60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Zomil
    nekem ilyen gránátvetővel volt, mikor kilöttem 1-et ujratöltöttem, de nem akarta sehogyse kilőni, aztán egyszer csak ugy véletlenszerüen elsült és szép kis tk lett belőle :D
  • armageddon666
    jártam már én is így :D lőni akartam, de gránátot dobott... aztán szép kis ROE meg suicide lett belőle x)
  • Spészgószt
    JaJa! iszonyat körülményes!
    Vazz én hogy jártam....
    Tipik gránát bug...beragadt a kezébe a fegyó is meg a granyóis két bratyó fexik a földön odarohanok a golyózápor közepette, bekuszok egy védett helyre ahonnan elérem őket...erre mit hallok...kihúzza a csapszeget a kezemben ragadt granyóból és már repül is a HE....minda hárman megdöglöttünk
  • CSUKA
  • Gabe18
    Az még zseniális hogy a lelőtt társat gyógyítani illetve kiíratni hogy mi baja ugyanazzal a bill-el kell,mint amivel felmászok tárgyakra.igy aztán ha egy ember egy korlát mellett fekszik,akkor gyógyítás céljából én vagy 10x felmászok a tárgyakra,de még mindig nem tudom mi baja...
  • Spészgószt
    Mint azt már mondtam, az a tuti, ha a csapatrádiót használod!!!
    Azt tuti regeli pontnak, míg az éppen mellette "futkosok"-at nem biztos, max ha csinálsz valami érdemleges dolgot....pl....cover (fedezed) és kilőssz egy rátok támadó enemy-t!
  • modellmaker
    na ebből látszik, hogy ez csapat munka (kellene, hogy legyen)
  • Mighty
    A hiv. fórumról:

"Selfless Service:
    1. Healing A Wound: +5 SF
    2. Reviving A teammate: +50 SF
    3. Response: +15-0 SF (Response is when a teammate calls for a medic and you heal him. the faster you do it the more points you will get.)
    4. Match Won: +25 All
    5. Objective Complete: +16 All (you get this when the obj is complete by a teammate)

Integrity:
    1. No ROE Bonus: +15 I
    2. Match Won: +25 I
    3. Fire Discipline: +100 I (you gain this when you do not kill incapped enemies for the whole match)
    4. Objective Complete: +16 I

Loyalty:
    Treating Injury: 2.50/1.25 L (not sure how it is determined)
    Confirming Enemy: 2.50/1.25 L (be near a teammate when he confirms a enemy)
    Objective Bonus: +20/120 L (be near teammate when he completes the obj)
    Match Won: +25 L
    Objective Complete: +16 L

Respect:
    Secure Enemy: +5 R
    Confirm Enemy: +5 R
    I Will Never Quit: +15 R (Complete Obj After being Revived)
    Mission First: +40 R (Finish The Mission Before Anything else(as in don't kill and etc...))
    Assigned Objective Bonus: +20/120 R (Complete the Obj assigned by squad leader)
    Squad leader Bonus +40 R (be squad leader and get assigned Obj Completed)
    Match Won: +25 R
    Objective Complete: +16 R

Duty:
    Objective Complete: 80/240 D (You Have to complete the Obj)
    Secure Enemy: +5 D
    Confirm Enemy: +5 D
    No Man Left Behind: +40 D (everyone survives at the end of the round)
    Match Won: +25 D
    Objective Complete: +16 D

Courage:
    Enemy Killed: +10 C
    Match Won: +25 C
    Objective Complete: +25 C
    Win the TieBreaker: +50 C

Honor:
    Honor is the average of all other Army values. When you achieve enough points in your Army Values scores, your Honor level increases. An increase in your Honor level earns a Soldier advancement points and increases the Soldier's rank.

I am 100% sure this list is missing a lot. "
  • armageddon666
    Nekem is. Amennyit eddig megfigyeltem:
    Ha gyógyítanak engem akkora arra kapok.
    Ha követem a Fireteam Leadert akkor is kapok. (Minél tovább követem annál többet)
    És ennyit vettem észre :D De talán akkor is ha meglőnek egy társat, és te lelövöd azt aki meglőtte.
  • Fenrir
    A teamwork-öt mire adja az számomra rejtély.
  • armageddon666
    Ha csapatban mozogsz akkor pedig kéne pontokat kapnod...
  • Fenrir
    Ez nevetséges ez a pontozás. Csapatban mozgok, a végén egy szerencsés lövéssel leszednek, de nyerjük a kört erre kapok -1 pontot. Hurrá....
  • Metalmilitiakid
    én low grafikán játszom , nekem határozottam elkülönül a 2 fél , egyik világos szürke, sisakkal a másik barna fekete és kopasz nekem messziről is feltűnő
  • modellmaker
    fix jam. :) beragad egy lövedék. ilyen volt trainingen is. :))))
  • Gabe18
    Hát igen,mert a magatehetetlen ellenfeleket,meg az orvost is kinyírtad.Inkább a medicre lőttél volna 2-3 célzott lövést,és mindjárt jó.

