60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Belton
    :D Heheh nem enged hivatalosan regelni a Battlefield 2 :P
    Talán azért mert 2 nap mulva jelenik meg
  • Sadist
    Halál egyszerű, ASE-ben beállítod a version filternél az othert és megnézed, hogy milyen szervereket dob ki :)
  • Belton
    Én halottam ám ojat hogy futnak a 2.4.1 es teszt serverek "ezt 2 amerikai srac mondta" amikor jácottam nem tom mi igaz belöle de jo lenne egy kis bug javitás
  • CSUKA
    Lehet, hogy éppen nem volt auth. szerver... ez AA előfordul:)
    193.202.83.168:666 ts ip-re gyere fel ha elakadtás.. biztos van egy noob, aki segít:)
  • Sadist
    kusspicsába alvás! :@ mindjárt 11 óra :O
  • Josszimatroz
    huzzatok mar a bf2 topikba pöcsök!
  • cyrus #52160
    np, még uj, nem vágja hogy itt csak viccből ez a topik neve :D
  • nosferat
    Hi!Regisztráltam a hivatalos oldalon és a honapon be is tok jelentkezni,de a játékban amikor beírom az accom és a passom és a Loadra nyomok azt írja ki lentebb,hogy "NO USER RECORD". Miközben nyomom a traininget a jobb felső sarokban meg azt írja a game,hogy offline.És amikor végig csináltam a traininget akkor nem tudott menteni,mert akkor is ezt írta ki: "NO USER RECORD"
    Segítsetek PLZ!
  • bcs78
    Há' ne offójjá baszki, me' széjje' rúgom a háccsódat öcsém! ;-)
  • Sadist
    És?
  • Marvin
    Ez viszon már tényleg nem AAO.
  • zotyesz
    Tapasztalatom szerint a BF-ek nagyon RAM érzékenyek. Visznt a BF2 a GeForceFX-ekre is érzékeny - gndolom a gyenge DirectX9 teljesítméní miatt -, viszont 6600-tól jó Nvidián is. Engem inkább a Ti4200-es lecserélése bosszantott fel.
  • Sadist
    Jaaaaaa jólvan, 256 MB-os vidkarival meg 1 GB rammal jóhogy elmegy.

Nekem Athlon 2400+, 256 MB ram, Radeon 9500 (128MB). Nálam még minimumban is néhány másodpercenként akad egyet, gondolom a kevés ram miatt.
  • zotyesz
    Athlon 2500+ @1980MHz, 1GB RAM, GeForce 6600 (nem GT)256MB: online 64 fős szerveren 1024x768@85Hz, minden medium kivéve a textúrák, mert az high;
    offline 1024x768@85Hz minden High és semmi szaggatás.
    Nekem bajom nem volt vele eddig.
  • Sadist
    Istentelen magas gépigénye van, viszont a készítők játékélmény terén kitettek magukért. Olyan Black Hawk Downos hangulata van :) A fegyverek ismerősek (főleg armysoknak :P), van ironsight és a kommunikáció is elég jól meg van oldva (hangkomm. + egy gombnyomással és kattintással elérhető gyorsmenük). Csak ne akadna, mint a szemét :(
  • Belton
    nah kiváncsi leszek már a Battlefield2-re a demója szagatott és nem értem mééé
    leszedem a fullt ha az is szagat akkor az lol
  • Belton
    Jah akkor nem is kell azt hittem komojabb dolog de sms-lol kell a **** tod kinek :D
  • Josszimatroz
    a vizsgadrol vakeraljal he... kit erdekel a szulinapod..
  • repro
    köfikélem a jókívánságokat
  • cyrus #52147
    a vipet nem osztják, :D

sms-el aktiválod.... de csak a fejlécszín miatt csináltam, hogy jobban lássam a saját üzijeimet a topikokban.
  • Josszimatroz
    3as!!!! qrvara elegedett vok vele.. 38 percig voltam a prof elott..
  • Sadist
    Kérdeztél valamit, volt valami problémád, segítséget kértél? Nem. Azonnal a fikázással indítottál, akkor meg ne várd, hogy mindenki jópofizzon veled. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.
  • Belga
    Köszönöm a segítséget mindenkinek! a sorozatos hibákért,figyelmetlenségekért meg elnézést. májusban volt a szülinapom,egyre kevesebbet maszturbálok,ja! és a nagyinak levették a szemölcsöt az orráról! Mostmár így fogtok szeretni?
    Beltonnak külön köszönet! az egyetlen Emberke aki nem bölcseskedett hanem sgítőkész volt! és mégegyszer elnézést virtuális kapcsolatokon nevelkedő a topicot maguknak érző(ki ez az idegen)tipusú Emberkéktől! Töbször nem nyitok rátok.
  • bcs78
    Ha jobban körülnéztél volna, és nem csak a topik címét nézted volna, akkor megtaláltad volna a kifejezetten a kezdőknek (is) szóló honlapot. Hejj... ez a sok volna! ;-)

De ha ilyen figyelmetlen és türelmetlen vagy, akkor valószínű az AA nem a te játékod lesz. :-P
  • Sadist
    bye
  • Marvin
    És a Te pszichó szigorlatod?
  • patacsi HUN
    FÉB repro !
  • Sadist
    Boldog szülinapot repro
  • Josszimatroz
    gratulálok!
  • zotyesz
    Bldog születésnapot repro!
  • Belton
    LOL-most nézem régebb óta forumozok és te meg kaptal VIP-et LOL
    Télleg hol jársz a GTA-ba
    Én 85mission PAssed
    53.36Comlpetted de mostanaba nem jácok vele ....
  • cyrus #52135
    ez nem a GS hanem az SG :D

de egyébként meg ez a hivataslos armys közösségépítő és pöttyöslabda-terápia topik, szal itt lehet chatelni .o
  • Doma #52134
    Azért az 52000 hozzászólásból legalább 30000 a játékról szól, csak ki kell mazsolázni
  • Doma #52133
    BSZ Repro
  • Belton
    Hali hew.powerbase.hu-n kérdezgethetsz nyugottan ha valamit nemtudol
    de sztem ide is irhatsz barmit ugyis kapsz választ legalábbis én segitek ha tudok nehogy emiatt ne jácc a gémel....
  • Belga
    Hali mindenki! Jó ez a Topic szól mindenről csak a GAME-ről nem.Örülök hogy ennyi okos,tanult és magányát megosztó Emberke van itt! Ugye az újszülöttnek minden vicc új,ezért aztán REG-eltem a játékra,mondom akko uccu a GS-re (okosodni) megtalálom a Topic-ot erre tessék...ez egy kajak chat topic!!! Na üsse kavics tovább fejlesztem magam befejezem az általánost (az 1-2 megvan) aztán Englis magas szintü aztán gyí gyí a Hazai oldal!!!
  • Marvin
    Nem értem...
  • cyrus #52129
    BSZ marvin 43245
  • THE matrica
    Gratulálok
  • mstummer
    Grat! Én majd talán 1 év múlva :)