60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • h3nry
    Nekem chello plus nal ugyan ezt az eredmenyt produkalja. Vagy is csak ezt irja ki, a valos pinged rendben lehet. Multkor neztem vissza egy kb 2,5 oras logot ott rendben volt :) tehat no para ;)
  • Marvin
    Sziasztok!
    Most nagyon off leszek sorry, de ez a video szvsz elég durva.

KillZone.
  • Doma #51844
    Szar az egész... fél óra alatt 2 critical
  • Nyers
    A játékmenet isteni lett az új pályákon. Bugok és csíterek mindig lesznek, szervert meg jól kell választani.
  • GTi Gaga
    jó birka vagyok, hiv. oldalon akartam nevet cserélni a profilomban de nem ment - ezt az elöbb lehagytam! :)))))
  • GTi Gaga
    mi a tetüt jelent ez:

Field 'User Name' is not a valid name.

akármit beirok a nevemhez, amikor megakarom változtatni ezt irja ki!
    a legkomolyabb hogy ha a mostani nevemet küldöm el akkor is ezt irja ki :)

berzek a faszomkivan nevet elfogadja :)))))
  • Thanatos
    úgy hivják unreal engine..., szegénynek ez az egyetlen gyenge pontja de ez nagyon... :P
  • fdsag
    Köszi!
    A honlapotokon ez a link -mindezekről bővebben itt ebben (lefordított) cikkben!!!-
    nem működik.
  • CSUKA
    nemjó ez az új AA.. nekem a régi mostor jobban tetszett.
    tele van megint bugokkal.. csíterekkel. rossz az új pb.
    azt írja játék közben,hogy 30-40 ping, de mégis laggzok.
    gagyi a menü. csinálhattak volna egy 2.3-at amiben bennevannak az új pályák.
    szerintem többen játszanának azzal, mint a 4-el.
  • bcs78
    Majdnem mindenkinek van CE ritkábban vagy gyakrabban. Nem tudni pontosan miért fordul elő. El kell viselni.
  • bcs78
    Az hogy mit ír ki, nem számít. Nem kell foglalkozni vele.
  • bcs78
    Próbálgasd a játékban a Video beállításokat variálni.
  • GTi Gaga
    na ma volt idöm egy egész napot szentelni ennek az uj 2.4 es verzionak... nagyon változást nem láttok a játékban, csak annyit hogy minden 3 mapváltás után ledobb egy criticall error üzit amitöl nagyon morci vagyok?

ez mitöl lehet?

Radeon 9000res kártyám van lowon fut minden, az elözö 2.3 verzionál egyszer se fordult elö ez!

c18 ba mikor kapom meg a bevithetö m16okat? 15 honor esetén ugye?
  • fdsag
    Az mitől van,hogy csatlakozom alacsony pingű szerverekre 20-60,és mégis játék közben csak az én pingem magas 250?Ilyen gondom régebben nem volt.Chello 1536/512.
  • Tom911
    Ja és azt is elfelejtettem mondani, hogy itt éppen az m4es távcsövébe nézek
  • Tom911
    Upsz ez nagyon kicsi lett, az eredeti kép az sg albumomban van! (mert úgyse fogom tudni normálisan belinkelni)
  • Tom911
    Erre tud valaki valami megoldást? A kártya ami ezt csinálja egy ATI9600xtg és nincs húzva legújabb catalist driver és csak a Courtyard pályán van ez, a grafika maxon van de minen is ezt csinálja, egyébként semmi más játék vagy program nem csinál ilyet, ja és a szöveg az emberek néhány fal és még néhány dolog is ilyen kockás. Remélem valaki tud segíteni
  • THE matrica
  • Sadist
    Jaja, én is észleltem :) Tényleg rohadt idegesítő volt, amikor pl. egy gombra akartam bindelni a dummy bábu lerakást és elgépeltem
  • THE matrica
    Nemtudom észrevettétek-e de az egyik legnagyobb újításnak tartom hogy lehet szerkeszteni a parancssorban. Végre nem kell ujra begépelni az ipét, ha az open parancsot elírtad.
  • DerYn
    valami gaz van a pb-vel, kidob az osszes server mindenkit! valaki nem tudja esetleg hogy mi??
    biztos a kozponti server baszaxik...
  • Sadist
    Próbáljátok ki ti is. Azt mondják, hogy most a 2.4-ben sokkal könnyebb lett a lövészet. Nekem második próbálkozásra sikerült. Elsőre csak egyet rontottam el, pont a legközelebbit :D
  • DerYn
    nektek mennek a serverek? mert most mintha leallt volna...
  • cyrus #51823
    még csak most ? :DD:ASD AD:D:D:D

[heccel]
  • THE matrica
    Gratula!
  • Sadist
    Personnel Jacket
    User Name Sadist_Hun
    Marksmanship Score 40

[büszke]
  • zotyesz
    Akkor jó. Már megijedtem, hgy a következő cím az lesz, hogy: "America's Army: Road to Silent Hill 30" :p (bocs)
  • Sadist
    Konzolba:
    lockcamera
    behindview 0

A kamera fixen fog állni, te pedig "kiléphetsz" a testedből. Mivel belső nézetből csak a két kezét és a fegyvert jeleníti meg, ezért csak azok fognak látszani kívülről is :)
    Nézd meg a fegyvereket külső nézetből! Lehet találni egy-két érdekességet :)
    Pl. Ha a fegyvert átállítod sorozatlövésre, az animáció végén a tűzváltó kar visszaugrik egyes lövésre. Amikor meg visszaállítod egyes lövésre, akkor hirtelen vissza sorozatra, aztán az animáción az emberünk visszaállítja egyesre. Ki érti ezt? :)
  • zotyesz
    Találtam még egy furcsaságot. A karok a levegőben lógnak. :) Ez egy AA túlélő-horror lesz? :P
  • Sadist
    Én már 2.1 óta ilyen összeállítással játszok :)
  • Sadist
    M203 + M68 + Reflex

M203 + ACOG 4X + Reflex

És ezt látjátok, ha belenéztek :)

• zotyesz
    Most, ahgy újra játszom inkább az M203+sima red dt (nem a reflex, hanem a másik) párost használom, és hanyagolom a távcsövet. Közel lévő, mozgó enemy-nél hátrány a 4x-es nagyítás, szerintem.
  • Sadist
    Ott a pont :) Devek megint ügyesen belepiszkáltak az alapvető dolgokba. Mindjárt mutatok érdekesebb képet is :)
  • cyrus #51813
    hoah, téleg :D
    nemis látszik :D
  • zotyesz
    M203+reflex sight :)
  • cyrus #51811
    akkor :D
  • Sadist
    Már közelítesz, de nem egészen :)
  • cyrus #51809
    ironsight + red dot :D:D:D
  • Sadist