60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    hmmmm nocsak ,nocsak:)
  • h3nry
    Melyik szerveren szoktatok lenni, leginkább?
  • Thanatos
    és nem osztod meg azt a linket velünk? :)
  • Nyers
    Nos srácok, gonoszan szereztem egy nem tuti linket és kipróbáltam a cuccot, természetesen csak offline modban. 1.7 óta vagyok itt, soha nem voltam nagy hype-os, de ez mindent visz. A pincében elfér némelyik pályán a McKenna. Szóval érdemes a régi motorosoknak visszakaccsintani, mert az új pályák más dimenzióba helyeznek sok mindent. Sztem a régiek mehetnek a kukába, átdolgozásra. A Doorbreacher és BDM is működik, semmi nagy látvány, de a célnak megfelel és korrekt. A civileket lehet kérdezgetni, eddigiekhez képest óriás pályák, random stuffok majd online kiderülnek.

Szóval hajrá. HOOAH!
  • Lance Armstrong
    Honnan szedted le? :D
  • Josszimatroz
    háhá ! pata most lebuktal! tehat valami sajtvajda a csit accountod neve.. :-))
  • patacsi HUN
  • patacsi HUN
  • Belton
  • Josszimatroz
    nem a filefrontos a virus.. nem kell a hiszti...
  • zotyesz
    12:00 pm est? Hm. Az holnap este ugye? Linux kilens is jön most, vagy tegyem addig vissza a Windows-t?
  • nbj
    sziasztok!
    az lenne a gondom h megcsináltam amá s kiképzéseket, de mikor a multira megyek és csatlakozom a szerverhez akkor csak nézhetem h mit játszogatank ott. mé????????????
  • Nyers
    Bocs srácok, most ez a legbiztosabb: tomorrow monday 16 1200pm est // megbízható informátor :)
    Zotyesz menjél aludni
  • zotyesz
    Filefronton újra van link a file-hz is, csak még nem tölthető le. (közeleg az idő...)
  • zotyesz
    Szerintem a PB éppen frissíti magát. Nálam múltkor kb. 5 percig tartott. (2 hónap kihagyás után)
  • testerlnx
    Sziasztok mar vagy masfel eve nem neztem meg az AA-t. Most regisztraltam egy uj acc-ot, es vegig csinaltam a Basic Training-et, es beleptem egy Unathorized Server -re, vmi zold ruhas mukso terdel a sarokban, es olyan mint egy korhaz a palya ezen szeglete. Mas reszet nem latom mivel meg se tudok mozdulni, csak spectate-ben kuksolok a sarokban... Neha jon egy egy PB uzenet azt ennyi... Nincs meg jogom ezen a palyan jatszani, vagy a PB-t manualisan kene frissitenem, vagy mi van? Miert nem tudok belepni jatszani??
  • zotyesz
    köszi! :)
  • Sadist
    Link
  • zotyesz
    A filefronton ismét van 2.4-es részleg, de még file nincs fent.

Itt
  • zotyesz
    Vírus????
  • Sadist
    Ne töltsétek le!!! Ez egy vírus! Várjátok meg a hivatalos bejelentést!
  • Belton
    ÁÁÁ nem meg van a gond el vesztette a beállitásokat lol ujra kell csinalni az a szar m16 qua...
  • Belton
    Bakkee ezt nem értem ezt figya be meek Urban ass ra na mondom snájpolok egy sort jo ok kb 3 körön keresztül lödöztem snip al utána fogta és at huzta halvagyan a swap feliratot es nem is tom választani!
    Pedig most 37 el vagyok el mentve az aao.com on meg mar eze éve meg van a kiképzés nah erre mondjatok vmit me ezt nem értem!??
  • Josszimatroz
    jah.. :-) na majd mi is.. par percig tudtak letolteni
  • Belton
    Ááá de mar 199 en letöltötték azt a mázlista eget azt....
  • bcs78
    Te kis türelmetlen, hová rohansz?
  • bcs78
    Rossz helyen kérdezősködsz. A neked való site az americasarmy.hu.
  • Doma #51461
    The file you are attempting to download is Locked, either for administration or because its pending release!
  • Josszimatroz
    http://files.filefront.com/Americas_Army_Special_Forces_Q_Course_v24/;3853375;;/fileinfo.html
  • Josszimatroz
    2.4 out.. nyomas letolteni.. filefronton mr fent van..
  • zotyesz
    Akkor már meg is van, hgy miért is lesem ma még a netet. :)
  • Belton
    Itt van további par kép:http://unrealextreme.de/_mygamesite/mgs.pages/armybase/index.php?mod=news&action=newscomplete&showid=66
  • Belton
    :DDD
    Az jo lenne...
    Honnan kaptad el a hirt vagy hol olvastad
  • Tomo15
    zzssir
  • Nyers
    Valszeg kinnt van / lesz ma a "patch"! (876,3 MB) Stand By Soldiers!

• GTi Gaga
    nem igazán értem a válaszod :))))))9

nekem szolt?

van egy észrevételem a tasztpály rajzal... miután eröteljesen sw irányába kuszunk, jobb felül egy dombon van egy ör amely mellet nem lehet elkuszni! nem tudom hova lehetne képet beszurni, de megmutatnám mire gondolok! igy elmondásom alapján valaki megtudná állapitani jó hejen járok e?

köcce elöre is!
  • Josszimatroz
    U.S. Army Official E 046|138ms|69.25.18.10:1716 vazzeg itt 9en nyomjak eppen az SF Courtyardot... foleg 1VB clanosok.. a mazlista betatesterek.. :-))) nah remelem jov heten telleg kint lesz... viszont a trackerert kar.. miert tesznek keresztbe Homey-eknak.. eh...
  • GTi Gaga
    hehehehee, valamiért megkatam a m-24t ! :)))))))
  • GTi Gaga
    skacok, mikor lesz elérhetö a adv. marks. kiképzés!

37 pontot löttem, de nem elérhetö az adv marks. tranning? megcsináltam már mindent kiv a special 2dik kiépzését! nem tudom értelmezni a térképet, és a b pontot körül bojngok folyamatosan :)
  • cyrus #51449
    nemmondtam hogy utálom, csak néha nagyon tudnak idegesíteni ezek az ősbugok.. :(