60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    De nincs is Flame :)

• Marvin
    Igen. Tényleg nem régen reggeltem, ami nem jelenti azt, hogy nem olvasom már rég óta a fórumot. De azt hiszem ennyi postot (11) pazarolni arra, hogy ki miért nem az aao.hu vagy miért az americasarmy.com-ot mondta... felesleges.

De én semmi jónak nem vagyok az elrontója!

Egyébként meg béke van.

• Josszimatroz
    biza.. 2 pont+
  • bcs78
    Olvasta volna a 2 héten keresztüli "boldog szülinapot" variációkat. Na, AZ volt unalmas. ;)
  • Sadist
    Csak én legalább nem ilyen negatív kommenttel kezdtem
  • Mighty
    reg. idopontja miert szamit? Te is voltal valamikor "kezdo" SG-s
  • Sadist
    Regisztráció időpontja: 2005. 05. 16.
    Üzenetek száma: 5

Miért nem lepődök meg?
  • cyrus #51879
    engedd meg hogy én kérjek elnézést ezek miatt a köcsögök miatt.....igazán beszélhetnének tényleg másról is.....

• Marvin
    Szvsz ez a téma nem túl érdekfeszítő.
  • Thanatos
    nalátod hogy te is hibás vagy
  • Sadist
    Most nézem, hogy lehagytam a bannerről a www.americasarmy.hu feliratot
  • Thanatos
    ha te mondod biztos, nem kell leharapni a fejem, énis csak kezdő vok még :)
    (bár tény addig eljutottam magamtól is hogy elszedjem anno :P)
  • Thanatos
    aham, bár ha már itt tartunk fent kiszurja a szemét a banner meg alatta a szöveg... ha ez nem jó neki akkor ott a hiv odlal, vagy az is lehet annyira pro már angolbol hogy magyar szöveget banner alatt figyelembe se vette ;)
  • Sadist
    AA.hu meg hivatalos magyar rajongói oldal, szal...
  • bcs78
    Akkor inkább úgy fogalmaznánk: segítsd a kezdő magyar játékosokat, hogy a magyar nyelvű AA oldalra irányítod őket.
  • Thanatos
    én nem reklámoztam, és a hivatalos odlal mégis csak hivatalos :)
  • Sadist
    Akkor már legalább a magyar honlapot reklámoznád. Ott is van letöltés link, meg még milliónyi más hasznos dolog.
  • Thanatos
    ebbe mi a lol? :) komolyan mondtam hogy onnan lehet leszedni (vagyis ott van link downloadhoz kismillio helyre ) vagy a fenti banner :)
  • patacsi HUN
    lol
  • Thanatos
    www.americasarmy.com
  • David8
    Milyen a játék és honnan lehet letölteni?
  • Belton
    Csekkold meg a Pü det...
  • Sadist

Csíterekből már nincs sok, 2.3 óta aránylag eltűntek. Ha csak emiatt akarod abbahagyni, akkor ne tedd! Ráadásul most már tracker is GUID alapján fogja követni a játékosokat, úgyhogy a fragvadász csíterek szinte tuti eltűnnek.
  • Josszimatroz
    a netedet sajnalom.. de szvsz nincs tobb kevesebb csiter mint anno.. de a te dontesed.. sajnalom h lelepsz..
  • Kutyika
    Hozzátenném, hogy a gammából töröltem magam... aki akar, az lehet "kutyika" már ha megéri neki...részemről, a gamma halott... Nincs a gépemen és nem is telepítem...
  • Kutyika
    a netem enyhén szólva.... szar... a csíterek ottvannak a szeren... szal, ezt így nem érdemes nyomni...legalábbis szerintem....
  • Belton
    ezeee éve nem láttalak barátom
  • Belton
    ya-ya mijenket toltunk ott....
  • Josszimatroz
    de mi az amit nem tudsz bevalalni?.. kifejtened bovebben? tenyleg erdekel..
  • Gyadi
    Landor server volt az isten :)
  • Kutyika
    Nos... szal....
    Bocsánat, hogy csak úgy beleböfögök az itt folyó vitába... szal....
    búcsúznék, azoktól akiktől illik és akikkel eggyütt nyomtuk a gammát... Jó volt, szép volt... de részemről vége. Gondolom ezt az Army's gammerek észrevették....Szal, én kiszálltam. Bocs, hogy "cserben hagytalak benneteket" fiúk, de ezt így nem tudom bevállalni.... Ennyi volt, szép volt, jó volt, de sajnos vége, a játék már nem az, ami volt. Köszönöm nektek a segítséget, Slow, repro, és a többiek jóindulatát, segítőkészségét, és a gammában az igazi játékélmény örömét.(sajna a csíterek...) de ezt mindenki tudja...
    jah, és persze G-ről sem feledkezem meg és persze a Landor server is király volt!!!! Minden jót nektek! Jó gammázást és csítermentes játékok!
    Sziasztok és további jó játékot mindenkinek!
  • Marvin
    Doma.

Szvsz .3 és .4 között ha külsőre nem is, de belsőre bazi sok különbség van.

Már csak a motor miatt is.
  • Doma #51854
    Lowest, semmi extra beállítást nem használok. ".3ban zgyanezek a beállítások mellett csak nagyon ritkán volt CEm.
  • Sadist
    Akit érdekel, az próbálja ki a játékot különböző beállítások mellett. A Normal és a Highest között semmi érdemleges különbséget nem véltem felfedezni, csak annyit, hogy jobban fogta a gépet. Pl. A world detail-t hiába állítgattam, semmi különbséget nem vettem észre. Ha akarjátok rakhatok be screenshotokat.
  • Josszimatroz
    nekem minden mediumra.. 1 g memoria es 2 g virtualis memoria mellett radeon 9600-on 2szer volt idaig CE-m.. kb 30 ora jatek alatt..
  • Josszimatroz
    mire van allitva a video config ingame?..
  • Doma #51850
    4 giga van :( szal nem hiszem h az
  • patacsi HUN
    nem virtuális memóriás a CE ?? ha igen adj neki 2-4Gigát
  • Sadist
    Mert az is. Nem tudom mikor fogunk ilyen grafikájú játékot látni (nem szuper konfigokon, hanem átlagos gépeken), de az nem pár hónap múlva lesz.
  • obe
    gamestaron irják ez renderelt,pedig azt kamuzták ps3 in game:))