Én megkülönböztetésre mindig az ellen válla felett lévő rádio antennát nézem,ha már olyan messze van hogy a ruháról nem egyértelmű.Ha meg már az se látszik,akkor meg a valóságba se mondanám ki kicsoda...
  • Sir IvanHoe
    Na errol beszelek! Elobb GL-el 2 ember kilottem, lattam sebesulet. Mondom nem megyek ki fedezekbol,mert valoszinu 2 sebesulthoz mindjart erkezik valaki segiteni. Meg is erkezett,majd kozejuk lottem meg1 GL-t! Plusz ket kill,osszesen 4,de kozben sulyos sebet kaptam es elvereztem.A vegere meg azt irta,hogy nulla kill es -3 ROE,mert gecievok,hogy sebesultek es a medic közé mertem löni. Hat lol!
  • repvez
    amugy nekem az nem tetszik a játékban, hogy mindenért netre akar jelenteni, lehetne sokkal különbözö kinézete a 2 ellenálo félnek(csak a sapka hiány különbözteti meg oket)Mindegyik szurke-fekete és van táska a hátán.Távolrol esélytelen megkülönböztetni öket.

Valaki leirhatná hol kéne lenni annak a 2 fájlnak vagy ha kitorlom onnan öket akkor ujra letölti-e öket a megfelelö helyre és nem cseszödik el a játék.Amugy hogyan tudnám ujratelepiteni a játékot ha nem szeretném ujra letölteni a teljes 3gb-ot?Mert megtaláltam az elözöekben linkelt mappában az alap game fájlát is de fmap kiterjesztése lévén azt nem hiszem hogy telepitésre tudom birni .

Leirná a menetét ennek valaki .
  • Metalmilitiakid
    30-40-50 pont ? az minimum 20 seb gyógyítás ( = minden csapatagodnak minimum egy sebe van ), teamwork is max 10 , honna szedsz még össze 20 pontot ? te nem ezekre a selfless service , honor ... okra gondolsz ? mert az nem a játék pontszám , azt a personal jacket hoz adja
  • Fenrir
    Jah csak, hogy ha mondjuk a Ranch pályán vagy mint védő a házban és mondjuk vagy 4 ellenség jön a szalmabálák felől, mind hasalva lövöldöz amiből te csak annyit látsz, hogy van valami fekete pont ami lő rád akkor te meg nem mondod, hogy az a fekete pont akit eddig lőttél az meghalt, incap vagy még nagyon is harcképes. Hulla meg csak akkor látszik szerintem ha le lett jelentve, ergo ahhoz oda kell menni hozzájuk.
  • Spészgószt
    LOL
    A ROE az barátom nem "bónusz" hanem minusz!

Amúgy messziről lehet látni ki él még a földön, meg végre az f1 nél látszik az ellennél is, hogy ki a hulla!
    A a földön fekszik és "magzatpózban" össze van kuporodva, akkor még él, ott szenved! Aki hulla az szétlöki kezét lábát és elterül!
    nyomtam egy faja screenshotot amikor egy T és egy Ct 69 ben szenved!
    még a legelején amikor nem volt mindenki medic és nem tudta senki mit kell a földönfekvővel tenni... :)

btw...hova menti a screenshotokat me még arra nem jöttem rá!!!
  • HTS s3rg1nh00
    az a gyorsbilincs hangja,ahogy haver magyarázta.mondjuk nekem hullazsák cipzár volt addig:D
  • [HUN]Crassus
    kill nélkül is szépen lehet gyűjteni a pontokat én speciel odafigyelek melyik objective-t jelöli ki a szakaszparancsnok ez +30 vagy 40 loyality:P ha tudok gyógyítok mint a gép és próbálok az obj "tekereések" közelében fedezni...így szépen belehet húzni a kör elsőbbséget ami még extra + pontokat hoz, a sok lüke míg 5-6 pontokat kap egy full meccsért addig én 30-40-50 eket húzok be:P:)
  • XenHai
    Tényleg úgy néz ki mintha 1 dróttal ki nyírná az ellent.
  • Borg
    Egyáltalán nem mindegy, mert a lényeg nem a kill, hanem hogy harcképtelenné (incapacitated) tedd.
  • Gabe18
    Hát az "Secure" azaz biztosítás.A hang is olyan mintha valami zsinórral megkötné,csak az animáció xar,hogy elterül utána az ellenfél mint akit agyonvertek.
  • XenHai
    Ez full hülyeség ...földön fekvé emberbe .Ha oda mész ki nyírod akkor nem mindegy..
  • Borg
    Rules Of Engagement. Vagyis kb a háború szabályai.

