60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • fdsag
    Kikapcsoltam az EAX-ot,meg az árnyékot minden maxon 1280x1024,főmenüben 130 fps
    Hospitalon 85-40,de az Extraction világos részein még mindig 25.
    Úgyhogy tényleg az EAX meg az árnyék a fő "fps csökkentő".
  • Sadist
    A 435 nap még barátok közt is max másfél év.
  • cyrus #53483
    tudom, azért mutatom a játékidőket.
  • CSUKA
    A reg dátumról beszéltem...
  • cyrus #53481
    és csak hogy ne kelljen keresgélned :

cyrus :
    Total time played: 150.4 hours (0.2 hrs. per day)
  • cyrus #53480
    sadia :
    Total time played: 170.6 hours (0.4 hrs. per day)

csuka :
    Total time played: 2318.3 hours (3.7 hrs. per day)

nc.
  • CSUKA
    És aki 3 éve játszik attól nem várható el? Ráadásul szinte csak Bridgen.
  • tomi555
    Kipróbáltam hogy nem HAOM-mal csináltam servert, hanem a Server Manager-rel, és így nem authozik.
    Mégegyszer köszi a gyors választ
  • Sadist
    A HAOM gyakorlatilag azt csinálja, hogy készít egy runserver.bat és egy hozzá tartozó ini fájlt (mindkettőnek az a neve, amit adtál neki haomban). Tehát azt nem kell külön elindítani.
  • tomi555
    Köszi a gyors választ, az adminos belépés sikerült, de még mindig akar Authozni. Átállítottam false-ra de semmi változás(legalábbis nem vettem észre semmit). Ja és a server-t HAOM-mal csinálom, el kell indítanom a Runserver.bat-ot?
  • wanteed
    elindul a runserwer.bat, de a "-Game spy: ip port:7778 public:0 nat:0"
    sornál megáll.
  • Sadist
    Napi 4 óra gép előtt kockulás után el is várható...
  • wanteed
    kérlek segítsen valaki! olyan rossz gondolom nektek is, amikor nem tudtok vmit,és már 1000el rápörögtél a dologra, de csak nem jön össze. akárki, bárki need help!
  • Sadist
    Runserver.bat-ban a globalt lanra írod (hogy alapból melyik van, azt nem tudom), ha elindult, akkor játékban deploy, lan servers, saját szerveredhez csatlakozol úgy, hogy jobb alsó sarokban password mezőbe beírod az admin jelszót. Utána lesz Admin Command Post is.
    Authot meg úgy tudod kilőni, ha az armyops.ini-ben keresel valami ilyesmi sort, hogy require authorization és átírod false-ra.
  • tomi555
    Lenne egy kérdésem. Holnap szeretnék LAN-ozni, tehát elég sürgős lenne. Tehát a kérdés, hogy hogy tudom megcsinálni, hogy ne Authorization-oljon? És még egy kérdés, hogy tudok serveradmin-ként belépni és elhővni a menüt? Hiába nyomom az F12-őt nem történik semmi. Ja és a verzió 2.5.
    A válaszokat előre is köszi
  • wanteed
    Sajna nem jó. Kb 16:15-ig vok.
  • CSUKA
    18:00?

