60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Josszimatroz
    na mi van pöcsök? mindenki elment last minute útra ciprusra?
  • Vicking
    Köszönöm!
  • Josszimatroz
    lol
  • Mighty
    SF Taiga az aa.hu-rol
  • CSUKA
    Szerintem az méretre elég nagy fájl. kb 9Mb..
    Telepítsd újra az Army-t. Az user.ini-t meg a system/save/VicKing_HUN.dat-ot másold ki félre és az egész Army mappát töröld setup elött. Érdekes mindenkinek a taiga romlik el vagy inkább meg. Olyan ritkán hsználják, hogy lejár a szavatossága biztos...
  • Vicking
    Akkor megkérnék valakit, küldje el nekem a vicking kukac citromail.hu -ra. Köszönöm!
  • Sadist
    A gépeden lévő pálya (SF Taiga) sérült, vagy meg lett buherálva. Kérj meg valakit, hogy küldje el és írd felül, vagy pedig telepísd újra az armyt.
  • Vicking

Na még egyszer:
  • Vicking
    Hali! van egy gondom... a következő miatt rendszeresen kidob a bridge pályákról:

Van valakinek tippje mi lehet a baj???????
  • repro
    jó rég csináltam, de régen úgy volt, hogy kellett hozzá az ejtőernyős kiképzés.
  • Belton
    Amikor el érted a 15 honort akkor lehet sf fegyóval menni...
  • Mighty
    Ha sorban megcsinálod a kiképzéseket, gond nem lehet...
  • Danton
    mikor kezdhetem el a ranger schoolt?

egyeltalán milyen követelményei vannak?

mikor használhatom az egyedi fegyveremet?
  • cyrus #52872
    csak várd ki a hétvégét :C
  • Josszimatroz
    hmm ahogy airdaleops-ot elnezem annyi a csiter mint a 2.3 "csúcsidöszakában", én köv. patchig hanyagolom egy picit a játékot..
  • Dannyka
    Muhahahahah meg Musztafaaa
    Itt is régen jártam már.
    Mi van Cyrus-al? Csak nem monitor meg SG elvonón van?
  • Belton
    Ehhh most járt le a bünti pontom 1 perce PFFF
  • Szabi84
    Van egy pálya ami csak tükörből áll és ki kell találni.
  • Marvin
    Te láttad magad? Van tükör valamelyik pályán?
  • Szabi84
    Ezt nem is tudtam! Mondjuk gyanús volt a dolog hogy mindig USarmy-s a kinézetem.
  • Szabi84
    Kösz szépen!
  • N3TuddKi
    automatikusan frissül, ha belépsz egy szerverre.
    manuálisan frissiteni pedig az america's army\system\pb\pbweb.exe elindításával tudod.
  • Szabi84
    A PunkBuster-t(exe), hova kell másolni, hogy a frissítve legyen?
  • Nyers
    Igaz, ezt a célkeresztest dolgot átsiklottam - ezek szerint a sniper training jóval nehezebb lesz -, viszont ezt a rolloff dolgot nem igazán vágom, hogy pontosan micsoda is, szóval egy kis felvilágosítás jól jönne, csak részletesen, mindent tudni akarok!

Furcsa, hogy nem offolunk, mi!
  • bcs78
    Ja, és mégegy dolog: a Rolloff ismét 1-re lesz állítva, azaz remélhetőleg a távoli hangok "hallhatóságának" kérdése is rendeződni fog. Meg finomítani fogják az objectek és a lépések hangját.

Engem baromira zavart egyébként ahogyan elszabták a hangot. 2.4-el felmentem RT-re játszani. Éppen CP-n voltam, mikor ellen futott small ruins-nál, de én állandóan úgy hallottam, hogy a CP-re szalad fel.
  • bcs78
    Teljesen jó a fordításod, nem kellek én lektornak. ;) Csak egy dolgot hiányoltam: amikor be vagy zoomolva, akkor ugye a légzéseddel együtt fel-le mozog a célkereszt. 2.5-től oldalirányban is fog imbolyogni a changelog szerint. Apró, de sztem fontos dolog lesz.
  • CSUKA
    De a legjobb, akkor is az ha eltalálnak, vérzel, tudod hogy RED leszel. Fogsz egy füstöt kibiztosítod és eldurrantod a kezedben.. 4-5 sec és eláll a vérzés.
    Flash-el kicsit kockázatosabb. ott mandínerből kell falnak dobni.
  • CSUKA
    Pipelinén a "legjobb" köröm akkor volt, amikor beragadt a 203 lövésnél(el sem repült a gránát). Nem tuddtam újratölteni, mellettem a gyerek medic-et hívott, meggyógyítom és nem vette alő többet a puskát. Próbáltam ugrás közben eldobni, ajtótnyitni, gránátraváltani, de semmi. Hálistennek nyertünk. Következő kör elkezdődik, de én csak a CP-t látom ugyanúgy. Nemértettm. írni tudtam reportozni tudtam, csak éppen az assault spawnon álltam egy helyben és lőttem amikor kattintottam. Amúgy imádom a 2.4-et
  • Nyers
    Akkor ezt megbeszéltük, kérlek azonnal javítsd vagy szólj ha szerinted vmi gáz van a fordításban, mert néha a nagy eufoliában beleképzelek dolgokat a sorok mögé. ;)
  • Marvin
    Szerintem is.
  • bcs78
    Az én fordításomban sem azt jelenti, hogy eldobja a fegyvert. Inkább csak arról lesz szó, hogy nem lesz tüzelésre készen. Magyarul úgy fogja tartalni, mint sprint közben.
  • Szabi84
    Remélem nem fog kiesni a fegyver a kézből, szerintem ez rontna a játékélményen bár még nem próbáltuk, és a valóságban is kiesne (meg leszakadna a fejünk). Mondjunk én csak egy napja játszok a játékkal, de nagyon tetszik, igaz 5 körönként sikerül lelőnöm az ellent.
  • Nyers
    Hát igen, lehetséges. ;)
    De kicsit árnyalnom kell a képet és helyesbítek is a hivatalos oldalon, mivel az eredeti szövegben szerepelő kifejezést - "gun down stun effect" - lehet hogy félreértelmezem. Az is elképzelhető, hogy "csak" zúgni fog a füled, elmosódik a kép, blurtenger, esetleg rázkódik a fegyver. Szóval majd meglátjuk, kiváncsian várom az új kameraeffekteket.
  • Belton
    ehh ahoz nem kell 3.0 ebbe is benne van :D
    ez is egy BUG dobnam a nadet liVE granade és nem dobja el se fegyóó semmi és igy jácottam már PÁr kört LOL
  • CSUKA
    A 3.0-ban már el sem lehet dobni a gránátot.. csak villog a live grenade, de amerre futsz jön utánnad.
  • Belton
    És ha magadhoz kötöd hegymászókötélele a fegyót
  • Josszimatroz
    "A gránát hatósugara tízről öt méterre csökken, de a robbanás környezetében a fegyvert elejtik a katonák." copyright Nyers..
    szal akkor puff elejtjuk a fegyot, befosunk, miegymas.. mire eszmelek kolompar_vinetu_HUN mar el is szaladt a c18ammal...
  • Josszimatroz
    jah ennyit huzzak mire kijon mar reg a pelenkakat fogom cserelni... szameg..
  • N3TuddKi
  • cyrus #52846
    hooha !

elvileg 1 hét, szólj valamelyik modnak hogy kapja le