60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Belton
    Hehehehe
    http://aaotracker.4players.de/usermaptoplist.php?country=all&sortby=Map29_frate&order=DESC&mapid=29&sid=&x=11&y=9
    NAgy csiter ez a gyerek
    Érdemes megnézni:D
  • CSUKA
    én most csak a k.parancsot mondtam.. az aimbot mástészta.
  • Tgabbar
    Mondjuk egy sima M-16-os ból kilőtt tárral mégis hogy talál el legalább 3-4 mozgásban lévő embert,miközben ő is mozog?
  • CSUKA
    az a konzolparancs még a trackeren is fentvolt...
    egy hónapja még 7 oldalas volt az AASA bannilsta.
    amióta felrakták a parancsot a trackerre több mint
    a 3xosára nőtt a lista.. csak az AASA szerverek dobnak
    ki ezért a parancsért.

a 200 golyós AR-ből kb 3 sec kilőni az összes töltényt.
    eredmény: egy fekete csík a falon. ezért utállom a Bridget
    meg a WC-t. a csíterek többsége ott játszik.
  • Marvin
    Érdekes! Szvsz a devek rájöttek, hogy vmi bug volt a legelső lövészet trainingen. A 37 pontot nagyjából "ezredszerre" sikerült elérnem, most meg gondoltam egyet, - mert hát új a progi - hátha tényleg nem én vagyok ennyire béna és minden rákészülés nélkül meglőttem a 40-et.

Büszke is volt rám a sergeant.
  • Sadist
    Olvasgattam valamit, hogy tán át lehet állítani a fegyverek tűzgyorsaságát, akár 18000 golyó/perces sebességre is. És asszem nem is kell hozzá hack, hanem valami konzol parancsokkal kell buherálni. De tuti, hogy használt valamilyen aimbotot is, mert bridgen kezdőpontról fölszaladt a dombokra, majd onnan kezdte el szórni az áldást a pálya túlsó végére. Eredmény: 5 sec, 10 halál. Az egész csapatot pár másodperc alatt kiirtotta, csak azok tudtak megmenekülni, akik olyan fedezékben voltak, ahonnan semmi rálátás nem volt a pálya túlsó végén lévő dombokra.
  • Tgabbar
    Ó,vele már én is találkoztam MOUT-on :).A pálya másik végéről szórt minket úgy ,hogy mi a Loyalty kezdőn voltunk és ,amint kidugtunk egy centit is magunkból már a lelkünk az ő kezén száradt:).Valami fire rate hax-et emlegettek,most konkrétan az mi lenne(a hatását azt már ismerem,bár nem csak ő csinálja :S)
  • GTi Gaga
    megnéztem az AA magyar oldlaát a serverröl. bevalom öszintén nem nagyon értetem a dolgokat!

effektive 1x sikrült servert fuattatnom, amin játszottunk is egy kör haverokkal :) ám most akár hogy is probálom nem jelenik meg a serverem sehol se :(!
    valamit átkell irni vagy mi a szösz?
    ha van valakinek ideje és türelmes lécci segitsen!
    Köcce!
  • GTi Gaga
    Hi mindenkinek!

Egy nagyon Buta kérdésem lenne:
    Hogy tudom azt elérni, hogy az általam kreált server ojan legyen amin számolja a pontokat? AA oldalon valahova beregisztráltam egy servert az ipel meg minden!

Ha tudtok lécci segitsetek!

Elöre is köcce!
  • ACE
    Másik baromság, hogy minden tréning elvégzése után nem tudom rögtön elmenteni, valami error-t ír, ki kell lépnem a játékból, és vissza, és addigra elmenti...
  • ACE
    Basszus, bármire állítóm a Sniper zoom-ját, nem működik, alapban az egér görgőjén volt, ott sem ment, mi a picsa van?
  • paynes
    Köszi megoldottam!

Még1 dolog amikor kúszni kell azt hogy lehet átvinni?
  • ZsozS
    Sziasztok!
    köszi a szülinapi jókívánságokat!
  • Sadist

Sok kommentár úgy érzem nem kell hozzá. Srác bejött bridge szerverre, játszotta az admint, majd elkezdte RPK-val osztani a népet, de úgy, hogy azt hittem a Star Wars vetítésén vagyok. Mindenfelé röpködtek a zöld nyomjelzők. Természetesen a Bauerek nevében kapott néhány TK-t Ja és még az volt az egyik trükkje, hogy el tudta tűntetni az addigi chat/halál üzeneteket.
    Trackeres profilja:
  • THE matrica
    Tényleg? Ezt kipróbálom. Szerintem azok hallják akiknél engedélyezve van.
  • Sadist
    Valaki rájött már, hogy a "Speech recognition"-t hogy lehet használni? A text to speechre már rájöttem (konzolba tts [szöveg]), jól el lehet bohóckodni vele :D Ezt a csapattársaim is hallják? Mert akkor szerintem olyan ökörködés lesz a szervereken :D
  • Nyers
    Visszatért régi jó ismerüsönk, a színes nevű csíter. Feltuninngolt arzenálja hihetetlen poén, előre nyitogatja csukogatja az ajtókat, ez tetszett a legjobban. Remélem gyorsan lesz rá gyógyír.
  • bcs78
    Főleg bizonyos emberke fórumaláírását.
  • mstummer
    de a fórumot is meg kell nézni :)
  • Marvin
    Azt írja, hogy AAO.hu-t már nézte...
  • Sadist
    AA.hu fórum->keresés
    [segít mer rendes]
  • cyrus #52025
    neked itt nem segítenek sry... :O
  • Marvin
    Szia!
    Nem angolul sem kell tudni hozzá!

Csak annyi kell, hogy helyes sorendben ismered fel a számokat és a betűket a képernyőn és a billentyűzeten. Ennyi.

Ha már a megoldás ismeretében sem tudsz átmenni a teszten, akkor én sorry vagyok.
  • paynes
    Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy amikor a teszteket kell kitöltenem mindig elb**m, pedig néztem a AmericasArmy.hu-t de nem jött össze :(

Nem tudnátok segíteni vagy valaki nem tudná leírni a helyes válaszokat a medic meg a többi helyen ahol tesztet kell kitölteni?

Előre is köszi!(jah és ne legyen olyan hogy tanuljak meg angolul)
  • Josszimatroz
    nah... pedig auth mar regen volt down.. kezdtem megszokni h lehet jatszani nonstop..
  • Polllen
    Akkor a helyesírásomról le lehet szállni...
    Teccik érteni???
    A többieknek+köszi!
  • rezes
    Boldog szuletsnapot fonok
  • pet70000
  • THE matrica
    Boldog szülinapot
  • Sadist
    Boldog szülinapot ZsozS
  • cyrus #52016
    ráadásul a pálya legrosszabb helyén kempel :DAd
  • Marvin
    Ez szar, mert csak kempelni lehet...

Na jó. Egyébként nagyon tipp-topp!
  • Doma #52014
    Bsz ZsozS
  • repro
    FÉB ZsozS
  • cyrus #52012
    hbd zsozs
  • repro
    Ezt láttátok már? (Army flash gém HUman-tól)
  • Free
    Boldog szülinapot Zsozs
  • patacsi HUN
    HB ZsozS !
  • zotyesz
    Boldog születésnapot ZsozS! :)
  • Josszimatroz
    milyen bunti mucuska?.. micsinaltal?..