60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Marvin
    Lehet, hogy nem akartál negatív lenni, de mindig sikerül!
  • Mighty
    Az UT engine tulajdonsaga, hogy ha nincs meg neked az adott palya vagy valamilyen textura, stb, akkor fogja magat es elkezdi letolteni a serverrol. Nem kell elmenni klanoldalakra vadaszni az adott palya utan.
  • grebber
    Unreal Engine 3-asra kiváncsi leszek.
  • Sadist
    Jólvan, nem akartam ennyire negatív lenni :) Csak egy-két játékban annyi custom map van, hogy minden szerverre jut egy-egy és mindig töltögetni kell, ha átmész egy másik szerverre.
    Bár az végülis tök jó volna, ha a pályákon lehetne állítgatni a fegyver kiosztásokat. Bridge pl. egész jó SF fegyókkal, de Urban Assaulton is elviselném :)
  • patacsi HUN
    ebbe van igazság, de te nem hírt pötyögsz az aao.hu-n ? ;)
  • Sadist
    Azért gondolom van káromkodás, amikor valakit fültövön lőnek :D
  • Nyers
    Bírom ezt a mentalítást ...
    Azért teszik, hogy ne álljon le az élet, amíg az új játékon dolgoznak (v3.0). Eddig az volt a gond, hogy nem lehetett moddolni, most meg ezért megy a sírás, nevetséges. Gondolom a régi pályák is megmaradnak.
  • repro
    airsoft:
    nekem pl 400 fps (láb/sec) torkolati sebességű az MP5öm.
    Ammá elég jónak számít. és tapasztalat szerint tényleg nem fáj annyira, mint a PB.
    ejj de gecc régen voltam játszani.
  • Sadist
    Juppí, lehet majd töltögetni a custom mapokat minden hülye klánoldalról, hogy egyáltalán játszhass
    Bugokat remélem javítják.
  • Nyers
    Friss hírek;
    - Heteken belül érkezik az új verzió (Direct Action)
    - A 2.x verziók (UT2004 engine) lezárásával kiadnak egy map-editort a játékhoz, melyekkel custom map-eket gyárthatnak a lelkes játékosok
    - 2006 végére teszik az UE3-as játékot
  • Marvin
    Ha saját embert le (gyk: tk vagy ff), azért jár sok-sok negatív pont.
    Meg azért is, ha leader vagy (squad vagy team) és vesztetek.

Ha az értesüléseim pontosak.

tk: team kill
    ff: friendly fire (néha: fire fight)
  • Herold
    Kösz, már megtaláltam. Bár az nincs benne, hogy a honor mitől csökkenhet. Nekem most 10 (gondolom ennyivel indul a kiképzés után) de láttam ennél kevesebbet is másoknál.
  • Marvin
    Fordítás:
    Vigyázz a Patio ablakban kemper... már mindegy!!!
  • Marvin
    Kemény munkával őket is meg lehet tanítani magyarul beszélni!
  • Free
    nagyon sok segítséget kapnál a lap tetején lévő bannerre kattintva. sok hasznos infó minden kérdésedre
  • [Rush]
    én is itt tartok, hajrá...
  • Herold
    Na megvan, 15 honor kell és az SF kiképzés.
  • Herold
    Meg az is érdekelne, hogy a Leader oszlopban miért kapok -10 pontot. És megkérdem még egyszer: mitől növekszik ill. csökken a Honor pontszám?
  • Herold
    Most ki tudtam választani a SET1-et, de nem történt semmi. Ugyanúgy az alap M4-est adta. Másoknak meg van gránátvetőjük. Pedig nem is a US Armyhoz csatlakoztam, hanem az OpForhoz, akiknek elvileg AK-juk kell legyen, legalábbis a fegyver beállító panelen látottak alapján.
  • Herold
    Hogy lehet beállítani, hogy az M4-eshez gránátvetőm és optikai irányzékom legyen? Beállítottam ugyan, de a kezdésnél alul a lenyíló menüben (weapon mod set) nem lehet semmit kiválasztani.
  • Josszimatroz
    dzsonmg tying ping szingg.. csintauuu mauu!!!
  • Free
    Én egyszer felmentem egy kíbaira .. szét röhögtem az agyam :c))))
  • N3TuddKi
    és mivan ha külföldi ts-re jelentkezek fel?
  • Cefre
    Sikerült de ahoz hogy lanon játszhassak akkor is elkell küldeni?
  • zotyesz
    Sikerült minimum 23-at lőnőd az éles teszten? Elküldted az eredményt a központi szerverre? (a login.americasarmy.com címen tudod ellenőrizni)
  • Sadist
    Official szerveren játsz!
  • Herold
    Nemrég kezdtem a "karriert", a tréningen túl vagyok. A Honor pontokat hogy lehet növelni, ill. mitől csökken? A TK-zást mivel büntetik a szervereken? Mert már lőtt le engem csapattag bosszúból (előtte az ellenfélnél volt).
  • Cefre
    meg csináltam a tréning pályát és utánna mindjárt csatlakozik az internethez ezt lanon hogy lehet játszani? meg a többi tréning pályát hogy lehet elinditani,nert csak az első megy hiába hogy megcsináltam
  • Marvin
    Mármint élő beszéd.
    De az sem sok.

Leginkább ratatata.

(a ts úgyis magyarul megy...)
  • Marvin
    Nem van. Minthogy leginkább szöveg van benne.
  • Cefre
    vane a játékhoz magyarositás?
  • Cefre
    Kösz
  • zotyesz
    Elvégezni a kiképzést. Részletes segítséget találsz, ha a fenti bannerra kattintasz. Sok sikert! :)
  • Cefre
    Van egy kis problémám a játékkal nem megy csak a tréning pálya a többire nem enged rá mit lehet tenni hogy menjen a többi is?
  • Belton
    De de én is ugy tom...
    Elég jol nézki legalábbis amit lattam videot az kircsi volt...
  • cyrus #52251
    a ps2-es verzio nem ?
  • grebber
    America's Army: Rise of a Soldier ez mi lesz?
  • Sadist
    Boldog szülinapot, sok locsólót
  • Marvin
    Nehogymá' én ne kívánjak HB-t vazzeg!
  • heystumafly
    hepy börszdéj belton!!