60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Bazzz.. mennyi muskétás.
  • CSUKA
    Barocassal nem vitatkozom! Ő bölcs és mindíg igaza van! Behúzom kopoltyúim, uszonyom.. OMG!
  • Gyadi
    Cirka fél év után visszanéztem a "nagy" Army topicba, de sajnos még mindig ugyanaz az állapot uralkodik, mint ami akkor amikor itthagytam...
    Szánalmas csaló, aki osztja az észt és nem esik le neki, hogy marhára nem kéne itt szívóznia bárkivel szemben is...
  • rezes
    Barocaaaas merre vagy?:)
  • rezes
    Valakit pofan kell vagni?Szoljatok...
  • CSUKA
    Mér esnék pofára.. gondolom pár vagy jópár évvel időssebb vagy. És?
    Majd átengedem a helyemet a buszon.
  • Sadist
    Próbálkozhatsz az életkorommal oltani, csak nehogy pofáraess...
  • CSUKA
    Nem az a baj.. Te hiányoznál nekem. Megaztán a CS fórumban nem lenne senki aki belekötne a jelytelenírásomba. Valamit elrontottál SG regeléskor! Azt írja 18 év fölött jársz.
  • Sadist
    Egyszerűen lusták vagyunk még egyszer leírni, de sajnos te ezt sem fogod fel.
  • Sadist
    Hogyne, meg én hülye fasz le is ugrottam a hídról szánt szándékkal. De előtte még letékáztam az egész csapatot... Szerinted hisz neked akárki is? Mondom térj át a CS-re. Nem hiányoznál senkinek.
  • CSUKA
    Nemértem miből nem jövök ki. szpíkeltek hungarianul vagy csak kódokban komunikáltok?
  • cyrus #53354
    ebből már nem jössz ki, úgyhogy told el a biciklit :D :D
  • CSUKA
    Ti beszéltek kódokkal, meg sorszámokkal és én vagy a monitorfejű
  • cyrus #53352
    #53347 nc
  • CSUKA
    Ti a valóságban is együtt jártok?
  • Marvin
    CSUKA: nc
    cyrus: Riszpekt.

Egyébként meg lol.
  • cyrus #53349
    hallod...és meddig leszel még szűz ? :|
  • CSUKA
    Tényleng... 3+1 Muskátás. De TE legalább érzed a lényeget.
  • cyrus #53347
    az a lényeg hogy te vagy a király, a pro-gamer aki életében a napfényből is annyit látott amennyi véletlenül a két függöny közt beszűrődött a szobájába, satnya izomtalan hófehér kocka-testét megvilágítva, ezzel is elvonva figyelmét az újabb frag megszerzéséstől, míg a többi szánalmas armys aki nem olyan jó mint te, esetleg nem is cheatel, nem exploitozik, netalántán van saját élete, családja, nője, stb, nem tölt napi négyszáz órát a gép előtt és ezáltal néha ilyeneket csinál hogy a gránátja bizonybizony beakad valahova ? Talán bennük van a hiba, és ha annyit nyomnák mint te akkor már kb 9000szer kellett volna ugyanazt a gránátot ugyanoda dobniuk, biztos jobban menne.
  • CSUKA
    Amikor egy 10 honoros acc-al bementem hozzád játszani direkt néztem, hogy mész. Éppen Bridgen nyomtad. Fogtad a gránátot, kibiztosítottad és eldobtad. Persze telibedobtál egy falat és jött vissza a gondosan kibiztosított gránát. Legalább ne biztosítsd ki! Addj esélyt magadnak a túlélésre. Ekkora kamikaze akciót a japánok nem csináltak. Amúgy jellemző.

Marvin
    Sadist
    Josszi.

