60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • AndrewCB
    Hogy lehet 3 büntetőpontot kérni?
  • repro
    Adminisztrátor módban kell elindítani a játékot.
  • bcs78
    Nálam is csinálja, mármint a csak 203-as mod-ot. A HUD méretet én első indítás után 50%-ra nyomtam, szal nem tudom hogy 100%-on mekkora.
  • THE matrica
    Olyat nektek nem csinál hogy a perszonel dzsekitnél a fegyveren csak a 203 mod látszik? Nálam a hud méret változtatás nem m1.
  • h3nry
  • h3nry
    Na de így május közepén... :(
    Nem baj jövő héten gépcsere, kíváncsi vagyok, hogy akkor is kapok ilyen ajándékot.
  • sz4bee
    Néha nekem is van ilyen de pár próbálkozás után megjavul.
  • bcs78
    Ez egy Bill Gates féle Easter Egg!
  • bcs78
    Üdv Marvin!

Huh... eszembe juttattad a Ponyvaregényt.

Vincent: Te Marvin! Neked erről mégis mi a véleményed?
    Marvin: Nekem nincs véleményem.
    Vincent: Kell, hogy legyen véleményed. Szerinte is Isten leszállt az égből, hogy eltérítse azokat a golyókat...?
    BUMMMM!
    Jules: Mi a franc volt ez, ember?
    Vincent: Te! Én pofán lőttem Marvint bazdmeg!

• h3nry
    Valaki tud abban segíteni, hogy miért kapom az alábbi hibaüzit:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1505 MHz with 511MB RAM
    Video: RADEON 9700 PRO (Omega 2.6.05a) (6505)

General protection fault!

History: UObject::ProcessEvent <- (AGP_HUD SFCourtyard.AGP_HUD, Function AGP.AGP_HUD.PostRender_Stage2) <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level SF Courtyard <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
  • Marvin
    Sziasztok!

Én is regisztráltam magam a fórumba.

Nekem alapvetően tetszik az újítás. A menü tényleg fos. Nekem nincs lag. Futva még mindig lehet indulni. Az új pályák jó nagyok. A fegyverekkel alig lehet célozni. Illetve meg/át kell szokni nagyon.

Na ez volt az első.
  • Sadist
  • Sadist
    Tegnap morci kedvemben voltam és csak a negatívumokat mazsolázgattam
    Ma majd letesztelem a pályákat is. Eddig csak Courtyardon játszottam kb. 10 percet, de valamiért nagyon szaggatott.
  • Tom911
    Tényleg erre nem is gondoltam, köszi a segítséget.
  • bcs78
    Állítsd be a HUD méretét 50%-ra. Akkor szerintem nem fog zavarni, és nem kell közben kapcsolgatni.
  • Tom911
    És ugyanezt játék közben? Mert nem akarok ezért kilépni és néha szeretném vissza is kapcsolni, mint régen az F4el!(bocsi nem kötözködni akarok)
  • obe
    megoldodott-magától
  • bcs78
    Settings / HUD / Objectives
  • Tom911
    Én is találtam egy számomra idegesítő dolgot, jobb felső sarokban van a feladatleírásom, namármost ezt én mindíg ki szoktam kapcsolni eddig F4 volt de most nem tudom sehogy eltüntetni mert az F4re a térkép jön be, hogy tudnám eltüntetni mert az új pályákon majdnem a fél képernyőt eltakarja a sok objektiv?
  • Josszimatroz
    lol
  • zotyesz
    A Text-to-Speech működik valakinél?
    Nálam olyat csinált, hogy véletlenszerűen lehalkult, majd kicsit később visszahangosodott. Medic fegyver gond nálam is volt, de nem aggasztott különösképpen. :)
  • zotyesz
    Úgy legyen! :)
  • zotyesz
    Menüben "ö" betűvel jön elő a konzol. Játéko közben TAB és "ö" is működik. Tegnap este próbáltam.
  • obe
    jelentkezett-e a következő probléma valakinél?:bejelentkezem, el is fogadja, de amikor kiválasztok egy servert eljutok az authorization-ig, akkor meg szépen kiírja hogy ez a jelszó nem jo a felhsználónévhez, azzal ki is dob a deploy főmenübe, magyarul semmilyen pályára nem enged be.17-es honorom van, és minden traimingem megvan.Login-nál pedig szépen beléptet(transmission complet)????
    Szeretném már játszani, segitsetek, köszi
  • bcs78
    Ja! Hang. Mintha kicsit el lenne izélve a hang. A minősége picit rosszabbnak tűnik, de ehet hogy ez beállítás kérdése. Meg gyakran nem hallom a robbanásokat. És a különböző hangok irányát is sokkal nehezebb behatárolni.
  • Mighty
    Eddigi problemaim:
    Medic-kent, gyogyitas utan nem latszik a fegyverem es nem lehet vele loni. El kell tennem es ujra elovennem.
    Az Alt+tab vegre mukodik rendesen, csak nem hallatszik ki a jatek hangja, ami miatt nem tudom mikor van a kor vege
    Az arnyekok meg mindig atlatszanak a falakon...
  • bcs78
    Nem problémázik itt különösebben senki. A ritka ronda menürendszeren és olvashatatlan fegyóválasztó képernyőn kívül általában tetszik mindenkinek az új verzió. Talán csak Sadi problémázott egy picit, de csak azért mert Ő ilyen maximalista.
  • AndrewCB
    Nem tudom miért problémáztok ennyit. Mindenkinek az igényét nem lehet kielégíteni! Tegnap így is hatalmasat játszottunk a HNS-es fiukkal, ill. azokkal, akik megtiszteltek jelenlétükkel a szerverünkön. Én legalább is élveztem!
  • bcs78
    Nekem a nyavajgásban a frag nade megváltoztatásán folyó vita tetszett.

