60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Starfish
    pffff......
  • Lance Armstrong
    A hozzászólásszám nőne, de nem kéne olvasni sem, csak a tényleg armyról szóló részeket. És ezt most teljesen komolyan mondom, mert ennek a topicnak így tényleg nincs semmi értelme. Ha unatkozik az ember, akkor bejön, anyázik, azt röhög! Adjatok erőt, hogy segíthessek!
  • Lance Armstrong
    Adjatok nekem moderátori jogot, akkor itt tutui nem lesz flame, csak téme!
  • Starfish
    há írni sem tudok bazzeg..... Mibpl..... lol Miből!!!! =)
  • Starfish
    Mibpl maradtam ki? :D Na jó csak vicceltem. No flame, peace all, keep up the spirit..... Meg hasonlók. Azé figyelek én =)
  • bcs78
    Flame lezárva. Továbbiakban TOPIC TÉMA ON. Minden más törölve.
  • CSUKA
    .
  • Nem3sis At Work
    nabazz, megint flame volt?
  • Free
    tök 1ET Értek mindenkivel csak azt a baj hogy mindenki tudja mit kellene de senki nem azt teszi.

és minden emberszabásúnak aki még foglalkozik G&R CSukával közlöm hogy felesleges mert olyan mint a gyürűsfééreg.... attol virul ha szidják ... tök felesleges foglalkozni vele. És mielött CSuka reagálna rá az is felesleges mert lesz... om. További jó cse... az az szidkozódást meg mindent ami itt van mostanság
  • Doma #51038
    Megtisztelsz... :)

Amúgy sztem záratni kéne a topikot és nyitni egy újat ami tényleg az AMERICAS ARMY-val foglalkozik...
  • mstummer
    Az a gáz hogy azok hagyják itt a topikot akik normálisak...lehet h itt már sosem lesz 60K :(
  • Belton
    Én máá cavaztam:P
  • Sadist
    Csinálj már magadnak egy rohadt logót! Mindig összekeverem a hozzászólásaidat Domáéval :D
  • Dexa
    hát akkor én is L innen... végleg
    (örülj Csuka :D )

tényleg soxor sok feszültség gyűlik itt össze néhány hozzászólásban...
    ez nekem nem hiányzik...

én is paraszt voltam mert igazából mostanában nekiestem embereknek ha volt alapja a dolognak ha nem...
    (bár nem ez a lényeg)
    ezért utólagosan is Lnézést kérnék mindenkitől
    :S

na mindenkinek további jó ármizást a későbbiekben (nem káromkodtam ;) )
  • mstummer
    Áááá...vazze...nem lehetne lezárni ezt a topicot úgy 2-3 hétre? Talán akkor lecsillapodnak a kedélyek...és csak az értelmesek jönnek vissza.
  • CSUKA
    Gyurcsány nem nagy ember.. rossz példa.
  • szabi07
    mea culpa!!Bocs,ha megbántottalak,de a nagy emberek is hibáznak(lásd Gyurcsány)G&R:"Gerinces"&Rablóhal: nyilthólyagu halak (Physostomi) alrendjébe tartozó halnem, összenyomott testtel, széles, lapított fejjel, széles szájjal, előreálló alsó állkapoccsal; állkapcsai sokfoguak, hátuszói hátrahuzódtak, hasuszói a has közepén fekszenek.
  • bcs78
    Szabi, nyugi. Dobd a témát. A Genyó&Rohadék nem kellett volna, a többivel egyetértek.
  • CSUKA
    szerinted én most ezt viccesnek tartom?
  • szabi07
    változtass nevet és lehet nem lesznek előítéleteik.Pl:Genyó&Rohadék
    a nyilthólyagu halak (Physostomi) alrendjébe tartozó halnem, összenyomott testtel, széles, lapított fejjel, széles szájjal, előreálló alsó állkapoccsal; állkapcsai sokfoguak, hátuszói hátrahuzódtak, hasuszói a has közepén fekszenek.Lehet soha nem jönnek rá a okosságra!!!Persze ez csak poén kérlek ne szívd melre!!:-))
  • CSUKA
    persze.. én azt tartom köcsögségnek, hogy nem mondják előtte hogy mennek ki.
  • Sadist
    A flém helyett inkább menjetek szavazni! Főleg a klánosok. Szerintem Bcs érdekes kérdést talált ki :)
  • szabi07
    Csuka ha jól tudom a HAF-osok a saját pénzükön bérelnek szervert.Te szintén a saját v. szüleid pénzén vettél pc-t és azt és ott és akivel akarsz azzal játszól!!!!Ők miért ne választhatnák meg mit akarnak a pénzükér?Képzeld a harmadik szomszédod átmenne és mondaná játszál a mario-val:-)))
  • Sadist
    Akkor nem csak csíter vagy, hanem fragk...a is? A HAF szerver FAQ-ban benne van, hogy ők azért játszanak a szerveren, hogy szórakozzanak. Ha pedig folyamatosan szívnak, az nem szórakozás.
  • szabi07
    Köszönöm Doma egyetértését.
  • szabi07
    Crassus ne haragudj de fogalmazásból elég gyenge voltam mindíg!De MIGHTY és NYERS úgy néz ki megértette a mondanivalómat.Próbáld meg újra és újra elovasni a hozzászólásom és meglátni és megértenia "költői"megjegyzésemet,Ha nem megy akkor nem csak én vagyok gyenge....
  • Mighty
    Nos, ahogy nézem a HAF serveren már nem találsz easy frag-et...
  • Doma #51020
    Azzal vagy anélkül a lényeg teljes mértékben benne van... SAJNOS
  • CSUKA
    mert a HAF-osok könnyű célpontok és easy frag.. sok pont.. érted?
  • [HUN]Crassus
    Figyelj jó lenne a hozzászólásod ha nem lenne benne ez a mondat" nagyon szarok vagytok"! ezzel az összes többi érved elásod.Jó lenne ezen elgondolkoznod,kezdd te a tükör előtt a felolvasást......
  • Nyers
    Lehetne PDM-t, BDM-t meg a doorbreachert bemutatni katonai oldalról. Olvasgattam róluk, fincsi, sztem lesz belőle vmi. ;)
  • Mighty
    Van valami új cikk a láthatáron??? Ne kímélj!
  • Mighty
    Remélhetőleg mindenki magába száll és lenyugszik. Az indulatokat kéretik a servereken játékkal levezetni.

