60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Olyan nagy rajongója nem vagyok, csak csípem a hangját DGy-nek. Szerintem sokat dob B Willisen ha ő szinkronizálja. Sokkal ütősebb lesz a karakter. B Willis-nek eredetileg sokkal jellegtelenebb hangja van.
  • bcs78
    Remélem nem kell megvárni a 2.4.99-et. Szar lenne, ha csak 30 valahány százalékon állna a dolog.
  • Herold
    Ja azt nem is figyeltem.
  • Herold
    De, csak azt hittem, valamelyik rajongója vette fel a nevét.
  • Josszimatroz
    beta serverek most 2.4.34-el futnak mintha mult heten meg csak 2.4.32 lett volna.. de lehet tevedek.. szal ki tudja.. remelem meg az iden..
  • cyrus #52920
    edi mörfi és a mégdrágább az életed !4!!!! :||||
  • bcs78
    Jajj, nemá'! Olyan zavarba hozol.

Habár mondjuk a jövőhéten szombaton este a RTL-en élvezhetitek egyik remek szinkronszínészi munkám gyümölcsét, egy Eddie Murphy film keretében.
  • cyrus #52918
    te ugyse sokat nézed a monitort nem ? :o
  • CSUKA
    15"os delta de 570, 800*600 100Hz.. Asszem én nyertem
  • cyrus #52916
    majd valahaegyszer,demindegy.

mesélj nekünk magadról még :D
  • bcs78
    Hát hogy ontopik dolog is legyen itt a nagy pangásban: mikó gyön má ki a 2.5?
  • cyrus #52914
    hátezkeciekdolog maj rájukszolok :C
  • bcs78
    Ne figyelj erre a sok nevetgélő sügérre itt. Természtesen én én vagyok. A profilomban szereplő adatok egy direkt a internetre kitalált nemlétező személyiség adatai. Ezzel tévesztem meg az engem kereső autogramm vadászokat. A TS-en egyébként valóban csak ritkán tudok megjelenni, mert ha felmegyek és elkezdek játék közben beszélni, mindenkinek a neve mellett hirtelen megjelenik a Rec felirat, és egy rövidke döbbent csendet követően halk kuncogásokat hallok innen-onnan.
  • Nyers
  • cyrus #52911
    de nem tímszpikelhet ! :@

kéBzeld mienlenne beköszön ésakkó mindenki jajajjajj ittenvana Dájhárd :@@@v
  • Josszimatroz
    rofl lmao lol miegymás...
  • Sadist
    Miért, szerinted egy szinkronszínész nem játszhat Army-t? :)
  • cyrus #52908
    meik ? ::C:C:C :D
  • Herold
    Te most tényleg AZ a Dörner Gy. vagy?
  • Belton
    Régi monitor Rulzzz...
    Nekem CTX monitorom Volt-Van-leszz
    a mostani 1994-es évjárat és 1600x1200 lazán vágja 100Hz en...
    Bár oda adtam faternak NEkem Samsung SyncMaster em van ez is régi de semmi baj vele...
    Az biztos a TFT kijelzö szebb képet mutat De szebb az ára is...
  • repro
    Samsungnál 1 pixel hibára már cserélnek, a többinél 3+-ra
  • Sadist
    Nem tudom, hogy a többi gyártó közül melyikek, de a Samsung garantálja a hibátlan TFT-ket (értsd nem fogsz egyetlen egy hibás pixelt sem találni, vagy ha mégis, akkor a gyártó kicseréli)
  • patacsi HUN
    Fujitsu Siemens T17-2 talán a legjobb árban, és a híresztelésekkel ellentétben jól bírja :)
    Samsung SyncMaster 913n mindent tud amit kell és nem veszett drága.
  • SirThomas
    Köszönöm a hozzászólóknak a segítségét!
  • Josszimatroz
    huzzatok már a prohardverre...
  • Doma #52900
    Egy 16mses is már elég jó tud lenni, nekem is Samsung van és semmi hátrányát nem tapasztaltam. Szal ezek a dolgok hogy szellemképes lesz meg stb. ezek sztem valami droidszemű felhasználók rémhírei
  • cyrus #52899
    fúcsú ! :D

