60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • pet70000
    neharagudj, de én nem tartom azonos értékűnek mindenki hozzászólását, mégha kiabálsz is.........
  • Barocas
    mint mindenki! AZONOS ÉRTÉKŰ !!!!! véleménnyel
  • CSUKA
    lehet hogy az a baj hogy nem vettem észre az SG evében a jelentését.
    ezexerint azt jelenti hogy Dexa és barátai fórum..
    mért nem nevezitek át?
  • Josszimatroz
    individum tudod..
  • pet70000
    te nem változol meg már soha.......
  • Josszimatroz
    ugyanmar ez a ki volt itt elobb duma... na azon nem mulik semmi szvsz..
    te is ugyanugy odaszurogatsz embereknek neha okkal neha ok nelkul..
  • Barocas
    Lehet, hogy Psion néha kicsit hevesebb mint kell, de nem tesz ilyen kijelentéseket:

"a te véleményed nem érdekel senkit sem" (Mindenkit megkérdeztél?)

pfff, tök normálisan kérdezett valamit és egyből le lett "szánalmas"-ozva

nekem eddig nem úgy tűnik, hogy Psion ülne azon a bizonyos MAGAS LOVON

a tracker témához csak annyit, hogy már annyi magyar játékos van, nem lehet mindenkit ts-ről személyesen ismerni, és megmondani milyen jópofa, a játékát nagyjából meg lehetne ítélni a tracker alapján, pl.: kedvenc map,lejátszott órák, játékóra/nap, stb.

ha valaki privát az magánügy, de azért lehet normálisan válaszolni

bocsi Psion, nem akartam fogadatlan prókátor lenni, de volt szerencsém már ebben a tisztességben, amikor az irigység miatt egy klán apraja- nagyja összefogott egy ember ellen (ez engem egy népcsoport reakciójára emlékeztet)
  • Dexa
    de igazán Psionnal is csak annyi gáz lehet mint velem vagy bárki mással hogy neki is vannak olyan kommentjei amit mások félreértenek vagy esetleg idegesebben reagál vmire
    spec nekem is volt ilyen meg mindenkinek... nem is 1szer
    :)

problémás egyén csak ez a pisztráng mert nem képes megérteni ha írsz neki vmit...
    amőba atomfizikus hozzá képest...
    szal úgy Lgondolkozhat az ember hogy Pisztráng hol rekedhetett meg az egyedfejlődés során... milyen szinten
    ;)
  • Dexa
    LOL
    :D
    te tényleg nagyon gyök vagy
    :D
    tudod a "hangembernek" azért dolga is van néha meg normális élete (megint nem káromkodtam ;) ) így akkor amikor Lsírod magad hogy: "jaaaaaaaaj má' hol van ez a fész aki beszólt nekem fórumon... jáccukmá' leeee" ;) nem tudok csak ugrani hogy spec megint a makkodat vered a géped előtt és gémelnél velem
    ;)
    mint írtam ha majd gémelni fogok akkor max jer fel utánam mert szívesen gémelek veled is ;)
    mostanában már én is igen keveset gémelek, ezért még sokáig csattoghatsz itt fórumon hogy a "hangember" még mindig nem ment gémelni veled sem és alapból sem gémelt már mióta
    ;)
    de mint mondottam kezdem rajzolni a képeket hogy tudjak veled kommunikálni mert ez így nagyon nem műxik hogy én írok vmit te meg nem fogod fel az írás lényegét... még mindig
    ;)
  • cyrus #50704
    [halkan jegyzi meg, őt még nem szólták le...]
  • pet70000
    én nem idejöttem, hanem itt voltam...
    Dexá-ról meg nem is beszélek, mert szerintem Ő itt volt mindig is
    te jöttél ide és téped a szádat...
    már unom, hogy mindekinek beszólsz és szerintem más is unja már!!
    Dexá-t, Rezit nem kell megvédeni, csak már uncsi vagy a több mondatos hozzászólásaiddal, aminek egy szó értelme sincs.
    Ha csak nem annyi, hogy véleményedet közlőd mindenkivel, pedig senki nem kiváncsi rá.
    De tudod mit, tőllem nyugodtan folytasd csak.....
  • Psion #50702

Idejöttök és fikáztok egyfolytában, nem igazán láttam épkézlább többmondatost hozzászólást amiben éppen nem leszotok valakit ...
    Szóval nemes egyszerűséggel ne foglalkozzunk egymásal és késsz ...

Normális kérdésre, normálisan kéne megpróbálni válaszolni, ha nem megy, az már tényleg a butaság jele ...

Persze eggyesek hajlamosak elfejteni hogy ez topic mégiscsak az America's Army-ról szól, és nem arról hogy fikkázzuk egymást ...

Persze majd másforumokon meg megy az észosztás, szerresük egymást, nem kell hisztizni, de ÍGY, hogyan ??!

