60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • 4NDR3W
    Ácsi bácsi.
    Azért az kuksold már meg légy oly bátyám, hogy hány, hány ellen és ki milyen hangnemben irogat. Köszi.
  • Mighty
    Akkor nagy meglepetésekben lesz részed :)

Géped fejlődött?
  • Belton
    Hello mindenki hello ismik mar ha valaki meg ismer még....
    1év kihagyas utan ujra van netem es mar szedem is le a legfrissebb aao t:))) yupiii
    bye...
  • Sadist
    Wháá, én akartam vinni az 51k-t egy szép képpel, de majd legközelebb
  • Doma #51001
    Ne tedd... még akkor se ha nagyon ugy gondolod/gondoltad hogy gáz a szitu...
    Vegyél ki egy hónap szabadságot, menj el hawaiira idd le magad párszor, lazíts aztán majd visszajössz és jól fog esni.
    Ezért kilépni a klánból?? Barátadi, jóban vagytok, meg mittudomén.
    Sztem nem éri meg.
  • Mighty
    Nagyon nem....
  • rezes
    Ez durva volt nagyon.Csak egy jatekrol van szo.Megeri?
  • zotyesz
    Nálam a különbség csak annyi, hogy a kedvencek között van még a topik.
  • Slow
    hali mindenki

a múltkori banner örjöngésen annyira leakadtam, hogy kivettem ezt a topikot a kedvencekből, kiléptem az xsu-ból és letöröltem az army-t a gépemről... nem akartam a bannerrel senkit bántani, még a vita alatti feliratokkal sem (hiszen kb 2 percet voltak kinnt, kevesebbet, mint egy hozzászólás), én csak poénnak, újdonságnak, marháskodásnak, hülyéskedésnek, bohóckodásnak, poénkédásnak, nevetnivalóságosnak szántam... olyan dolognak ami nem megszokott...
    na mindegy

mert ami a nagyobb gond:
    pár ember, aki komolyan durvázik itt, elkente a hangulatot...
    szerintem ez már sok embernek nagyon rosszul esik, ha neki szól a flém, ha nem...

ha BAUER úgyben van valami, szóljatok nyugodtam priviben...
    mert ugye az örök ;)

meg, ha bármi kell (pl banner...:P)
  • Sadist
    Házigazda jelszót te is tudod
  • bcs78
    Kissé eldurvult a flém. Már nagyon alpári lett, ezt már olvasni is rossz. Már nem cinikusak a beszólások, hanem szimplán gyalázkodók. :-|

Sztem nyugodtan lehetne moderálni ezt-azt.
  • zotyesz
    Hogy lehetnék abszolút kívülálló? Köszi, hogy ennyire objektívnek tartasz, igazából nem vagyok az, nem tudok az lenni.
    Szerintem is tényleg ideje lenne pontot tenni a végére. (nem is írok többet, bocs)
  • HITMorpheus
    Közösen? Nem hinném. Én nem bántottam senkit, mégis azt mondták, hogy kapjam be... Te, mint kívülálló, mit gondolsz, bántó voltam? Vagy esetleg cinikus?
    Ha nagyon kötekedő lennék, akkor beálhattam volna a Friczy ellen irányuló szócsatába, mégse tettem.
  • Sadist
    Üvegházhatás, az afrikai burgonyavész...
  • zotyesz
    Hát...azért csak közösen sikerült összehozni.

Miért van az, hogy mostanában pillanatok alatt ennyire elfajulnak dolgok?
  • HITMorpheus
    Huh, mintha egy kissé elszabadultak az indulatok. Bár én nem érzem magamat felelősnek ezért, ami kialakult, mert a #50972 hozzászólásom tényleg merő jóindulatból jött. Innetől kezdve tényleg mondhat bármit az ember, abból jó nem sül ki.
  • Barocas
    részemről oké, nem lesz több
  • THE matrica
    Gyerekek tényleg hagyjátok abba. Ez már nem az első ilyen veszekedés és az a baj hogy már sértegetitek is egymást.Béküljetek ki
  • Sadist
    Most már tényleg be lehetne fejezni!
  • zotyesz
    A Barocas vs. HIT vitától(ez már inkább pocskondiázás)teljes mértékig elhatárolom magam. (elnézést kérek a HIT tagjaitól, mert nem általánosítani akartam, csak ez Barocas szemszögéből lassan így tűnik)
    Egyrészről, mert a sértett önérzeten kívül ez nem szól másról. Másrészt, mert egyszerűen az emberi jóízlést sérti.
  • Barocas
    ok boss az enyémeket moderáld ki plz, bocsi a plussz melóért
  • Mighty
    Kérlek ne sértegesétek egymást. :(
  • Friczy
    Szerintem nem magát égette.. Ez neked szólt, meg az elmúlt beszélgetéseiteknek..
  • Strahd_
    Nah erre vártam :)
  • Barocas
    Ja akkor elnézést kérek, de ha már ennyire pusziszkodni akarsz, akkor be is veheted a bránert amég eszem a csokit...:DD
  • HITMorpheus
    Sajnálom, hogy ennyire félreértetted. Nem veszed észre, hogy már senki sem akar itt verekedni? Ha érdekel, ez azért van, mert Rezes barátommal hosszasan átbeszéltük, hogy beteg embert etikátlan verni...
  • Dexa
    jaja
    beállítás/aláírás

(csak hogy segíteni tudjak a cimbimnek )
  • Barocas
    ez annyira misztikus, sejtelmes, árnyalt, és burkolt, hogy lemegyek Lánchídba, és maga elegáns módján borzasztó kemény...juj

tábla tejcsoki, meg cuppanós puszi jaj de nagyon átvitt..holnaptól elmegyek kicsit többet kocogni hogy tovább bírjam a verést :DD
  • HITMorpheus
    Sajnos Te abban a kivételes helyzetben vagy, hogy szerény személyem a legutoljára rugná össze a port veled, bár nem hiszem, hogy egy játék miatt összevesznék bárkivel is.
    Barocas is beszólhat bármit, de ha személyesen találkoznánk, biztos adnék neki egy nagy cuppanós puszit, és megkínálnám egy tábla tejcsokival.
  • CSUKA
    Ha nem mondom meg a választ, tuddsz majd aludi?
  • rezes
    ezzel a helyesirassal?vagy a helyes sirassal?
  • CSUKA
    én ezt gondoltam nem mutattam :)
  • HAFgoofy
  • CSUKA
    egyszer kapott el az internetrendörség de az ell lett simítva, oké?!?!
  • Sadist
    Gondolom a szép kis priuszod miatt.
  • CSUKA
    kénytelen vagyok, mert neked nincsen..
  • Barocas
    gabalyodtál volna bele a köldökzsinorba, te nokedlifighter
  • rezes
    omg
    Es te osztod itt az eszt?
  • CSUKA
    olyan kis szöveget hogy raktok be a profilhoz?
    beállítás\?
  • CSUKA