60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Le kellett volna szedni a hackeket...
  • Nem3sis
    Tegnap találkoztam ezzel a vicces csávoval haf szerveren.
  • CSUKA
    volt egy olyan bugom a 2.4-ben,hogy zoomolva lőttem ki a 203-at:)
    és nyíl egyenesen repült semmi íve nem volt:D
  • THE matrica
    Na ezt elb***tam. -És
  • THE matrica
    Geforce 4 ti 4200. Na mind1. Azért ha figyelembe vesszük hogy új az engine egész jó munkát végeztek szerintem. És visszatért egy másik bug amelyiknél nem tudod újratölteni az m4-et csak ha eldobod és a 203 is elvész mikor ellövöd.
  • h3nry
    Nálam sem megy...
  • Sadist
    Radeon 9500
  • Thanatos
    és nekem se... szvsz bug ez is , várhatjuk a 2.4.1-et :P
  • cyrus #51798
    deploy goNb nekemse megy
  • Polllen
    Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy ha kiválasztok 1 küldetést 2.4-ben hiába kattintok a "deploy"-ra semmi sem történik...
    Ha internet fülnél lépek fel 1 szerverre persze megy rendesen, de had ne kelljen már mindig filtert beállítanom külön,ha 1 map szervereit keresem...

tipp?

kösz előre is
  • THE matrica
    Milyen videokarid van? Lehet hogy hardverfüggő.
  • Sadist
    Én se. Hiába van külön gomb is változtatására, az sem működik :(

Jól vettem észre, hogy Hospitalon kevesebb az ápoló?
  • Thanatos
    érdekes nekem is az van és nem olyan vészesen gyakran fagy kia game... :)
  • THE matrica
    Ezt ma fedeztem fel én is. elég durva bág. DE A HUDOM MÉRETÉT NEM TOM ÁLLÍTANI.
  • Sadist
    Amint átálítottam a video beállításoknál 32 bitesre azonnal megjavult. DirectX-ből tudtommal legújabb van fönn, meg azt hiszem ellenőrizte is telepítéskor. Gőzöm nincs, hogy miért csinálhatta, tegnap még ment 16 biten is, de akkor meg valamiért szemcsések voltak a textúrák :S
  • repro
    nekem akkor volt ilyen, amikor elfelejtetem win install után feltenni directXet (Galériában vannak képek)
  • John McLane
    köszi
  • Sadist
    Észrevettétek, hogy a Berettának milyen nagy lett a tűzgyorsasága? Offline 3,5-4 másodperc alatt ki lehet üríteni a tárat, de sikerült már 3(!) másodperc alatt is, ami 5 golyó másodpercenként! Azért ez szerintem egy kicsit irreális.
  • Sadist
    Nem mindegyik fegyveren 3d-s. Csak az újabbakon (AK-74SU, M4, RPG)
  • John McLane
    Be van állítva a zoom, de nekem nem 3d-s, pláne nem olyan típusú, mint a biában, amire ez egyik kedves kolléga hivatkozott, gyk:ua mint eddig volt.
  • Sadist
    Ez engem is idegesít, de nem találtam rá normális megoldást. Ha legalább lenne az eltűntetésére konzol parancs, akkor lehetne bindelni egy gombra, vagy akár txt-be is írni, de nem találtam semmit.

Észrevettétek már, hogy a user.ini-ben van valami VoIP beállítás? Meg az a text-to-speech az mire jó? Eddig nem sikerült rájönnöm.
  • Sadist
    Beállítások->input->controls->zoom
  • Sadist

Asszem műxik az új privát hack
  • John McLane
    Hali!
    Lenne egy kérdésem, szó volt a 3d-s ironsight-ról, ami olyan mint biában. Namármost kérnémszépen ez a 2.4be is benne van?Ha igen hogy a fityfenébe lehet bekapcsolni, mert nagyon kíváncsi lennék már rá.És ugyebár ez SF fegyóknál nincs?
  • pet70000
    szereti a 9800 Pro-t, nekem legalább is szépen fut rajta
  • h3nry
    Én is video card-ra tippeltem, de azért az elég csúnya, hogy a 9800pro/9700pro-t nem szereti :-(
  • h3nry
    Morti osztja rendesen a pontokat... pfff...
  • zotyesz
    "ocsmány 18+-os kép" :D
  • h3nry
    Adminként futott :-(
  • repro
    ki nem szarja le? :D

már csak 2 pont kell a heti banhoz.
    Ha már nem játszom, így élem ki magam :)
  • Sadist
    Akkor azért meg sztem nem jogos a 3 büntipont. Úgyis csak a lámák szívták be, akiknek az érettségi tételek kellettek :D
  • Sadist

Röhögjetek ti is egy sort: Büntetőpont lista
  • repro
    jha
  • Sadist
    Ne akard megtudni
  • LizardX
    Na igen, ezt én is szeretném megtudni. Még a 2.3-as csinálta ezt, de mivel CD-n kaptam meg, aszittem, rosszul írta meg a koma. De ha a 2.4-es is ilyeneket írkál, hát én le nem töltöm! Nem szereti a 9800Pro-t, vagy mi a franc?
  • THE matrica
    mijaza goatse ?
  • Sadist
    Jah, sajnos mostanában eléggé elszaporodtak a tizenéves netrombolók. Érettségi topikot egy éjszaka alatt szétcseszték, mert mindenki a tételekért kuncsorgott.

repro: csak linket szúrtál be, nem?
  • Sadist
    Háhá
    [kárörvend]
  • Thanatos
    loál :P
    azért szomorú hogy sg is már főleg a 10évesekre épit csak mint forumozok , régen azért ennyire gáz nem volt még :///
  • repro
    nem tetszet nekik a goatse kép, amit belinkeltem az Érettségi topikba