Én úgy vagyok vele akin észerveszem hogy arrogáns, nagyszájú, fellengzős, ugyan azt kapja tőlem is vissza, aki normálisan viszonyul a dolgokhoz, soha nem fogom ba**tatni ...
  • cyrus #50701
    LOÁL :D
  • CSUKA
    nem.. párbaj.
    én vs. a hangember, aki beír v.mit és utánna eltűnik.
  • rezes
    Te ki vagy?
  • CSUKA
    szerintem ha valki kipróbál v.mit, attól még nem csíter..
    van különbség aközött hogy valaki csal 2 napot és kibbanolják, és valaki szines névvel nyomul aimbottal (mindíg).
  • cyrus #50697
    jaj, ez olyan kis péniszhosszméricske.... :D
  • CSUKA
    akkor a nagy mester Dexa mért nem mond már egy ip-t hogy eldönhessük ki a noob..
  • pet70000
    Olvasgatom a fórumot, ha már nem játszom mostanában, és két dolgot szűrtem le:
    1, a régi nagy nevek sorban hanyagolják a játékot és ezt a fórumot is, pedig tök’ jókat vitatkoztunk néha és még néha értelme is volt a vitának (néha ;) )
    2, jönnek ilyen értetlen birkák, mint ez a csíter csuka meg ez a psion és azt se tudják, miről beszélnek csak osztják itt az észt, olyan embereknek, akik kezdetektől játszák ezt a játékot (pl. Dexa)
    Mi meg hagyjuk!!!!!!!!!……
    Bármit válaszolsz nekik, csak elborult szemmel mondják a magukét és azt hiszik milyen keményet válaszoltak, pedig minden mondatából süt a butaság…..
    Ez van…….
  • CSUKA
    Biztos megint én kezdtem el újra ezt a támát..
  • Free
    Ebben én meg nem is vettem volna részt mert csak megin idegesség lenne annyira nm volt értelme nemki :d
  • cyrus #50692
    istenem, az első flém amiben nem vettem részt... :O

mentségemre legyen mondva hogy nem voltam itthon
  • CSUKA
    ezt majd akkor jelentsd ki újra ha már játszottunk.
  • CSUKA
    nincs mire.. LOL
  • Psion #50689
    köszönöm a normális kérdésemre ezt a vállászt. Így már tényleg tudom, hogy egy arrogáns nimand vagy, nahh nem a statisztikád miatt , hanem a mentalitásod végett ...
    Csak tudod mi itt mégis a játék miatt vagyunk, jobb ha ismerjük egymást, és úgy a tiszta ha senki nem leplez smmit, én aztán senkit nem itélek meg a tracker statisztákja alapján, csak az érdekelt hogy miért is van ez, de biztos vagyok benne hogy nem voltál őszinte ...
    De ezek utánn tényleg nem érdekel a nyomorod ...
  • Gyadi
    Azok olyanok :)
  • rezes
    Ezzel egyebkent en is igy vagyok de hat minek foglalkozol vele.Bar az igaz hogy az onfenyezes ezen a forumon mar nagyon tulzasba lett vive.Erdekes hogy azok akik tenyleg jo jatekosok meg soha nem vagtak be magukrol ide egyetlen screenshotot sem es nem is arcoskodtak hogy ok mekkora pengek.
  • rezes

Nah tobbek kozott ezert.Mert szani vagy te is.Nem azert jatszom az armyval hogy eldicsekedjem hogy elertem a 200000 harci egyseget es ejjel nappal a gep elott ulve kergessek mindenfele szamadatot.Ha nagyon kivancsi vagy az eredmenyeimre utana tudnal nezni csak hat a noobok meg a trackert sem ismerik rendesen...Ne bosszankodj ha nem tudtad megnezni az adataimat lehet hogy egy hibas itelettol ovtalak meg igy talan hozzajarultam egy picit a lelki fejlodesedhez.
  • [HUN]Crassus
    thx!
  • patacsi HUN
    http://xsu.hu/main.php?forum=2
  • Josszimatroz
    szerintem HIT meghackelte..
  • [HUN]Crassus
    xSU oldallal mipocs van?
  • Dexa
    legegyszerűbb művelet ha nem akarja hogy bárki is csámcsogjon a teljesítményén (Pisztrángnak is írtam hogy a honor és a tracker sem jelent semmit ;) ) hogy privát profilra vált...
    ez a legegszerűbb mód
    :)
    (jah annyit megjegyeznék hogy sokan azért állítják be a privát profilt mert csak maguknak játszanak és az eredmények náluk sem mérvadók, mármint úgy értve hogy saját magának az adott illető esetleg megnézni az eredményt de más meg ne lássa mert nem célja hogy felvágjon egy statisztikai adattal... nem ezért játszik ha játszik :) )
  • Dexa
    szal aszondod ne válaszoljak neki?
    ;)
    nekem csak az cseszte a csőröm hogy villogna a szentem csak nincs mire...
    sokkal jobb játékosok vannak akiknek az átlag teljesítménye jobb ennél a szájhősnél és azok sem reklámoztatják magukat (jah és nem csíterek ;) )
    ...DE a kis Pisztrángunk (nevezzük egyszerűen pRO gémernek :D ) egen...
    ;)
    jóóóó Lismerem... már tényleg nagyon unalmas lehet olvasni a dolgot szal hagyom má'
    ;)
  • THE matrica
    A trekker csak statisztika. Akkor van baj ha már csak azért játtszol hogy jobb legyen a statisztikád. Például ha lelőnek vagy mínuszt csinálsz és gyorsan kilépsz hogy ne trekkelje a dolgot.
  • Psion #50678
    Szerintem nagyon jó dolog a Track-er, tény nem kell túlzásba vinni ...
    Engem mégis érdekel ...

Rezes neked hogy-hogy nem lehet megnézni a statisztikád ?
    csak érdekelne ...
    Mindíg fentartással vagyok azok iránt akik így járnak el, úgy érzem valami leplezni valójuk van ... s bosszant, hogy nem tom' mi ...

Gondolom nem komoly dologról van szó ...
  • HITMorpheus
    Mi az a trekker?
  • Barocas
    Persze van igazság ebben is, de azért ne feledjük mindannyian ott figyelünk a trackeren.
  • HAFgoofy
    inkább is akinek van kedve jöjjön HAF szerverre! Hospital-on van, fent vagyunk páran (xSU[-],(HGF),[HAF]...) na LECSÓÓÓ mert kezdődik a kör
  • Free
    áramszünet idejére a TS szünetel remélem holnap már esz áram