A három elitmuskétás. Na jó... Josszi még azért tud értelmeset is alkotni. De a lényeget mindenki más érteni fogaja.
  • big
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni?
    ASE-szerverkeresőn nem tudok magyar szerverre csatlakozni, játékon belül a külföldi szerverekre feltudok menni, mi lehet a probléma?
    Valami beállítás kell az ASE-nak?
  • Josszimatroz
    MD5TOOL MISMATCH: TEXTURES/X-TEMP.UTX (LEN=204

That is from a check that is no longer needed. The server admin needs to edit his/her checks and remove that check.
    tehát lusta adminok még a régi cvar checket futattják.. a 2.4hez valot..
  • Josszimatroz
    okéka! thx!
  • N3TuddKi
    a pb-t még nem izgatták hozzá, hogy az újban nincs benne ez a file. engem is ezzel dobott ki egy szerver.
  • Sadist
    De fogadok te is azonnal lelépsz a szerverről, ha egy "kis köcsög kezdő" lelő, mint a többi "pro gémer". Ha annyira bunny hoppozni akarsz, menj és játsz kántör sztrájkot vagy kólofgyutit. Hidd el, a magyar AA közösség nem fog érted könnyeket hullatni, ha itthagyod az AA-t...
  • Marvin
    Átlagos player kis csíttel...
  • Josszimatroz
    szvsz teljesen átlagos player vagy..
  • Josszimatroz
    a mi? tudás?.. ah.. értem
    "boldogok a lelki szegények etc..."
  • CSUKA
    Tudás, édesfiam, TUDÁÁS.
  • Josszimatroz
    mire?
  • CSUKA
    A "mi a bajom a kezdőkkel?"-re már párszor válaszoltam.
    A "Te nem voltál kezdő"re is. Voltam csak én nem TK-ztam. Inkább nem lőttem.
    A "Pro playernek tardod magadat". Naná!!!
    Beképzeltnek? igen.
    Van mire fel? Van.
  • Josszimatroz
    ez jo otlet! tovabbitsd a DEV-eknek.. komolyan!
  • Josszimatroz
    heh ma kirugott a pb.. ezzel!
    10/17/05 15:38:39 ScriptLog: Console Message: KICK NOTIFICATION: [BMT]J0$$zi.F.GumP has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 2 MINUTES) ... MD5TOOL MISMATCH: TEXTURES/X-TEMP.UTX (LEN=2048)
    full install van fent!
    extractionon..
    ha jol emlekszem egyik HMC-s srac is emiatt repult..
  • Josszimatroz
    ez a kis kocsog kezdos duma nalad becsipodes? mi bajod a kezdokkel? te nem voltal?
    te vagy a nagy uberfasza proplayer vagy mit hiszel magadrol?
  • CSUKA
    Nem az a lényeg, hogy nem ugrálnak, hanem hogy megtehetnék de nem teszik. Nem tiltja le őket semmi,senki. De LOL is lenne... egyet ugrik az usa katona aztán a bakancsa 100 kiló lesz per stück, oszt agyonlövik.
  • Dexa
    tudod lényeges különbség van a seggbelőtt szöcske üzemmód és a között hogy egy szaros korlátra akat teszem azt felugrani de elsőre elcseszte... tom... ne legyek ennyire béna
    igyexem...
  • sissic
    Végre vége a bunny hoppnak már ideje volt. Nem érte miért sirnak hogy nem lehet összevissza ugrálni hisz az életben sem ugrálnak a katonák őrült nyulak mondjára.Tudtomal ez a játék az életszerüségre törekszik.Ugyan még mindig van egy-két hiba de majd idővel javítanak rajta
  • bcs78
    Ebből következik, hogy a lag szerveroldali probléma.
  • CSUKA
    Mountain Passon még mindíg megvan a távcsős bug. Ha előveszed távcsövet és elötte mozogsz, akkor utánna nem lehet használni. Medicelés után nem veszi elő a puskát. Néha a reload sem megy. Bár ez inkébb szerverbug. SF Extractionon van ajtó amin néha nem lehet bemenni. Olyan mindha laggolna, de amikor körbemegyek, ki lehet menni azon az ajtón. Gépigényesebb lett. Nem akarom tovább húzni a procit, mert a noob ABIT AN7 nem bírja. 2.5Barton1866Mhz--> 2170-en használom. A stat fps azt írja minden pályán, hogy 70-80 FPS(még Extractionon is), de mégis picit szaggat.
  • Dexa
    beszélni mádzsár

majd meglássuk