60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    BSZ Friczy!
  • Sadist
    Ez most valahogy tényleg nem tűnt fel :D

Azért boldog szülinapot Friczy
  • zotyesz
    Bár eddig senkinek nem tűnt fel...

Boldog szülinapt Friczy!!!! :)
  • Sadist
    Legalább van hozzá valami bika hangkártyád? Mert ha azt is kell pluszba venni, hogy jól szóljon, akkor elég mélyen a pénztárcába kell nyúlni.
  • HAFgoofy
    kedves Dávid! Az AmericasArmy.hu-s oldalon minden le van írva a játékról! A FAQ-ban megtalálod a fontosabb leírásokat, ezenkívül a Training, és a Missions, és egyéb részeknél és vannak még fontos leírások. Szerintem olvasgasd őket, ott van segítség a kezdéshez is!!

Más: Stornó az előző hozzászólásom, mert közben döntöttem, és úgy tűnik inkább egy szuper kis mikrofonos sztereó fejhallgatót veszek, mivel a mikrofon nekem fontos, plussz nagyon sokat van a fejemen, és félek a nagy 5.1-esek rövid időn belül szétnyomnák a fejem!
  • David8
    Sziasztok. Pont most töltöm le a játékot a www.americasarmy.hu -ról. Ez rendes full verzió? Milyen ez a játék?
    Csak internetes? Adjatok pár fontos információt pls.
    Köszi!

David
  • Josszimatroz
    minőségi és ne méreg drága.. hmm nekem ozaki ph009 van.. és klasszul szuperál
  • HAFgoofy
    Na emberek, úgy tűnik kezd teljesen beszarni a régi fejhallgatós mikrofonom (1200Ft volt és másfél évig tökéletes működött).
    Szóval lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik 5.1-es fejhallgatót ajánljátok? lehet mikrofonos, meg nem is a lényeg hogy kényelmes legyen, és minőségi (azért ne méreg drága legyen).
    Szóval érdekelne mindenki véleménye, és ajánlása!

U.I.: de ha van vmi hiper-szuper mikrofonos sztereó fejhallgató ötletetek, azt is szívesen várom!
  • Sadist
    Azt bírom, hogy a srác milyen hangokat képes kiadni :D
    Kb. ehhez hasonlít :D
  • mstummer
    hehe....nagyon komoly :)))
  • Sadist
    Inkább ezt nézzétek meg :D Én mindig majdnem lefordultam a székről mikor végignéztem :D
  • AndrewCB
    Egy kis OFF:

Kegyetlen
  • repro
    bebeee a galériámban megvan az összes :P
  • Nyers
    Hivatalos CEM állásfoglalás, dícséretes!
  • Marvin
  • bcs78
    Olyan szépen magyarázod, de egyszerűen nem tudom, hogy hol lehetsz.

Ha jól vettem ki a szavaidből, akkor A pont az OK. Onnan bemásztál a híd alá, jobbra mentél egy picit a mederben, majd feljöttél a mederből a sziklálknál (nem részletezem, ehhez screenshot kell). Aztán be egy völgybe egyenesen, aztán a völgy végén balra, ott egy részen izgi van, mert tuti meghallanakl, de akkor meg kell állni. Ha elmúlik a veszély, akkor tovább kell kúszni és már ott is van B pont.

De hogy hol van az a pont amit említettél, az nekem nem tiszta.

Szerintem ne a térkép alapján próbálj végigmenni, hanem screenshotok segítségével.
  • GTi Gaga
    köcce! és ténleg bocsika, csak nehéz napon volt! tudom hogy van, söt ugy jatszottam a gamet, hogy hatérnek nyomtam be a leszedhetö kuszas teszt képet, de ez a forma nincs jelölve a térképen! elvileg ott kell barra fordulni, ahol jobb oldalon szembe rögtön egy torony van ( ez jelölve is van a képen ) és balodalon fent van egy egy csoka a hegyen ( ez is jelölve van ), semmi gond nincs mindaddig, amig kb elvielg már már célnál vagyok és elfordulok fordulnék haladási iránynak balra felfelé job oldalon vagy egy domb amit emlitettem, amin van egy csoka - na ez nincs jelölve a térképen! és ez állandoan észre vesz! hogy tudnám megmutatni hol is vagyok amikor tré van4 lehet az lesz megprobálom kimeteni screenshotba! de lehet megprobálom bejelölni a térképpen kb hol lehet!
  • Sadist
    Ha nem esett volna le, csak hülyéskedtünk :D Viszont az #51890-as full valódi.
    AA.hu-n van egy jó leírás az E and E traininghez.
  • GTi Gaga
    Amugy most már ugyis minden alapon ... NE BANNOLJATOK A topicbol :)))

többet megsem szolalok :))))
  • GTi Gaga
    Mega lama vagyok :)))))szét vagyok teljesen szuszva! reggel 5 kor keltem, ma viszgáztam és igy irtelen nem tudtam mire válaszoltál :))))

miért rossz vicc? ha egyszer nem tudom megcsinálni talán egy bot megtudja! van egy szakasz ahol eltudsz fordulni jobbra és balra a kuszásnál, ám jobbra egy örtorony, balra van elvileg a magoldás, ám van egy kicsi domb ahol van egy forma, egyszerüen se a domb mellet nem tudok elkuszni, se a dombbal szembe, mert észre vesz!

ugy se sikerült , hogy ha megszolla várok, és után megyek! nem értem mejik a jó megoldás :)
  • GTi Gaga
    mint látod elbasztam Sorry!
  • GTi Gaga
    bocsi scacok rossz hejre köldtem nem néztem hogy mejik forumba vagyok!