és armyzni is lehet azon a gépen ? :o
  • bcs78
    most éppen szinkronban nyomulok. Kérlek szépen, van egy irodám, ahol a mai modern technikának hála, már itt is fel tudok mondani ezt-azt, és az anyagot az Interneten keresztül elküldöm a szinkronstúdióba. Hááááát nem fannnntasztikus?
  • cyrus #52897
    te mit melózol hogy géppel dolgozol ? azthittem dörnerbá főállásban színész :D
  • bcs78
    A mostani TFT-knél már nincs az a jelenség, hogy csak pontosan szemből láthatóak. Azok az idők már elmúltak. Egyébként gyorsan hozzá lehet szokni a TFT képéhez is, lehet vele játszani, lásd Sadist. Melóhelyen én is TFT monitort használok, és meg kell hagyni, a TFT-t jobb 8 órán keresztül nézni, mint a CRT-t. Én igazság szerint lecserélném itthon is a monitorom, de még ráér.... meg lóvém sincs e célra. ;-)
  • cyrus #52895
    csak az army nem megy mi ? :D
  • Sadist
    TFT-nek épp az a lényege, hogy nem csak szemből látható (az enyém pl. vízszintesen 150°-ban, függőlegesen pedig 120°-ban látszik). Én a 20 ms-es válaszidejű Samsung Syncmaster 172v-vel jól elvagyok :) Elmosódást vagy szellemképet nem vettem észre.
  • Szabi84
    Nekem egy 17' Sony CRT monitorom van, hát mit mondjak baromi elégedett vagyok vele bírja az 1600*1200-t, 1024-ben meg elviszi 120-as képfrissítéssel szóval ezt sztem soha nem fogom lecserélni csak ha elcsesződik, de ez remélem nem következik be. A 17' TFT szerintem nem jó mert tényleg erős gép kell az 1280*1024 hez és ugye ahhoz ez a felbontás való, de viszont szép és kevés helyet foglal.Ja és csak szemből lehet nézni és ha filmet nézel főleg ha többen akkor nem az igazi.
  • Mighty
    Hát igen. Az én 21 collos CRT monitoromnak nincs párja :)
  • bcs78
    Én próbálgattam TFT monitort játékra. De ez még egy éve volt kb. és akkor még kissé gyengébb volt a technika. Amúgy a TFT monitornak akkor a legszebb (legélesebb) a képe, ha a fizikai felbontással megegyező felbontásban futtatod a játékot. Ez 17"-osnál 1280x1024-et jelent. Ilyen felbontáshoz ugye jó bika videokártya kell. Én 800x600-ban néztem, de így már eleve olvashatatlanok az apró betűk. A másik szempont pedig a monitor válaszideje. Mostanában a 8ms-os monitorok már elég jók, ahogyan Mighty is mondta. Én még 16ms-ossal próbáltam, ami gyors mozgásnál ingencsak elmosta a képet.

Szóval épenséggel vehetsz egy 8ms-os 17" TFT monitort, ha a géped bírja a 1280x1024-es felbontást, de a kép biztos, hogy gyengébb és homályosabb lesz a hagyományoshoz képest.
  • Mighty
    A nővéremnek van, de asszem 25ms-os. Nem igazán jó a gyors mozgásk megjelenítéséhez. A 8 ms már jó. Van a prohardver-en teszt a jobb TFT-kről. Nézd meg.
  • SirThomas
    Szellemképes lesz, mert nem frissít jól. Tapasztalatod van ilyesmiről?
  • Mighty
    8ms-os válaszidejű TFT monitor állítólag már elég jó. Torzításról nem hallottam.
  • SirThomas
    Sziasztok! 17"-os TFT monitort szeretnék venni, de azt hallottom, hogy játékra nem jó, mert torzit meg elmosodik! Tudna valaki tapasztalataíról írni valamit? Azért kérdezem itt, mert elsősorban az AA játék érdekelne, hogy hogyan fut rajta!
  • CSUKA
    Mindenki SF_Taigát telepít....