60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Josszimatroz
    ja ja inkabb rogton ventillalja ki a merget, mint fojtsa vissza, oszt masnap lemegy a krimoba es kiloccsantja a torzsvendegek fejet egy szeneslapattal ppl.
  • Josszimatroz
    mert az a nev mar vagy foglalt vagy tiltott karaktert tartalmaz... talalj ki masikat..
  • grebber
    Sorry, but that user name is not available.
    Ezt az üzenetet kapom amikor regelni szeretnék miért van ez???
  • Herold
    Az Obstacle Course bugos vagy valamit rosszul csinálok? Nem hagyja jóvá a kiképző. A 2.30-as verziót töltöttem le.
  • bcs78
    Nincs neki semmi baja, csak szeret mérgelődni. De hamar túljut rajta, így nem lesz belőle idegroncs.
  • Marvin
    Csak én érzem úgy, vagy Sadistnak tényleg nem tetszik semmi?
  • bcs78
    A 2.0.4 az valami béta?
  • Josszimatroz
    hmm ezt csar-on en is megkapom neha ha nem rohanok a blackhawkhoz az elso 30 mpben hogy pofan lojjenek 203al rpgvel miegymassal...
  • heystumafly
    kinek van meg a 2.0.4-es?
  • Sadist
    Frag whores, frag whores, what you gonna do, what you gonna do when they come for you, frag whores, frag whores...
  • Sadist
    Tököm kivan az ugató lámákkal! Végre volna egy tök jó SF-es bridge szerver ahol a spawn 203-azás is tiltva van az első 30 secben, erre valami kis kancsó 1 perc után elkezd ugatni, hogy miért kempelünk és nem rohanunk egyenesen a spam gránátokba (mert persze csesztek betartani a szabályokat). Grrrrrrr
  • Doma #52195
    Te kis Stephen King
  • bcs78
    Azon ritka alkalmakkor, mikor AA-t játszom és rpg kerül a kezembe. De értem a célzást...
  • szabi07
    bcs.
    Te mikor szoktad ezt csinálni?Mostanság nemnagyon
  • Belton
    LOLer most nézem 2004 karácsonyán kaptam 1-hónap ingyenes VIp et
    Pff ebbe az a lol hogy netem se volt akkor áHHH....
  • Belton
    :D
  • THE matrica
    Megtetted az első lépést a sötét oldal felé :D.
  • Belton
    Küldtem privit olvasd meg :D
  • Belton
    :DD
    ÁÁÁ dehogy....
    amikor jácok nem hasznalok minden csitet max 10-15 van be kapcsolva
  • Sadist
    A sötét oldal a hatalmába kerített titeket!
  • bcs78
    Bevallom, én ha rpg-vel vok, szoktam hasznalni ezt a guggolós exploitot. De csak rpg-vel, mert annál idegölően lassan cserél fegyvert.
  • Doma #52185
    Fegyver váltás:
    Amikor 2 fegyód van, és váltani akarsz, megnyomod a primary weapon gombot (1es) és rögtön utána nyomod a guggolást...
    Legtöbb szerveren ezért kevésbé szóltak anno, mint pl ha gránáttal a kézben futott valaki.

• Belton
    :D hehe nem egyébként szoktak jácani rendesen a magyarok mert azé lesem állandóan a trackert és jópáran vannak online-ba ami nem rossz csak lehetnénk többen is dehát nem tetszhet mindenkinek az aao

Télleg másik=>
    kezdenek durvulni a hack&aim bot és egyéb dolgok ugyanis már minden nap találkozok ijenkekkel CSaron és ez szégyen továbbá a server kifagyás illetve leállás is minden napos....
    Dehát....
    Amugy téleg nem értem viszont azt hogy a PB minek van nem tudja kiszürni ezeket az embereket??

Egy nagyon nagyon másik dolog egyre többen használják a gyors fegyver valtas dolgot Pl:rpg röl le valt egyböl fegyvere na ez hogy exploit vagy hack vagy mi nem vok otthon ebbe a témába vagy ha engedélyezett akkor el magyarázhatna vki hogy lehet meg csinalni??!!

• Strahd_
    szerintem igy az állítás nem igaz .)

játszik :) csak nem AAO val .)
  • Belton
    Abból 1295 nem jácik LOL
  • Sadist
    Összesen 1300 regisztrált felhasználónk van
  • MarkBlade
    :) Én meg wow.. :)
  • Sadist
    Egyel több ok, hogy AA-nál maradjunk
    [sunyiban gézéázik a rohatt]
  • MarkBlade
    Én csak azon vagyok kiakadva hogy gef4-es kártyával nem megy... szánalmas az eatól a húzás..
  • Josszimatroz
    mocskos kemperek!!!!
  • zotyesz
    OFF
    Ettől függetlenül a BF2 nem lett rossz. :) Jókat sniperkedem, már alig várom az unlockolt sniper puskát. :)
  • Sadist
    Kész! Meghalt a topik! :D Zárható, törölhető. :D
    off
    Fullos BF2-t nem próbáltam ki, de a topikjába beleolvastam. Nem csalódtam benne, már megy is a kurvaanyázás a bézkemperek meg a többi hülyeség miatt. Adja az ég, hogy az AA társadalom ne kezdjen ilyen hülyeségeken így anyázni!
  • Sadist
    Az kezd szánalmas lenni, hogy a kis offok miatt nyavajogsz.
  • Marvin
    És még ilyen is van... szánalmas.

Marvin - "Call that job satisfaction? 'Cos I don't."
  • Sadist
    Fórum Fórumkereső:
    Mai szülinaposok
    Boldog szülinapot!
  • Strahd_
    Slow! Föld Hivja Slow-t Slow válaszolj....
  • Marvin
    Na én is offolok egyet...
    Miért van az, hogy tök jól beállítottam a születési dátumomat a reglapon, de amikor az infóra megyek, akkor azt írja, ki, hogy 25-30 között vagyok, amikor nem is.

Bizonyos hibaszázalékkal számol a script?
  • Marvin
    Online-e voltál?
    Élő internet kapcsolatod-e volt játék közben?
    (csak a biztonság kedvéért...)
  • Marvin
    Hát most nem?
    Lehet BSZ-elni dögivel, mert nincs BSZ topik, de BF2 meg "mennyire nem jó a számítógépem" topikra van másik...
  • Sadist
    Ehh :D
    meg off is Megint kapjuk majd az oltást :P