60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Még jó hogy jó kérdés, hiszen én kérdezem!

(Úgyis nagy itt az arca mindenkinek, gondoltam akkor legyen már nekem is... )
  • ötvenkilences
    na ez jó kérdés, mert ezt most /pillanat már nem tudom megmondani mert letúrtam az AA-t és jelen pillanatban nincsfent de 10 perc alatt felrakom és megnézem OK?
  • bcs78
    És ez a két fájl, amit nagyon hiányol, ezek megvannak?

C:\Program Files\America's Army\System\credits.ini
    C:\Program Files\America's Army\System\creditsarmy.ini
  • ötvenkilences
    az biztos is mostanában rád jára rúd ( rendszeres olvasótok vagyok a háttérben no nem a sunyi fajtából csak nem vagyok nyomulós) egyébként ebbe a fórumba úgy kb,2,3 hónapja regisztráltam azt hiszem de nem ezen a néven játszom csakmég nem néztem utána megváltoztathatom-e valamiképpen.
  • CSUKA
    Hát nemtudom... De majd mindjárt jön Sadist. Elmond mindennek engem és utánna ad választ neked. A prioritásban biztos vagyok.
  • ötvenkilences
    húúú,bocs de már teljesen elmentek, már kezdek bekattani nem nincsenek csak 3-4 billentyű funkció volt átnevezve.
  • ötvenkilences
    HEHE,na ezt egy kicsit pontosítsd mer így nemigen tudom eszik-e vagy isszák-e
  • CSUKA
    Vannak keybindjeid?
  • ötvenkilences
    Attempting to close a non-existing menu page
    10/18/05 13:41:11 ScriptLog: -----------WARNING-----------
    10/18/05 13:41:11 ScriptLog: Client Restart Failed.
    10/18/05 13:41:11 ScriptLog: -----------WARNING-----------

10/18/05 13:41:11 ScriptLog: Failed loading C:\Program Files\America's Army\System\credits.ini
    10/18/05 13:41:11 ScriptLog: Failed loading C:\Program Files\America's Army\System\creditsarmy.ini

10/18/05 13:41:47 ScriptLog: AGP_Character::SetSkinsAndMeshes() Couldn't find the client. Going to try again MOUT_McKenna.AGP_Character None
    10/18/05 13:41:47 ScriptLog: -----------WARNING-----------
    10/18/05 13:41:47 ScriptLog: AGP_Character::SetSkinsAndMeshes() Couldn't find the client. Going to try again MOUT_McKenna.AGP_Character None

10/18/05 13:41:57 ScriptLog: WARNING **********************************
    10/18/05 13:41:57 ScriptLog: Client State changed blocked on request to: PlayerWaiting
    10/18/05 13:41:57 ScriptLog: WARNING **********************************

Hello, van köztetek valaki aki megtudja mondani hogy ezeket a hibákat miképpen lehet kiküszöbölni vagy mi lehet a gond? előre is köszi (de csak az írjon aki tudja is a megoldást ! Mert sajna ez nekem már azt hiszem a 20000000 Ft-os kérdés körbe tartozik köszi előre
  • CSUKA
  • Mighty
    Addig örülök, amíg az SG még megy :)
  • Josszimatroz
    ismeros problema.. tetu ceges proxyk.. ;-)))
  • pet70000
    Szia, bár engem nem ez a csiter csalt elő....., hanem a Dexa bácsi
  • N3TuddKi
    tud ez a Csuka jófej is lenni
  • Mighty
    pata bácsi!

Valamit kéne csinálni az aa.hu header-ével, mert a vállalati szűrő meggátol az elérésében :(
    xsu.hu szintúgy...

