60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tom911
    Sziasztok ti tudjátok használni az aablindet, mert nekem behülyíti a játékot, vagy már annyira megváltozott a motor, hogy nem is tudja használni?
  • Sadist
    A doorbreacher egy nagy kalap kaki. Többre számítottam. Azt hittem olyan lesz, mint mondjuk Rainbow Sixben. Felrakod az ajtóra (bármelyikre!) és akkor robbantod be, amikor a csapattagok készen állnak.
    A gránátdobás meg valami röhejes lett. Jó hogyha emberünk 20 méterre el tudja hajítani. Azért remélem, hogy használni fog a sok spam gránátozás ellen.
    A fegyvert meg végre emberséges gyorsasággal emeli a szeméhez, ez tetszik! Én annyiban csináltam volna másként, hogy a távcsöveket valamivel lassabban, a red dot irányzékokat pedig gyorsan emelné az emberünk a szeméhez. Hisz a valóságban is a red dot irányzékok a gyors célzást segítik.
  • Nem3sis At Work
    ami meg erdekes volt szamomra az az, hogy akarmait allitottam a grafikan nem latszott valtozas (bar video motort se inditotta ujra vagy nagyon gyorsan csinalta) valaki leirhatna mit erdemes kikapcsolni (vagy be), hogy gyorsabb legyen a jatek. conf.: 1gb 400as ram, abit ai7, sapphire radeon 9600xt, 1,8as northwood magos p4.
  • Nem3sis At Work
    siman nem ertettem mire gondol a csavo :-)
  • cyrus #51723
    onolok is kicsit :

a 2.4et kell leszedned, ez olyan mint a CS, a szervereken a legfrissebb verziók futnak tehát neked is a legfrissebb kliens kell.
  • Nem3sis At Work
    he?
  • cyrus #51721
    jaj, jön a grebber !!!! :-G
  • grebber
    Én most szeretném kezdeni a gamet full alapoktól akkor nekem maradhat a 2.4 vagy régebbit tegyem fel?
  • mstummer
    Asszem én is leszedem újra a gémet.Ahogy olvasom még maradt hiba bőven, nem lennék meglepve ha jönne 1-2 héten belül a peccs peccse.
  • Nem3sis At Work
    jok lettek az uj mapok sztem is. bar nalam doorbreachernek nincs hangja, nem latszanak a lovesnyomok a falakon hiaba van bekapcsolva minden a menuben, menu betui nagyon kicsik lettek (nehol meg nagyok), idonkent erdekessen mozog a figura mintha lag lenne, kozben 28-as ping es kicsit mintha nehezebb lenne eltalalni az embereket. SF blizzard-on sikerult jatszanom kb. 1 orat def-kent, kicsit meglepodtem hogy nem sikerul megtalalnom obj.-t mert mire sikerul odavrgodnom assault vagy lenyomja def-et vagy megcsinalja obj.-t (bar eleg hikomat csapat jatszott mert semmi csapatmunka nem volt).
  • bcs78
    Most, hogy az Auth-al difficulty van, egy-két szót szólok én is. Fps-em javult... ez jó. Menü tényleg ronda... ez nem jó. Új pályák ütősek, igaz csak 2-őt tudtam megnézni, és azokat is csak 15-15 percre. Egyszer a netem halt be, egyszer meg CE-t kaptam.
  • zotyesz
    N a Blizzard kivételével minden pályát kipróbáltam.
    A véleményem:
    - a menük nem érdekelnek, mert keveset nézem :)
    - a pályák hatalmasak, zegzugosak, el lehet tévedni (különösen gáz, amikor elejti az objectivet a társad, és nem tudjátok hol volt. (szóval sokat jelenteni)
    - célozni kell, nem csípőből lőni
    - a pályák miatt érdemes 2-3 emberenke alaposan összedolgozni, mivel szinte bárhnna jöhet az áldás,
    - nem semmi BDM-el falakt robbantani :)
    - ajtó robbantót nem találtam
    - gránátok - hála az égnek - tényleg nem mennek túl messzire,
    - a Water Treatment páláyn épületen belül figyelni kell a fejed fölé is, mert a csöveken skszr védők tanyáznak,
    - a játék nekem kicsit jobban fut, mint az eddigiek,
    - pingen nem vettem észre semmit,
    - első körben kcsit lagos, de elmúlik. (segített nálam, hogy engedem betölteni az összes skint az elején)

