60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Josszimatroz
    az is lehet
  • cyrus #53085
    majd rájukszolok np :|
  • bcs78
    De lehet hogy 8 nap.
  • Josszimatroz
    max 1 hét szvsz
  • Josszimatroz
    [Beta] Test Server 5
    Bridge Crossing

0

26

2.5.0
  • Aragorn10
    KÖSZI
  • Mighty
    Egy serveren két porton 20-20 játékos tökéletes. 1 giga ram nem árt.
  • Aragorn10
    Köszi.
    Pl.: Lan-partyn mennyit érdemes egy Pc-re rábízni mondjuk ugy 30-40-gamer jelenlétekor?
  • Mighty
    Többnyire a memória és a sávszélesség szab határt.
  • Aragorn10
    Sziasztok lenne egy kérdésem. Egy PC-n mennyi Army Server-t lehet egyszerre üzemeltetni?
  • Rosalind
    Okés, köszi szépen:) Minden működik:)
  • Rosalind
    Teamspeak 2 Win32 Server (RC2)<-- Ezt szedtem le, de már megvan az is amit leírtál.
  • Josszimatroz
    lol lmao rofl
  • Josszimatroz
    ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/teamspeak.org/releases/ts2_server_rc2_20201.exe ezt toltotted le?
  • CSUKA
    Használsz routert?
  • Rosalind
    Hali!

Szorgalmasan végig olvastam minden Team Speak kulcsszavat megemlítő thread-et és senki nem válaszolt még arra a fontos és gyakran feltett kérdésre, hogy hogyan lehet saját servert indítani. Letöltöttem a lent említett Win 32(RC2) servert(vagy inkább nekem proginak tűnik), install, indítás és kijön a szokásos ablak, amin lehet új, előzőleg más által létrehozott servert hozzáadni a listához. Amit, szerintem, vágok. Viszont továbbra is fennáll a kérdés, hogy hogyan csinál egy hülye szőke magának egy új servert. Akár lenézően vagy megértően, de adjatok valami tanácsot, ha már választ nem tudtok, viszonlag fontos lenne.
    Előre is köszönök minden segítséget!

Rosalind
  • cyrus #53070
    étem :ÄÄÄ|||
  • Marvin
  • Josszimatroz
    zimme zumm zimme zumm.. recefice recefice bumm bumm.. (headshot).. sry for tk..
  • bcs78
    Csak láttam hogy 30+ új hozzászólás. Gondoltam valami történt (új peccs vagy valami), de aztán csak megint a noobokról meg a csíterekről volt szó.
  • Sadist
    5 critical után azt mondjátok ideges vagyok? nos igen. KIBASZOTTUL IDEGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!
  • cyrus #53065
    énhaddkérjek elnézést :C:C:C :DD:D:
  • bcs78
  • CSUKA
    "Kérdezném" akart lenni...

amúgy nézd meg a magyarok körében mik a legnépszerűbb témák.
    1. a kérdezés a játékkal kapcsolatban
    2. Fair play
    és csak 3. a a magyar bajnokság, igaz nem túl régi téma. De legalább érdekli (érdekelné) a játékosokat. Erre rá lehetne hajtani. A Fair play-t meg akár le is lehetne zárni. Mindenki tudja csíterek voltak, vannak, lesznek. A screen-hot rész elfoglalja nemsokára az egész tárhelyet

Mondom jó lenne ez a bajnokság dolog, ha nem minden klán war nélkül akarna nyerni.
  • cyrus #53062
    beszerzed gyorsan mer ez nem állapot :D
  • CSUKA
    Ha lenne nem rérdezném.
  • cyrus #53060
    biztos van erre is megfelelő programod, én leszarom, mintahogy az összes többi konzolparancsot meg a butaságokat, mivel csak játszok, ugy ahogy azt kell.
  • CSUKA
    És azt nem tudod véletlen a reportok csipogását, hogy lehet kikapcsolni?
  • cyrus #53058
    mindegy, hagyjuk. nemérted a lényeget, a falhoz beszélek...
  • CSUKA
    neked vagy neki?
  • cyrus #53056
    nembaj, más az érzés....
  • CSUKA
    A noob meg csak próbálja de ő is szopik.
  • cyrus #53054
    a noob próbál....a csíter meg leszopja a faszomat....
  • CSUKA
    A csíter legalább aszondja. River Basing: fel felállok a legmagasabb dombra és nyomom a gombot és ölök. A noob szaondja Riverbasin.. nem tudom honnan, nem tudom ki, nem tudom minek mikor.... NEEMTUDOM
  • cyrus #53052
    megint nem tudsz észérveket felhozni :D:D:D:D

aszittem legalább lesz megin valami jó kis flém.... :(
  • CSUKA
    omg... reménytelen
  • cyrus #53050
    de legalább meghal :D
  • CSUKA
    A noobnak mindegy hol hal meg.
  • CSUKA
    Nalátod..
  • cyrus #53047
    a csíterek véleményét magas ivből szarom le, inkább egy noobtól érdeklődöm hogy melyik pályához lenne kedve.