aarecon.com:9150
  • wanteed
    Nem tudnál te segíteni nekem Team speakon?
  • CSUKA
    Nincs problémám. Jól megy a játék és tudok gránátot dobni is.
  • wanteed
    Köszi! Megcsináltam, de nem megyvmiért. nem tudnad mégis TS-en elmagyarázni?
    Mert most az van,h a runserver elindítása után nemsokkal megáll... :(
  • Sadist
    Megnyitod a America's Army/system/Armyops.ini fájlt notepaddal, kikeresed belőle az adminpassword szót, megjegyzed (vagy akár át is írhatod arra, ami neked tetszik), majd elindítod a runserver.bat fájlt. Utána csatlakozol a szerveredhez úgy, hogy előtte a password mezőbe beírod az előzőleg kikeresett/megadott admin jelszót, onnantól pedig F12-vel grafikus felületen beállítgathatod a többi dolgot. Ha lanban akarsz szervert indítani, akkor a runserver.bat-ban kell a global-t átírni lan-ra és vice versa.
  • ötvenkilences
    üdv,köszi a választ a galériával kapcsolatban. AA-gondjaimra is megszületett a megoldás, a problema igen egyszerű volt (így utólag!) de valahol tudat alatt éreztem hogy valami banális dolog lehet a gond. Na mindegy ezt már nem részletezem elolvashatod ha akarod. Alias "paduc" néven futott ajánlom olvasd el ha jót akarsz nevetni
  • wanteed
    Lenne még 1 kérdésem. mivel maximálisan kezdő vagyok, arra gondoltam, csinálok egy szervert, és azon gyakorolhatnék 1 haverral. De amellett,h kezdő vok, nem is értek hozzá. Nincs kedve vkinek elmagyarázni Team Speaken a server csinálás rejtelmeit?
  • wanteed
    Köszi :P
  • bcs78
    Ááhh! Értem. Hát gondolom egy hentelős játékban csak egy igazi object lehet: mészárolj le mindenkit, vazeg!
  • Sadist
    Problémád?
  • Sadist
    Galériádba feltöltöd, ott megnyitod a képet (nehogy az index kép címét másold ki), nagy képen jobb klikk, URL címet kimásolod, ide a topikba pedig katt a kép gombra, majd bemásolod az URL-t.
    Ja és lehetőleg ne .bmp képet tölts föl
  • Sadist
    Szerintem valamelyik fájl sérült, szedd le teljesen az army-t és rakj föl még egyszer egy full installt.
  • cyrus #53457
    ezen a mondaton akadtam fenn : ilyen hülye feladatot hogy mentsem meg a medicet, ki a szar akarja megmenteni? én ugyan nem, dögöljön meg ott ahol van

:D:D:
  • bcs78
    Ha nagy az elvárás, akkor nagy a koppanás.
  • cyrus #53455
    quake4 topikból :

Methylisocloro
    ma 09:35 | Privát | Válasz | #1332

gameplay-ben Quake1 ezerszer jobb volt :(
    ilyen hülye feladatot hogy mentsem meg a medicet, ki a szar akarja megmenteni? én ugyan nem, dögöljön meg ott ahol van
    ilyen ocsmány grafikát évek óta nem láttam :(
  • bcs78
    Természetesen nem komoly. Ez csak egy hülye kérdésre volt egy hülye válasz.
  • wanteed
    "2005. okt. 18. 22:12 | Privát | Válasz | #53426

Azt te csak hiszed hogy a linux free... itt a bizonyííték. #53422
    A softwarerendörség eljön értedis!!! Az én PIIsemet is elvitték Paks-ra és azóta sem láttam. Gondolom egy raktárban porosodik és szervergépként üzemel néha egy büdös pingvin rendszer alatt. Én még a modemkorszakban rendeltem CD-ket. Jellemző. 2 kopasz bőrkabátos, fehér Skoda. Csak rendőrök lehetnek. Ne nyiss nekik ajtót.

Free linux, free AA, full életfogytiglan."

Ennek az a része komoly,h csak akkor indul a játék, ha a Win eredeti?
  • CSUKA
    hááát... 3 óra után.
  • Josszimatroz
    a vankalapja nincskalapjától is?
  • bcs78
    Még mielőtt megkérdeznéd, hogy miért vagyok abban olyan biztos, hogy nem az fps-től, válaszolok is rá. Azért mert nekem MINDEN játéktól megfájdul a fejem 3 óra után.
  • fdsag
  • bcs78
    Nem.

De kb max 3 órát tudok egyhuzamban lenyomni, mert akkor már elfárad a szemem meg megfájdul a fejem, de ez nem az fps-től van.
  • fdsag
    Köszi,az EAX-ra nem is gondoltam.Neked 35 fps-től nem fáj a szemed/fejed?
  • bcs78
    25 alatt a piros, merugye az alatt már nem érzékeli folyamatosnak a mozgást az ember (lást mozifilm: 24fps). És asszem 40-től zöld. A felett már csak a pazarlás van. ;-)