "pr0" gémer benyel egy fejest, biztos hogy csak egy ping tüske miatt volt, amúgy simán lealázta volna.
  • CSUKA
    elmegyek erőssítőt venni a hagfalaimhoz addig találk ki valami "igazat".
  • CSUKA
    arról hogy kinek miben van igaza én a helyedben befognám..
  • CSUKA
    eggyáltalán nem.. ugyanis mint mondtam szar a kapcsolatom és ezért vannak pingproblémáim..
  • Dexa
    jól mész?
    hova?
    Linnen?
    ;)

nem baj... ne sírj má'...
    jajjj te szegény... leállsz vitázni amikor nincs semmiben sem igazad?
    jaaaaj tetete...
    ;)
  • Sadist
    Loller, te osztod az észt? Egyszer láttalak játszani Urban Assaulton, akkor is elég gyatrán ment.
    Nem érzed egy kicsit égőnek amit ebben a topikban csinálsz?
  • CSUKA
    engem nem befolyásol semmiféle csillagállás.
    én jól megyek, jobban mint te, és erről te, vagy más, vagy egy tracker nem tud meggyőzni.
  • Dexa
    ...60K...
    ;)
  • Dexa
    uhhh tényleg
    sajnálom...
    teljes mértékben igazatok van...
    szal a névlopó ratyerátorra kell hasonlítanom
    igaz-igaz
    péltát veszek
    ;)
    ...hisz Ő tényleg JÓ játékos
    ;)
  • Doma #50639
    Ovoda rulzik....
  • Dexa
    háááát
    nem tom
    a midian gyereknek rosszabb a fregje vmi alatta tanyázó pléjerénél... de ezt nem veszi észre
    mondom: fogd fel
    nem a freg a lényeg és nem is a honor
    (tudod még nálam is mind a két dolgot figyelembe véve szarabb vagy és ez már tényleg nagyon lúúúzer dolog nálam rosszabbnak lenni és itt ugatni hogy milyen jó gémer vagy... nagyon átlagos pléjer vagyok én is... mégsem ugatok hogy xy fregrétet csináltam a kedvező csillagállás miatt ;) )
    ;)
    evvan
  • pet70000
    jha, Dexa, mostmár vegyél péltát ;)
  • CSUKA
    jah.. bocs. HNS DEXÁT néztem.. elfelejtettem, hogy te nem vagy klánban.

mostmár tudok aludni is.. azzal a tudattal hogy egy pancsernek nem nagyobb a fragja..

vennél péltát egy olyan Dexáról aki tud játszani..
  • CSUKA
    én értem..
  • Dexa
    70 honoros acc-om nincs spec és urban assaulton eddig össz-vissz játszottam vagy 8 percet amióta kijött a patch
    ;)
    és itt megint előjön a dolog hogy ezt nem hiszed L majd nekem mint a reconnect-et sem, de evvan
    ;)
    azt hiszel L amit L akarsz hinni