60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Josszimatroz
    lol bazdmeg
  • rezes
    ja
    uttesd ki
  • Sadist
    Ehh, kettőspontdés ték :C
    Azért lehetett volna szebben is
  • Sadist
    Lál :D Azért nem gyenge :D

rEPRO: Hooah
  • Belton
    már meg is oldottam akkor ecséém barmijen mp3 at be tok rakni mostmár Hoooaa
  • cyrus #52001
    ha vodás vagy is megoldható :D
  • Belton
    :D
  • repro
    FÉB SSBeeci
  • rezes
    Ha vodafonos vagy akkor nem fog menni
  • repro
    letelt a büntim..
    dögöljön meg mind!
  • Belton
    [email protected] lol de clan tarsak vagyunk és kint van a hew lapon a cimem :DD
  • cyrus #51995
    belton majd elmondom ts-en,.,,

vagy adj egy msnt
  • Marvin
    Ezt KIKÉREM magamnak!
    (De a műegyetemista legalább egyből tudta, hogy mi a baj!)
  • Belton
    Hali... valakinek esetleg Sony E K300i vagy K500i mind1,teloja van és tudja hogyan lehet mp3 at csengöhangnak be állitani az jo lenne ha elmagyarázná mert akármien mp3 filet akarok be állitani azt irja hogy nem hasznalható!!
    Pedig le konvertaltam a leg kisebbre leg gyengébb re mindent ki probaltam és nem engedi ha tud vki segitsen mert a kis könyvébe le van irva hogy lehet hasznalni mp3 at csengőhangnak...
    Viszont az is le van irva hogy csak a kimondott mp3 csengöhangokat lehet hasznalni na mármost ez mit takar??
    Remélem nem azt hogy csk letöltött mp3 at lehet berakni??!!
    mert van zeneszerkesztöm és abba csinálok zenét és azt se lehet az meg nem törvényvédett na blablabla ha tud vki valami okoságot azt megköszöném...
  • HAFSzollar
    Ha téged nem zavar, akkor a mod nem fogja törölni :D

(már megint offolok, télleg abbahgyom.......1szer :D )
  • Sadist
    A modok mi vagyunk te butus
  • bcs78
    Mi kérlek szépen magas szintű nyelvtani vitát folytattunk, nem csak úgy símán offoltunk. :D ;)

Tőlem mehetnek a viccek, engem nem zavar. Majd a mod töröl ha úgy gondolja. ;)
  • HAFSzollar
    Csak még 1et a végére és akkor hagyom az offolást :D:D ;)

Három bűnözőt halálra ítélnek. eljön a kivégzés napja,villamosszék általi halálra ítélték őket.
    Beültetik az elsőt a székbe, a fegyőr megkérdi tőle:
    - Az utolsó szó jogán kíván valamit mondani?
    - Igen. Én hiszek Istenben, és tudom, hogy meg fog engem védeni a haláltól.
    Meghúzzák a kart, erre nem történik semmi, gondolják a fegyőrök magukban, hát ezt megvédte Isten, ezért szabadon engedik.
    Hozzák a következőt, tőle is megkérdezik, hogy az utolsó szó jogán kíván-e valamit mondani. Azt mondja az elítélt:
    - Én a Harvard egyetem jogi karán diplomáztam, és tudom, hogy az igazság, és a jog Istene meg fog védeni a haláltól.
    Meghúzzák a kart, nem történik semmi. Hát ezt is szabadon engedik.
    Hozzák a harmadikat, neki is felteszik a kérdést, ő erre azt feleli:
    - Én a Műszaki Egyetemen végeztem, és tudom, hogy amíg azt a két dugót nem dugják be, itt nem lesz KIVÉGZÉS!
  • bcs78
    A buli végének biztos jele: viccmesélés. :D
  • HAFSzollar
    A második világháborúban bevetésre indul egy bombázó. A pilóta indulás előtt előhúz egy 38-as pisztolyt és odaszól a navigátornak:
    - Tudod, ez mire való?
    - Nem, mire? - kérdi a navigátor.
    - Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!
    Erre a másik előhúz egy 45-öst.
    - Az meg mire való? - kérdi a pilóta.
    - Hogy őszinte legyek, én előbb fogom tudni, ha esetleg eltévednénk...