CSUKA! A HAF párszor már leírta: te nem vagy szívesen látott vendég a serverükön. Miért nem tudsz ezzel megbékélni és keresni másik servert?
  • Nyers
    A méltán hírhedt Csuka nem szereti a pici xxx-t, ez megtisztelő, köszönjük. Remélem kiérdemeltük. ;)
    Szüneteltetem a gamet én is, amíg nem lesz új vas, persze a cikkekre lehet számítani ettől függetlenül.
    Ami meg itt folyik ... nem hiszem, hogy lehet vkik között ekkora ellentét, düh, harag, utálat. Egyszerűen már vicc szintjén van a dolog. Rendezni kéne a dolgot, mert ez nem állapot.
  • mstummer
    Tényleg mélyponton van a topik.Régen ha nem volt semmi az Armyval kapcsolatos téma akkor kussoltak az emberek....igaz az is unalmas volt h semmi hír meg ilyenek...de még mindig jobb volt mint az ami most folyik.
    Inkább legyen csend...megszakítva néha 1-2 poénnal vagy hírrel,de ne cseszegessétek egymást.
  • CSUKA
    jah.. túl jó vagyok.

GPsniper felkért, hogy mennyek ki a serverből kb.egy hete, amikor minden körben leszedtem.. amikor kérdeztem, hogy miért mennyek ki, nem felelt. (maradtam)

NEM HASZNÁLTAM BUGOKAT NEM CSALTAM, CSAK JÁTSZOTTAMA MAGAM, JÁTÉKÁT.
    ha azt gondolja hogy köcsög csíter, akkor igaza van ,de ettől még nem kell bannolni szó nélkül..
  • [negativ] Cirek
    nekem sosem volt a kedvencek között az Army topic :)

amúgy meg hiába ír be ide bármi jó eredményt azt azért nem gondoltátok komolyan hogy nálam bárki is jobb lenne...

• szabi07
    szerintem azt a bant magadnak köszönheted!!!
  • CSUKA
    én a HIT, az xXx, de főleg Dexa ellen vagyok!
    jah.. és a mostmár a HAF ellen is, mert szó nélkül bannoltak a severükből.
  • szabi07
    Sziasztok én kb 4 hónapja armyzom.Mikor elkezdtem itt kérdeztem és kaptam is választ!!! Azóta kb 3-4 hozzászólásom volt,de minden nap olvastam.És azt kell mondjam most vagytok a legméjebb ponton.Nagyon gagyi az egész fórum ,csak arról szól ki kit mennyire útál.Szal nagyon szarok vagytok!!!!!Kicsit el kéne gondolodni magatokon,vagy tükörbe nézve lassan végigmondva minden hozzászólásotokat!!!Magatokra nézni.Szerintem értelmes ember így nem viselkedik!!!Ha mégis akkor tévedtem,de az még emberi dolog.