60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    T610 floAt's Mobile Agent
  • Belton
    Ehh ez se gyenge nevet változtattam aztan a játékba nem enged loginolnii Huaaa
    invalid password ehh csak az a baj hogy aao.com on be enged lépni a jelszavammal ehhh ijet se bastam mégg....
  • Belton
    :D
  • Mighty
    Elindítod a játékot, majd beütöd a titkos kódot és voilá! Máris le tudod menteni az MMS képeket :P
  • Belton
    Hali kellene egy kis help!!
    Sonny E t610-röl akarom az(beérkezö) MMS-képeket lementeni de sehogyse tom mijen progival csinaljam vagy hogy ???
  • THE matrica
    Americasarmy.hu oldalon a servers menüpont alatt megtalálod a magyar szervereket, most néztem nem sok megy közülük. Ami megy az meg üres.:( A mi serverünk linuxos ugyhogy az majd csak akkor lessz ha kijön a linukszos verzijó.
  • Dani 22
    Köszönöm!!!
    Akkor megyek és nézek servert!
    Ja és a magyar servert tudnál mondani hogy megkeressem?
  • THE matrica
    Általában benne van a server nevében. Ezeken a servereken a punkbuster sokkal több mindent ellenőriz a játékosok beállításaiból, mint a hagyományos szerverek.Úgymond szigorúbb ellenőrzésen megy át az ember mikor bemegy egy ilyen szerverre.
  • Dani 22
    Tudom hülye kérdés de milyen az a AASA server és hunn találom!
    sorry iam LÁMA
  • THE matrica
    AASA servereket el szokták kerülni. Keress olyanokat.
  • Dani 22
    Sziasztok!

Eddig még nem olvastam ezt a fórumot de most megdöbbenve olvasom hogy ennyire sok a cheater a servereken!!!!Ez nagyon gázos és idegesítő!!
    Nem hiszem el hogy csak így lehetne játszani!
    Most már kezdem érteni hogy miért lőnek le sokszor a "semmiből"!!
    Nem régóta játszom a játékkal de engem megfogott de sokszor elmegy a kedvem az egésztől az ilyen dolgok miatt!
    Valaki tudna ajánlani olyan servereket ahol nem nagyon van csííííííter görény?
    Előre is köszi!
  • sz4bee
    valami ilyen válaszra voltam kiváncsi.kössz
  • N3TuddKi
    valószinüleg azért, hogy ne legyenek "felesleges" dolgok a pályán. gondolj azokra akiknek gyengébb gépük van. pl 26os szerveren az a sok hulla....
    mi értelme
  • bcs78
    Ha esetleg az "Írsz a Dev-eknek egy szívhez szóló levelet." tartalmú hozzászólásomból nem lenne világos, ez így van a programban megcsinálva.
  • sz4bee
    Kiváncsi vagyok hogy miért tünik el de az ilyen hozzászólásokbol nem fogom megtudni.
  • bcs78
    Biztos, hogy könnyebb legyen ghostolni. ;)
  • N3TuddKi
    ez miért is fontos annyira?
  • bcs78
    Írsz a Dev-eknek egy szívhez szóló levelet.
  • Josszimatroz
    na igen ha nem ez lenne a kedvenc jatekom valszinu loloznek..
  • sz4bee
    Hogy lehet azt megcsinálni ha meghalok ne tünjön el a hullám??
  • N3TuddKi
    szerintem már rossz a hozzáállásod ehhez a játékhoz.
    a trükk az, hogy meg KELL csinálni
  • Herold
    Na ez érdekes volt. Pipeline-on assaultként kezdésnél az egyik csapattag OpFor ruhában volt. Majdnem lelőttem.
  • Tomo15
    Nem hiszem el hogy nem tod megcsinálni...
  • Csuhai G
    Hali!

Nincs valami trükk arra, hogy ne keljen végigjátszani az első 4 training pályát az online játszáshoz?
  • Nyers
    A szokásos. Már ezerszer ide is beírtam, hogy egy csak-online játéknál ezzel a supporttal elmehetnek a sunyiba. A SITREP oldal meg már gyalázat - az utolsó dátuma: August 14, 2004.
    - Check back here often for new SITREP's!
  • Josszimatroz
    namivanmár?.. a developer team elment irakba váltásnak?... 3 hete igérgetik az új patchet.. bs
  • Herold
    Ezt én eddig nem vettem észre. Egyszer láttam Bridge-n az egyik épületben, hogy egy doboz látszik az emeleten kívülről, a falon át, de embereket még nem láttam így.
  • THE matrica
    Mert csalni lehet vele nálam például ha 16 bitesre kapcsolom, eltűnnek a falak és frankón látom hol az ellen.
  • Herold
    Ezt a baromságot! És ez mire jó? Az eszem megáll.
  • THE matrica
    AASA serverek úgy vannak beállítva hogy kidobnak ha 16 bites színmélységben futtatod a játékot. Két lehetőséged van vagy váltasz 32 bitre vagy nem mész AASA szerverre.
  • Herold
    Valami nem stimmel, ma már sokadszorra dob le 2 perc után a PB, amikor ezt írja ki kezdésnél. Legutóbb meg ezt írta ki. Mi baja lehet?
  • Sadist
    Aki Bauernek vallja magát, kérném, hogy jelentkezzen az AA.hu fórumon a Bauer topikban, hogy részt kíván-e venni a bajnokságban és ha igen, akkor mikor hadra fogható. Köszönöm!
  • Sadist
    Én egyszer ezt a szöveget bindeltem be:
    Headshot powered by Sadibot 2.x Copyright (C) 2005 :)
  • Josszimatroz
    vegre rajottel.. :-) "dont play on AASA servers" mondjak a cheaterek
  • N3TuddKi
    azokis akiknek ez be van bindelve és globalban nyomatják: "yeah baby headshot yeah"
  • Marvin
    Szánalmas.
  • Belton
    Booom Head Shot Boom... lol
    nagyon nagy a videoo ha vannak még ijeneid jöhet
    Boom Head Shot LOL
  • Belton
    Halod sad!!! AASA servereken nem lehet csitelni ugye ??? mert ha ez igy van akkor csak ott fogok jácani ugyanis ez felháborito hogy 5serverböl 4 en hackelnek!!!
    ez már felháboritoo az ijen buzikat elkapnám elvágnám a torkáttttt AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHhhhhhhh elegem van már nem csodálom hogy nem jácanak anyian aao-t mint régen... az összes csiter rohadt **** huu csak találkozak magyar csiterel felkeresem és szétverem elegem van..................
  • Sadist
    tipikuscsés
  • Belton
    Hooah az egyiket el üldöztemmm de még van benn 1 + az admin valami szines betüvel irja a nevét angélagirl valami ijesmi...