• mstummer
    Ez állat :)
  • Mighty
    A boldog lakástulajdonost meglátogatja barátja. Hosszasan
    beszélgetnek még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy
    réztányért, ráakasztva egy rézkalapáccsal. Meg is kérdezi:
    - Az micsoda a falon?
    - Beszelő óra.
    - ???
    Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapaccsal, mire
    a falon keresztül üvöltés hallatszik:
    - Hajnali fél kettő van, a k**va anyád, mi a p**at csinálsz!?
  • bcs78
    Nem nehéz, próbáld csak meg. :)
  • Sadist
    Én kötekedni akarok
    Azért az "ideje"-t elég nehéz "idelye"-re elgépelni
  • HAFSzollar
    off
    Én se akarok beleszólni, de bcs a "tuggya" az nem 2 gy, hanem dj, azaz "tudja"
    A "szoríccsa" magától értetődik
  • bcs78
    off
    Én sem kötekedni akarok, de én gyakran elgépelek szavakat, ami miatt úgy tűnik rossz a helyesírásom.

Amúgy ha minden helyesírási hibáért szólna 2-3 ember, már 4x ekkora lenne a topic. Nyugodtan elég csak akkor szólni, ha valaki azt írja mondjuk, hogy "tuggya" vagy "szoríccsa".
  • Doma #51980
    off
    ...nem kötekedés képpen írom be meg...
    én sem vagyok a helyesírás bajnoka
  • Nem3sis
    off:
    nem kötekedés kép írom be meg nem is azért mert én vagyok a helyesírás bajnoka de a hallasz az 2 L.
  • Polllen
    Amugy annak az orvosinak, ha nem csak tippelgetsz még valami hasznád is veszed...
    Nem 1 elsősegély vizsga, de legalább erről is halasz...

Amugy 1 kis vizsgaidőszaktól még nem kell a falnak menni
    13 vizsgám van, de mégsem vagyok idegbeteg...
  • Quki
    off...Egyébként nem vagyok láma , egyaz , németül tanulok úgyhogy nem kéne lexarozni(egyébként tudok egy kicsit angolul is), jó célzó vagyok , gyors vagyok , és sikerült végig vinnem végre a teljes kiképzést...csak ahoz a hülye orvosi feladatoknál akadtam meg , de azt is sikerült nagy nehezen végigcsinálni.És azért lettem ideges mert már két órát xarakodtam csak az orvosi vizsgával.Meg alapvetően ideges vagyok mivel itt vannak az iskolai vizsgák a nyakamon...on
  • rezes
    Hat lehet hogy magatol probalta es ez lett a vege.Mondjuk anno sf teszt idejen hasonlo idegallapotba kerultunk leven egyszerre 20 probaltuk az SF tesztet megoldani plane utana a kuszas:DMent az anyazas rendesen amikor egy rossz egermozdulat utan lehetett elorol beszelgetni a madarakkal
    De igaz ami igaz ha mar a medic teszt ilyen hatassal van ra valyon mi lesz amikor elkezd jatszani?
  • Sadist
    Hmm, nem is rossz ötlet
  • Sadist
    Csak nem írtam káromkodó hozzászólásokat, ha nem sikerült valami elsőre...Aki már a trainingeken is ennyire felidegesíti magát, annak jobb, ha nem is játszik vele. Rossz kifogás, hogy nem tud angolul. A medic trainingek leírásai ott vannak AA.hu-n szépen magyarul, csak venni kéne a fáradságot, hogy elolvassa.
  • cyrus #51973
    armybannert nem lenne egyszerűbb közvetlenül a FAQ-ra irányítani ?
  • bcs78
    Megugye nem igazán mi vagyunk a játék célközönsége.
  • rezes
    Na tobb turelmet.Te is voltal kezdo
  • Strahd_
    Az ok egyszerü , nem kötelezö orvosnak lenned.

Az Orvosi, SF, Sniper kiképzések nem kötelezö jellegüek hanem fakultativ

böven elég az alap lökiképzésen átesned és az alap mozgás, fegyver, Close Combat kiképzésen átesned, hogy miért? hogy utána könyebben irányisd a játékot kb 10 percet igénye vesz az egész kiképzés .) utána nyugodtan mehetsz játszani.
    hogy miért kell ez ? hoyg ne a harcmezon jöjjél rá nem tudod melyik a gugolás fekvés ugrás gomb :)
  • Sadist
    Azért vannak a kiképzések, hogy szűrjék a lámákat. Szerintem ne erőltesd ezt a játékot, nem neked való...
  • mstummer
    Te láttál már kiképzés nélküli katonát/katonaorvost?Én nem....no ezért kell megcsinálni a kiképzéseket.Egyébként 1ik sem lehetetlen.
  • Polllen
    Nyugi srác! a magyar honlapon ott van az egész magyarul! Ha annyira meg akarod csinálni olvasd szépen végig...