Ha van benne játékra utaló szó ki lehetne venni?
  • patacsi HUN
    imádom Csukát :) előcsalta Rezes, Gyadi és P.E.T. bajtársainkat :D Dexa papa megjelenése nem az ő érdeme, de mindenkinek örülök :D Sziasztok
  • CSUKA
    Rezes könyörgött érted.
  • Barocas
    Csuka ezt nem kellene, hírbe keversz, még akkor is ha igaz :P
  • Barocas
    Na most mondja Saca, hogy hozzam az arcom mert családi összejövetel lesz rajta.
  • CSUKA
    Van aki vesz annyi fárdságot, hogy ír a fórumokba miként lehetne jó játékos. Van aki leragad a fórumnál.
  • Sadist
    Már megint kihagy a memóriád. Csak fél oldalt kéne visszaolvasni és láthatnád, hogy ki kezdte.
    "viszont nem is beképzelt és nem szól be mindenkinek fórumokon feleslegesen."
    Ki is n00bozta le a magyar játékosok 90%-át? De várjál, itt van még egy megfejtendő kódrészlet: #53335
    "Nem írtad jól azt a szót, nem raktál vesszőt stb.. Minek? Miért? Ha nem neked szól, akkor ne szólj bele."
    Idéznél kérlek, hogy hol baszogattam utoljára akárkit is a helyesírása miatt?
    "Csak egy aa fórumon válaszolni kéne a kezdők kérdéseire. Nem elküldeni az aa.hu/faq rengetegbe. Ha valamire tudod a választ írd meg csórikának."
    Na, micsoda fordulat! Az előbb még "köcsög kezdők", most meg már szegény csórikák...
  • CSUKA
    Sadistnak ment...
  • CSUKA
    Kérdezd meg GPsnipert mi szerint válogattuk az embereinket(nem arra amire most TI muskétások gondoltok). És hogy figyeltük meg őket. GP-t is figyeltük amikor war volt ellenük. Néztük az útvonalait. Hogy lő stb..

Az a különbség Rozi és közted, hogy bár Rozi nem túl jó játékos,(vannak olyan fegyverek amikkel eszméletlen jó), viszont nem is beképzelt és nem szól be mindenkinek fórumokon feleslegesen.

De TE. Egy fontos témát indít valaki és TE egyből belekötsz. Nem írtad jól azt a szót, nem raktál vesszőt stb.. Minek? Miért? Ha nem neked szól, akkor ne szólj bele. Itt ez az SG fórum. Jön ide a sok kezdő. Feltesznek egy kérdést és ti arról beszéltek hova mennyetek sörözni. Persze, ez is egy fontos téma. Csak egy aa fórumon válaszolni kéne a kezdők kérdéseire. Nem elküldeni az aa.hu/faq rengetegbe. Ha valamire tudod a választ írd meg csórikának.
  • Sadist
    Mivan, az ügyvéded nélkül már nem is postolsz? :D
  • rezes
    Barocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
  • Sadist
    "Bár valszeg ez a történet nem igaz."
    Gondolom csak a sablon dumája, mert rozit is ezzel a gránátdobálós szöveggel próbálta oltani :)
  • Gyadi
    Amúgy akkor meg mi a fene van, ha megölte magát valaki gránáttal? Mi a fene közöd van hozzá? Bár valszeg ez a történet nem igaz.
  • Sadist
    Tényleg, te mennyi ideig figyeltél engem? Mert aki kicsit is ismer, az tudja, hogy Bridgen 99%-ban sniperral nyomom :D
    Az meg már csak téged minősít, hogy 10 honoros accountal mész kémkedni mások után :D (Lehet azért, mert ha meglátják a neved, azonnal távoznak is a szerverről?)
  • CSUKA
    Nah... szar napom volt. Megyek aludni. Találjatok ki valami értelmeset. kaptok 9 órát. Aztán nem azt mondani, hogy a mama elküldte aluni pici fiát aludni, mert az már lejárt, mint Sadist gránátjának időzítése.
  • CSUKA
    Mondom. Sok noob csukát győz itt a fórumelv.
  • Sadist
    Tereled a témát. Bár igazad van, minek folytatni, ha nem vagy méltó vitapartner...
  • CSUKA
    Egyszer pecázáskor fejbedobtam egy behajló ág alatt campelő csukát. Egyből bekapta a horgot és vitte magával. Post a csónak fölött harapta el a damilt csórikám. Legalább 4x kellett fejbenyomni, mire elhallgatott..
  • Sadist
    http://www.americas.auto-alkatresz.hu/forum2/viewtopic.php?t=60&start=0
    A csukáknak is 5 másodpercre terjed ki a memóriájuk, vagy az csak az aranyhalakra igaz?
  • CSUKA
    Már más is oltotta Sadistot a gránátjai miatt? Na ugye, hogy nem csak én vettem észre.
  • CSUKA
    Jah.. De van neki bérgyilkosa. Nekem nincs senkim. És most félek.
  • rezes
    Es a vegen rabaszik de qrvara:)
  • Sadist
    Háhá, most olvasom AA.hu fórumot, ott is ugyanezzel a gránátdobálós oltással próbálkozott :DDD
  • cyrus #53368
    az a baj hogy a bíboros még mindig egyedül van :D
  • Sadist
    Csak egy dolgot árulj el: miért olyan jó széllel szemben pisálni?
  • cyrus #53366
    welcome back :D