A: Hihetetlen, hogy alig lehet eldobni a gránátot 20 méterre.
    B: Azért azt megnézném, hogy a való életben egy majd fél kilós gránátot eldobsz-e olyan messzire, mint ami korábban a játékban volt lehetséges.
    A: Dobtam már igazi gránátot vagy 30 méterre is.
    B: Akkor ügyes vagy. És ezt úgy próbáltad hogy a válladon volt egy
    5 kilós puska, a táskádban meg 2 kiló muníció, a hátadon egy 7 kilós hátizsák, meg még rajtad van egy 14 kilós golyóálló mellény is? Ha igen akkor ez biztosan a Los Angeles-i gettóban történhetett.

• Josszimatroz
    egyetertek..
  • Nyers
    Hihetetlen, hogy a trackeren mekkor nyafogás van a változtatások miatt. CEM, recoil, kisebb gránátdobási távolság, nincs nade-run bug(?), van értelme ironsightot használni ... Remélem ezek a playerek majd szépen elhúznak a sunyiba BF2zni. Habár még nem igazán ismerkedtem meg a mapokkal, erről nem mondhatok semmit, de a fentebb említett újítások már nagyon kellettek a játéknak, a 2.4 ilyen téren hatalmas előrelépés. Remélem a köv verzióban nem lesz "visszaállás".
  • Josszimatroz
    en a konzolt nem tudom elocsalogatnbi sehogy.. probaltam mar tobb billentuyre beloni de egyikre sem hajlando elobujni.. valakinek volt mar hasonlo gondja?
  • Thanatos
    ja de akkor be kéne vezetni pl a védők odlalán ahsználható kulcsokat :PPP
  • Mighty
    -(xSU)- Arena #1|31ms|195.56.172.218:1716
    -(xSU)- Arena #2|33ms|195.56.172.218:1816
  • Nem3sis At Work
    mondjuk ha bezarom masik oldalrol.
  • Nyers
    Ha nyitható az ajtó, akkor mi az akadály?
  • Sadist
    Hogy meglepd vele az ellent ;)
    Ha robbantasz egy ajtót, akkor
    1. az ellen összeszarja magát
    2. a csapat akadály nélkül tud berongyolni a szobába
  • Nyers
    Sadninak ment.
  • Nyers
    Nyitott ajtót minek robbantani? ;)
    Arról nem tehetnek, hogy így működik a doorbreacher a valóságban. ;)
  • zotyesz
    Bocs mindekitől, hogy köszönés nélkül léptem le, de critical error volt. :(