60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Mit siránkozik mindneki? Egy login a personal jacketben és máris teljesítettnek veszi a kiképzéseket...
  • Sadist
    22ms? A szerver gépen játszottál? Mert nálunk suliban CS-nél a legjobb ping kb. 15-20 ms volt LANBAN!
  • obe
    srácok akik már tolják az ujat!
    legyetek olyan kedvesek pár szóban foglaljátok össze mi a teendő az uj holmival kapcsolatban.(account, régi verzio,stb)köszönettel
  • bcs78
    Hát én honor szervereknél pont fordítva láttam. Lehet, hogy a SWAC szerverével van valami.
  • h3nry
    A pingem a 2.3.0 -nál kb 22ms körül volt most pedig 2.4.0 -val 220ms körüli és igy szinte játszthatatlanná vált a játék. Ha simán pingelem mondjuk az swac szervert 6-7 ms körül van. Tehát nem a net kapcsolatom tré.
    Nem tudjátok, hogy mitől lehet, esetleg ti is tapasztaltatok ilyet az új verzióval?
  • zotyesz
    Annyit azért észrevettem, hogy a csípőből való lövöldözést az AK-val is el kell felejtenem, mert kicsit nehéz vele így eltalálni valamit is. (legalábbis azt amit kellene)
  • zotyesz
    Eddig kb. 10 percet tudtam tölteni vele, de az jó vlt. :)
    Majd este... :)
  • h3nry
    Nálam meg nem lehet mission-t kezdeni :(
  • panther112
    Nane valami gáz van, nem ismeri fel az accomat (azután vettem észre, h meglőttem újra azt a szart- 38)
  • KurtVampire
    jajj, engem meg nem enged fel semmilyen szerverre ugyanis nem ismeri el a trainingeimet...
    Amúgy a console hova tűnt? Nálam nem lehet behozni, vagy van valami új módi erre? Pl direkt IP vel hogy tudok csatlakozni?
  • bcs78
    3-ig dolgozom, csak utánna lesz rá módom.
  • bcs78
    Áhháá. Nembaj, azért értékeljük az igyekezetet. Aszittem Nyers tud valami tuttifrankót. 851MB... asztakrva, kissé idegesítő. ;D
  • patacsi HUN
    ja, és most nem tudom felrakni az army-t a szerverre... ránézhetnél ha ráérsz bcs papa
  • patacsi HUN
    ez volt a terv :) a forrást lejelszavazták, a Doma féle linket csak Mozillával lehetett leszedni, letöltésvezérlővel nem, és 21:00- kor megszakadt 851 megánál. ráadásul ügyesen leválasztottuk magunkat a szerverről reggelig (lol)
    majd belejövünk. ;)
  • h3nry
    swac szerver miért van mindig full-on? (lehet, hogy valami láma kérdés, de még csak 2 napos vagyok itt) ;-)
  • h3nry
    már települ...
  • Josszimatroz
    huhuhu nagyon klassz lett.. nekem tetszik.. recoil nem is not annyira nemtom miert sirankoznak annyira... trackerrel mi van ? nekem nem jon be..
  • bcs78
    Hát nem itt hencegett vasárnap éjjel Nyers bácsi, hogy ő már kipróbálta a cuccot?
  • Sadist
    Jah, és honnan szereztük volna meg? :D
  • bcs78
    Vasárnap felrakhattátok volna titokban, aztán a hivatalos bejelentéssel egyidőben nyilvánossá tettétek volna a linket. Hja... be szép is lett volna. ;)
  • Belton
    Jah még annyi hogy hihettelen jok lettek a pingek!!20-80 között van mindenkinek,
    és mar nem egy serveren megnéztem....Hooah
  • h3nry
    72% nál tartok...
  • Belton
    Hali...
    Kiprobaltam mind a 4 páját szerintem naon kira lett mind a 4 :D
    Jok a fegyver huzások,viszont en azt vettem észre hogy rá zoomolva eszméletlen pontos lett a fegyver Pl:m249 nél meglepödtem menyiren nem huz viszont siman szinte löni se lehet vele,a menü kicsit furcsa lett az nem tetszik hogy kicsik a betük f2-nél....
    Továbbá rengeteget gyorsult a gém az ujj motoral legalábbis nekem...
    Kicsit nagyra sikerült a sf_contryard vagy mi vagy lehet én nekem tünt nagynak bojongtam rajta kicsit
    De jol ett minden sztem....
  • patacsi HUN
    ftp://aao.hu/AAO/downloads/full/armyops240.exe
    bocsesz, kis késéssel... :(
  • CSUKA
    nah.. ismét van értelme Hospitalozni. kijavították a füstbugokat. a terepjárónál és a bokornál sem lehet átlátni a füstön. kijavították még a létrabugot is. ha eldobjuk a fegyvert, felmászunk a látrára, még mindíg fel lehet venni a fegyvert, de nem lehet vele lőni. nem lehet rusholva gránátozni.

nekem tetszik az új.. jók az új pályák. csak a noob tizen-huszon honoros fragvadászok egyből deffensbe mennek, és campelnek mint a franc. így hogy senki nem ismeri az új pályákat van a támadóknál csapatmunka. kár, hogy 1-2 nap és már jönnek a gránátdobálások starnál.
  • CSUKA
    hogyan kell ajtót berobbantani?
    nem jöttem rá. pedig beállítottam egy gombra azt a robbanó izét:D
  • Josszimatroz
    JUT eszembe.. sracok ne felejstsetek aaotrackeren a user control panelben megadni a PB GUID-azonositotokat hogy a tracker merje a dolgokat a 2.4 ben is... !!!!!
  • Josszimatroz
    kicsit bovebben?..
  • CSUKA
    a régi user.ini-t be lehet rakni és akkor nem kell vacakolni a beállításokkal.
    abban a perben, hogy beléptem egy szerverbe eszembe jutott, hogy össze kéne rakjam az sfpuska beállításokat. ahogy rámentem a setupra játék közben, abban a pill.ban critical error... tényleng több fps-lett, szerintem még várhattak volna vele néhány napot.. inkább hetet. az új menü gagyi.
  • rezes
    HAT VELEMENYEM A JATEKROL:
    FOSBOL CSINALTAK NAGY RAKAS SZART
  • KurtVampire
    kezdhetem ujra a letöltést köszönhetően a fileplanetnek...
  • Josszimatroz
    na regeljetek mar milyen..
  • bcs78
    Benyomtam PCR-t, jólesz az.
  • cyrus #51654
    mindet !

különböző portokon ! :D
  • bcs78
    A HAF szerver is 2.4 már. Melyik pályát indítsam el éjszakára?
  • gergod
    de levannak terhelve a letöltő szerverek :(
  • KurtVampire
    nekem is ez
  • Josszimatroz
    bs.. reszvetem..
  • CSUKA
    nah... 735Mb nál abbahagyta. már van egy több mint 700 megás sérült 2.4 es AA-m. kezdhetem előröl.. csak most letöltőprogival rugaszkodom neki..VÁÁÁÁ!
  • KurtVampire
    nekem azt írja, hogy Programfuttatási Hiba ( vagy volt amikor azt írta, hogy nem Win32es alkalmazás