60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Nagyon szivesen. :)
  • Josszimatroz
    "és a földdel párhuzamoan előre kell nézni!" lol
  • Sadist
    E gomb.
  • repro
    pár "méterrel" a földreérkezés előtt nyomva kell tartani a USE gombot (alapból foggalmam sincs mi az)
    és a földdel párhuzamoan előre kell nézni!
  • Sadist
    Na hazaértem, mehetünk ármizni ;)
  • Josszimatroz
    latod beledkotok es csak kinyogod hogy imadod... :-)
  • cyrus #51442
    játszani meg senki nem jön :(
  • rezes
    mi ez a rengeteg hozzaszolas uj patch jott ki?:D
  • Nyers
    A trackeren azt hiszem már a végső sorokat írják ... elég szomorú történet.
  • Belton
    Juuuu koming sönnn van akkor lehet már hétvégén is 2.4 el jácuuunk?!legalábbis a trackeren naon be indultak
  • GTi Gaga
    Hálás köszönet!
    végre sikerült!

• GTi Gaga
    köcce, akkor lehet hogy az agáz hogy folymatosan nyomomom! megprobálom
  • zotyesz
    Elég egyszer (ha folymatsan nymd az nem jó), de nem mindegy az időzítés. Földetérés előtt kb 1-1,5 másodperccel korábban kell.
  • GTi Gaga
    Srácok nem hiszem el! ennyire Loller vagyok!

egyszerüen képtelen vagyok megugrani a live jumpot!

süti minden, csak a földet érésnél, felvillan egy pici piros valami! Gondolom az gáz, de megfigyeltem ezt csak akkor csinálja ha a körbe ugrok, ha nem sikerül az ugrás és valahova máshova ugrok, mindent ugyan ugy csinálok, idöbe megnyomom a lassitást! és nincs piros valami a villog! Ténleg a lassitost folyamatosan kell nyomni , vagy csak elég egyszer?

Valaki nem ugraná meg hejettem?

:)

nem lennék jó katona :)
  • Sadist
    [GA]Homey is away for a longer time !
    Away from: 12.05.2005 - 31.12.2005
    Reason: done with this game

• panther112
    Ez 1 bug én is vagy fél napig próbáltam, akármilyen jól is ugrasz, ha nem nyomod meg a végn a shith a balrát nem mész át.
  • cyrus #51432
    ettől függetlenül ofkorz jó, nekössémábelémte !!435353252
  • Sadist
    Szerintem ez nem grafikai motortól, pusztán programozástól függ. A frag gránátnál pl. meg van oldva, hogy nem sebez falon keresztül, ugyanezt szerintem meg lehetne oldani a füsttel is, hogy ne menjen át a falon.
  • Josszimatroz
    akkor minek jatszol vele ha nem dob fel?..
  • N3TuddKi
    talán...
  • GTi Gaga
    köcce az infot! probálkozok még ... :)
  • THE matrica
    Remélem gyorsul majd 1 kicsit az uj endzsintől.
  • Mighty
    Talan az ut2k4 motorban mar nem megy at a fust.
  • cyrus #51425
    áh, engem ez már nem dob fel, ujabb bughalmaz az egész... a füst még mindig átjön a falon, és ma CSARon fogtam egy olyat hogy a thermit is átjött.... az már cikis is mert sebez...
  • THE matrica
    Nyamííííí
  • Josszimatroz
    Beta Test 3 Pipeline SF 2.4.0 64.167.48.136:1716
    U.S. Army Official E 062 Pipeline 2.4.0 69.25.18.105:1716
    [Beta] Test Server 3 Urban Assault 2.4.0 64.167.48.138:1716

hmm hmm nos ezeken mar 2.4 megy.. zajlik a beta test ezerrel... szerintem jovo heten kijon az uj game.. uj engine megha nem is a 3.0-s motor.. hajra..
  • Josszimatroz
    ez igy volt.. halisten h bent voltal.. jot nyomattunk.. :-) thx..
  • cyrus #51421
    BoCS :D
  • Sadist
    Őszintén remélem, hogy nem!
  • bcs78
    Márpedig ez van. Nálunk a klántagok 90%-a tuti csak a statisztika miatt játszik. És szerintem ez az arány nagyjából igaz az egész magyar közösségre.

(Amúgy nem tette meg, mert ott voltam, és vigyáztam a rendere. )
  • cyrus #51418
    hát, ez azért eléggé minősíti azt az embert aki megtette, már ne haragudj....

azt tudtuk hogy vannak olyan klánszerverek ahol ritka faszok az adminok, de nem szeretném ha a HAF-é is ilyenné válna....

most oké hogy megin lehetne jönni a mi szerverünk mi szabályaink dumával..de ez azért...
  • bcs78
    Nem kell a tracker, minek az? Ma is játszottunk egyet saját szerveren és az ment, hogy "kidobom a szemetet" kérdem: "de miért?" válasz: "rontja a fragemet". Az összes kört nyertük, jól ment a játék, dőlt a pont, csak a fragrate volt gyenge. Könyörgöm! Emiatt tiszta idegnek lenni? Meg kidobni valakit, mert rontja a fragem? És miután az illető repül a szerverről, ő is tiszta ideg lesz. Kell ez?

Mondjuk egyszerűen meg lehetne oldani, pl: csak a pontokat mérné a tarcker. De szerintem bármit is csinálnának a trackeresek, az Army már döntött. Lesz hivatalos tracker, aztán passz.
  • Sadist
    Hát ha te csak a tracker miatt játszol, akkor sajnállak...
  • Belton
    Aha olvasgattam a trackeren amit irtak persze magyarul inen:http://hew.powerbase.hu/news.php
    Hát ha télleg el törlik a trackert akkor szamomra véget ért a Játék(ekkora marhaságot hogy eltöröljék a trackert,bar ha nem lessz tracker akkor honor buzi leszek csinalok vagy 10 accountot aztan fel viszem 100-ig [LOL] :D
  • Sadist
    Az egy dolog hogy feláll a manus, a lényeg, hogy úgy kell földet érni, hogy abszolút ne sérülj meg. Ha pirosan villan a kép, az már bukta.
  • GTi Gaga
    Hi all!

Lenne egy kis problémám... A Trénningel kapcsolatban...

Lassan megcsinéltam minden alap dolgot, egyedül a live ugrással nem boldogulok!

a feladat ugye az hogy ugorjuk bele a fehér körbe, amelynek a közepén zöld füst van!

na már most! hibátlanul végre hajtom az ugrást! ügyelve arra hogy az ejtöernyö is a körbe maradjon ( pont a zöld füstre ugrok ), a lábam se törm ki mert felál a mandró... de mégis azt irja ki hogy az ugrásom egy szemét! valamit rosszul csinálok? nem értem miért nem tudom megugrani! ha valakinek van vmi ötlete pls4 help!

elöre is köcce
  • Strahd_
    Kamu kép
    Tuti Photoshop :D
  • [HUN]Crassus
    thx jó fej vagy!:) ha játszom én direkt mindíg az RT-n "élők" ellen megyek még ha ilyen csapatban is kell lennem:)
  • Sadist
    Hogy is volt valakinek az aláírásában? Ez egy olyan játék, amit ha elhatározod hogy abbahagyod, néhány hét múlva rájössz, hogy hülyeség volt :)
  • zotyesz
    Éreztem, hogy előbb-utóbb visszacsábulok. :) (Pedig most igyekeztem megacélozni az elhatározásomat :P)