Pl földön fekvé emberbe már nem lövünk többet, csapattársat nem sebezzük meg, stb stb... elég sokminden.
  • Sir IvanHoe
    Okszi.A ROE bonus az miaz?
  • repvez
    és akkor mi ilyenkor a teendö hova másoljam azt a 2 fájlt mert a cliens szerint frissitve van pedig már átirtam az elérési utat is a letöltésnél.
  • Sadist
    Arra van a Medic training, ott elmondják, hogy milyen tünetnél mi a kezelési mód, meg a manualban is le van írva.
  • Gabe18
    Valaki régebben leírta a 4 kombinációt,ha visszakeresed megvan.Nekem csak egy ilyen házilag gyártott papirfecnis verzió van pár szóval:

Pale Skin : Fenti Smalling Salt
    Pulse : Also Salline
    Breath : Ball Opa
    Movement : Jobb Splint
  • Borg
    Ha jót választasz, felkel az ürge :)
    Ha rosszat, akkor csak stabilizálni tudod az állapotát, de fekve marad már...
    Elvileg training lenne ehhez is, dehát nem elég hogy le vagyunk tiltva róla, én elindítani se tudom mert fagy...
  • Sir IvanHoe
    Ebbe a medic dolgoba segitsetek mar pls.Sulyos serultnel feljon egy menu,ott honnet tudjam mitkell valasztani?Valaszok valamit,elkezdi gyogyitani,de utana nemtortenik semmi.
  • Gabe18
    Az biztos,pedig jó lenne ha a statisztikát is összetákolnák idővel,lehetne látni milyen béna vagyok...

De van itt még gond bőven,pl. az imént bemegyek,berakom magam egy üres helyre "Rifleman" posztra.Következő körben kaptam egy gránátvetős fegyvert,utána meg egy M249-et... Harmadszorra aztán eltalálta milyen fegyver is lenne az ideális,lehet kizárásos alapon dolgozik.
  • Borg
    Most konkretan melyik statrol beszélsz?
    A killeket odairja az... csak bónusz pont nem jár érte önmagában. Az összesített egyéni playerstat meg egy kalap kaki, összevissza mér mindent.
  • Sir IvanHoe
    En ezt ertem.En arrol beszelek,hogy nemszamolja el a munkadat,mert a vegen aztirja statba,hogy : 0-0-0 ,nemkapod meg a bonusokat.
  • Borg
    Nem KELL neked lejelenteni. Más is megteheti. Ha nem teszi meg senki attól még ki van iktatva az ellenség, csak stratégiai jelentősége van a bejelentésnek. Másrészt, attól hogy te kilőtted, még meggyógyíthatja egy csapattársa, szóval sosem lehetsz biztos benne nagy távolságról, hogy tényleg kiiktattad e.
    Viszont a game nem arról szól, hogy mennyi a K/D. A meccset kell megnyerni. Ehhez meg képben kell legyél, hogy mennyi ellenség van még életben, és ezt csak a jelentések követésével lehet.
  • Sir IvanHoe
    Hat eleg erdekes,hogy ha a palya masik vegen kilovok valakit,vagy mondjuk sniperral,akkor gyalogoljam at a palyat,hogy lejelentsem a kill-t.
  • Borg
    Szerintem nem bug, hanem tényleg van ilyen. Én a gránátvetővel jártam így, hiába töltöttem ujra, nem akart sehogy se lőni. Ma meg az egyik meccsen spectből láttam a csapattársam, aki utolsónak maradt meg 2-3 ellenséggel szemben, hogy tárazás után szintén nem akart lőni a fegyvere, pont mikor összetalálkozott a többivel... elég kínos szitu volt, lényegében semmivel se tudott visszalőni :)
  • Borg
    Nem kell friends, elég a steamgroup is. Ott is látszik ki hol nyomja épp.