Ha tudja, egy illetékes lécci szedje ki! nem akkor azt hallgatni mennyire LAMA vagyok, mert tudom és bocsi!
  • Josszimatroz
    rossz vicc..
  • GTi Gaga
    TopGunnnak és mindenkinek a magyarositásról:

Sims 2 teljes biztosan müködö magyarositás + szomszédság magyarsitás Universityhez itt : rögtön a letöltö oldal, rart letöltesz kicsomuzziod és futt is ( valöszinüleg a komplett magyar fájlok kilettek másolva, annyival különbözik a hivatalos magyarositástól, hogy itt ténleg minden magyar!!!!

University magyar exe és reg : letöltések menüpont alatt reg után elérhetö!

feltölteném a faqba is hogy mindenki számára elérhetö legyen, de nem tudom hova kell :))) nézzétek el nekem :)))

garantált fent letölthetö magyarositássokkal tökéletesen fut a játék és csont magyar! lassan egy hete küldöm :))))

reméllem tudtam segiteni :)
  • GTi Gaga
    pfffff Vazze! ezt nem hiszem el... vannak ennyire lamak, hogy ijen hackekhez kell folyamodniuk, belpötyögi hogy mit hogyan csináljon az embere azt leirt mindenkit! Most hüje kérdés, Én miért nem tudok ijeneket találni? lehet azért, mert én élvezni akarom a játékot! kb egy hete másfél hete játszok a gamemmel, 14 honoros vagyok, és virul a bura amikor ugy szerzek pontott, amikor saját eröböl leirtok valakit, vagy teljesitek egy feladatot, Igy még van értelme( még ha hospitalon nyomom is :) gyors és jó pálya! ezért hagytam abba az rtcw a sok headshot csiter... ne má ezt is megszálják... :)))

Vicces kérdés: a special forcos E és E tesztre nem tud nekem valaki gyártáni egy botot? egyszerüen nem tudok eljutni a b ponthoz :)))))

• cyrus #51901
    minek ? spawn pointról kill :d

csak inditani kell : aao.exe -set cheat 1 killtime 2.5

cheat indit, 2,5 perc alatt megöl mindenkit :d
  • Sadist
    2.3-ban Bridgen a gránátosnak hány 203-as gránátja volt? Mert a mostani 3-at kicsit keveslem :C
  • Josszimatroz
    hat ha tizetesebben megnezi az ember azert rajon ki az aki valos 100 honor.. megha hospital whore akkor is.. nah bizzunk az evenbalance-ban... hatha gyun az uj pb frissites..
  • Sadist
    Jah, majd aimbotok játszanak aimbotok ellen Meg majd oltják egymást a készítőik:
    "Hülye n00b, tanuld meg optimalizálni a célzó scripted :P"
  • Sadist
    Csak nekem tűnik úgy, hogy sok a 100 honoros? A 39 közül 5-öt vagy 6-ot találtam, aki csak pár hete regelt trackerre.
  • Sadist
    Jah, képzeld el:
    Army elindít, konzolba exec aimbot.exe -map bridge
    Végig menne egy előre kijelölt útvonalon keresztül a hídon, mint egy gép, és mindenkit automatán leszedne :D
  • bcs78
    Tényleg, igaz, ott a pont. Mondjuk mintha a Dev-ek mondtak volna olyan, hogy lesz AI a játékban. Lehet, hogy ez az?
  • Josszimatroz
    tegnap valhatott publikussa az uj hack..nezzetek meg a fasszoponak a sessionjait.. tegnapelottig cumizott... tegnap ota meg megtaltosodott... sajna pbss nem ment eppen akkor az SvK-serveren.. megneztem volna hatha latok rajta valmit..
    http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=105697
  • cyrus #51893
    miért kellene szaladgálni ?

wallhack is van :D

csak irsz egy bat-ot hogy az armyt indítsa el a megadott ip-k valamelyikén és még a gépné lsem kell lenned :O
  • Nyers
    Tettem még egy látogatást UA-n. Nagyon jót tett neki a gránát és a recoil, cem változtatások, így már nem is arcade (annyira). Még a végén megyek WC-zni is! ;)
    Kár, hogy szerverenként egy csíter garantált egy órán belül ... pedig kezdtem élvezni. Várom a PB-t!
  • bcs78
    AutoFire, lol. Ez már ultra láma dolog. Csak szaladgálni kell körbe-körbe a mapen, még az a pici élvezet is elmarad, hogy meghúzd a ravszt. Pff....
  • Sadist
    ***********Bot

Features AutoAim, AutoFire, ESP, WallHack, and Adjustable FireRate and PingAdjustments.

• Nyers
    Imént találkoztam én is hasonlóval ua-n, fél perces körök voltak. :(
    Úgy tűnik megjelent vmi új csoda :(
  • Sadist
    Leadjuk a drótot a Bauereknek

Ez amúgy nem újdonság, hogy ilyen hamar jött ki cheat. 2.3-nál már a megjelenéskor, de lehet hogy még előtte volt hozzá hack.
  • Josszimatroz
    nah basszus ugylatszik van mukodo csit 2.4 ala.. ma srac courtyardon koronkent 5-6 kill rpk-val az elso 2 perc alatt.. aimbot + wallhack... raadasul a pofa fent van trackeren 100 honoros csoka.. mondjuk ahogy a forum hozzaszolasait elneztem lehetett mar bannolva accountja mert sirankozott h 2 accountjat is elloptak.. =U][H=^Du$teR a neve, ajanlott berakni buddylistbe aki elakarja kerulni..