Szubjektív - kedvenckém :) - Courtyard. :) Röviden ennyi.
  • onlybarca
    americasarmy.hu-ról!
  • sz4bee
    Ja én is csodálkoztam hogy 15 honorom van.
  • Doma #51713
    Ebben a percben nekem is ez történt, utána látom hogy egy szerveren sok lett a 15 honoros , sőt még egy CE is befigyelt
  • sz4bee
    Volt már valakinek olyan problémálya a játékkal, hogy amikor belépett egy serverre éppen csapatot választana a játék kilép a menübe.Azt írja ki hogy LOADING YOUR ACCOUNT...Fél órája még tök jót játszottam erre befosik.Valaki lécci segítsen már nekem. Kössz
  • KurtVampire
    nagyon jó le3tt a game!!!!!! egyáltalán nem szaggat a játék, még a pálya elején seml, pedig minden high-on van!! HOOAH ezt jól megcsinálták, a menü viszont nagyon sz*r lett.... főleg játék közben, a fegyver ikon annyira kicsi, hogy oda kell hajolnom a monitorhoz hogy lássak valamit...
    A legjobb map sztem az SF COURTYARD lett.. tényleg le a kalappal, jól megcsinálták a gamet a srácok!
  • Free
    HAF -osok köszi a gameét igzán élveztem

panther csak addig laggzik amíg be nem tölti rendessen a mappokat. nekem egy fia laggom nem volt csak magas pingem
  • panther112
    A régi páyákon mi változott? mert nekem úgy tűnik semmi...
    a 4 új map bazi nagy sztem csak klán vs klán játszhatóak. És minden pályán olyan lag van hogy az már elképesztő
  • zotyesz
    Előbb használni akartam a user keresőt, de azt írta, hgy karbantartás miatt nem érhető el.
  • Josszimatroz
    Trackerrel mi tortent tudja valaki? osszeomlott?
  • Sadist
    Honnan töltöd?
  • h3nry
    Köszönöm. Ehhh... nagyon láma voltam. Commo Cycle alatt kerestem :)
  • onlybarca
    valaki tud segíteni a flashgettel nem indul el a letöltés és nem tudom simán explorerel leszedni sem mozillaval mert ott meg megszakad!
    help!
  • Mighty
    Alapbeállításként U betű.
  • h3nry
    radion hogyan tudom a tobbieknek a helyzetemet megadni?
  • Josszimatroz
    es a game is hanyas? minek sirankoztok a menuk miatt?.. kit erdekel... par mp-t toltesz ott es kesz..
  • Sadist
    Állíts össze te is egy bind listát. Egy txt-be írd bele az egyedi gombkiosztásodat, vagy egyszerűen másold ki a user.ini-ből, az egyenlőség jeleket szedd ki és minden sor elejére írd be, hogy bind.
    Utána már csak annyit kell csinálni, hogy játékban konzolba beírod: exec fajlnev.txt
  • cyrus #51699
    én nem tudtam berakni a user.inimet mert criticallal el se indul :(

ugyhogy konfigolhattam ujra az egészet....

menük szarok, pályákon is, fegyverválasztó screen hányás.... :(
  • Revenge
    Hospitalon 10percen belül 2 critical error..ezelőtt ez kb 3-6 nap volt amég összejött..2.4 óra ez lerövidült 10-30percre.
  • zotyesz
    Még két és fél óra, aztán nekem is wohoooo!!! :)
  • cyrus #51696
    97% WOHOOOO !!!!3245
  • bcs78
    Hivatalosan semennyivel. Ua mint ezelőtt.
  • onlybarca
    valaki megtudja mondani hogy a 2.4 mennyibe változtatta meg a gépigényt!
    thx!
  • patacsi HUN
    köci, nézem...
  • Doma #51692
    A hiba az ön készülékében van
    Nekem simán sikerült a méreten, az átlátszóságon meg a színen is állítani.
  • Sadist
    És könyörgöm! Mi a túróért nem 3D-s ironsightok vannak már a fegyvereken? Már a 2.2 óta rajta van minden fegyveren, de még mindig nem használható!
    Az új HUD meg valami förtelem. Fél órát kellett kutakodnom az inikben, hogy valami normális, diszkrét kinézetet csináljak neki, mert az alap zöld úgy világított, mintha Csernobilból importálták volna. És a menüben lévő HUD opacity/scale SEMMIT nem változtat a HUD kinézetén. Hiába tologatod össze-vissza, a HUD ugyanolyan marad.
  • h3nry
    elírtam :) 42ms de nem lenne rossz a 22 :D
  • bcs78
    patacsi!

Win2003-on nem fut az AA telepítő, mivel a benne mellékelt directx csomag nem kompatibilis vele. Trackeren van egy unofficial javítás. Ha esetleg ez a gond.
  • Sadist
    A létra bugot nem javították ki (teljesen). Amcsi fegyvereket létráról föl lehet venni, de lőni nem lehet vele. Ellentétben az opfor fegyverekkel. Ugyanúgy fel lehet venni és lőni vele létráról, mint régen. Tipikus példája a programozók lustaságának. Nem magát a hiba okát szüntették meg, hanem csak a tüneteket kezelték (azt is csak félig-meddig).