60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nem3sis At Work
    eloszor csak 2.4->2.5 peccset tettem fel,aztan mivel belso kereso nem ment leszedtem full-t. elozonek uninstall aztan fel 2.5full vissza masoltam ini-ket, de belso kereso meg mindig doglott.
  • Nem3sis At Work
    miota felraktam 2.5-ot
  • bcs78
    mióta?
  • Nem3sis At Work
    mitol lehet hogy a belso szerverkereso semmit es talal?
  • wanteed
    Tényleg mostmár igazán megszánhatna vki...
  • wanteed
    Köszi az ötletet, de kéne még kicsi help. Miért nem láthatom a központi oldalon a többi között? Pedig még a tűzfalat is kinyomtam...
  • Josszimatroz
    tom.. szopjanak le.. majd ha csinalnak jo stabil netes verziot live eventekkel.. es jo oddsokkal akkor megtehetik.. de hat mit varjunk egy "allami" cegtol..
  • N3TuddKi
    amúgy is olvass kicsit :)
  • N3TuddKi
    neszójjábe
  • Josszimatroz
    huzzatok mar az autos topikba...
  • N3TuddKi
    150e fékcsere?
    az amerikai autómon nem kerül ennyibe...
  • CSUKA
    "A"-val kezdődő rendszám egy 2 éves kocsinak?
    Zafirának betett Spanyolország. Ritkán mentünk vele 160-alatt. 35c°+aszfalt. Olaszország, szerpentin, 4 személy+csomag, kevés motorfék = 150e Ft fékcsere.
    Én sem éppen 50el szoktam közlekedi. És az 1.6-os benzines motor is kicsi bele.

Mielőtt Marvin írná.. és nem is W-s rendszámú.

Én is LANozom hétvégén. Akkor aztmondjátok ne játszak, ha én futtatom a szervert?
    2500+Barton 1833--> húzva 2100Mhz, 2x512 400DDR (de az noob Samsung).

Töltöm le a 2.4-et. Rossz ez a 2.5. Amikor kijött a 2.4 akkor is ezt mondtam rá a 2.3hoz képest.De a 2.5 tényleng szar.
  • Josszimatroz
    nem rossz ötlet!
  • N3TuddKi
    ez a zafira rendszáma?
  • Sadist
    Inkább szedd le a HAOM-ot és csinálj azzal. AASM az egy bugos szar...
  • Marvin
    Még szerencse, hogy nem WID-314!
  • CSUKA
    Kérném, hogy az ACB-132 rendszámú kocsi tulajdonosa fáradjon a kijártahoz.
  • wanteed
    Kérlek valaki aki ért ehhez a fos AASM-hez segíten már nekem! Kb egy hete próbálok szervert csinálni, de semmi... Szánjon már meg vki!!! Ma este ha jönne vki TS-re, baromi hálás lennék!
  • wanteed
    Sziastok!
    Kérlek írjatok ha tudjátok miért nem jelenik meg a szerverem a központi listán.
    Vagy hogyan lehet a játék menüjéből konzollal belépni, ha jelszóval védett a szerver.
    Köszi a válaszokat!
  • CSUKA
    SF EXtractionon ritkán látok olyan szervert ahol objectivre mennek. Vagy a kör elején elviszik a táskát, ha közel kezdenek hozzá, vagy leszarják és lövik azokat akik megpróbálnak obj-ra menni. 5 perc után gyakorlatilag lehetetlen táskáért menni, mert minden épületben campel egy ellen. De még csak nem is úgy campel, hogy legfeljebb a feje látszódna ki, hanem akkor bújik elő amikor kijön a felirat.
    Jártam már így párszor. Végignézek minden tetőt, boltkirakatot, utcasarkot de sehol senki. Kijön a szöveeg, hogy viszem a táskát és mindenhonnan op4-ok potyognak. A táska elvitelétől számítva 1-2perc után jelenne meg a szöveg és a szövegtől számítva 1 percig nem lehetne bevinni a táskát. No az egy jó dolog lenne.
  • Josszimatroz
    hat igen.. de ez sok palyan jellemzo a frag kurvakra.. nem dobom a fustom.. minek akkor nem tudom leloni az ellent mert nem latom.. jah hogy csapattarsat lelottek aamikor az objectet csinalta... kit erdekel! lenyeg a 3-0 fr..
  • CSUKA
    A PCR is azért unszimpatikus... Az SF puskások kapnak at4-et. De nem a falat robbantanák ki, hogy a sok rpk-s, ak-s is túlélje az első 30 sec-et.. mennek lőni rakétával az ellenfelet. Megöl 3-at utánna meghal egy gránáttól és mégis boldog. Megvan a 3.0-s fragjuk.
  • ötvenkilences
    én azt is hogy a páncéltörő fegyverekért is,,,,,
  • N3TuddKi
    én azt látom előre, hogy amikor megjelennek az armyban a járművek. mindenki ész nélkül rohan majd feléjük. lásd articon. ott is észnélküli rohanás van, hogy ki campeljen abban a sz@rban...
  • CSUKA
    Előre látom... Jön felém egy BMP és nálam van egy m16, jó esetben egy m203. Azzal legfeljebb bekopogok neki, hogy itt vagyok, ide lőjjetek.
  • N3TuddKi
    akkor tessék azzal játszani ;)
  • Szabi84
    Lesz olyan is, azt ígérték!
  • ötvenkilences
    há,,mé,azé mer a Bf2-be is van azéé
  • N3TuddKi
    az mé jó?
  • Josszimatroz
    nem! de roncsokba be tudsz ulni kozben tutulsz magadnak, ugyanaz a feeling..
  • ötvenkilences
    szerintem egyenlőre nem ]
  • streetlegal13
    Sziasztok
    Én még új vagyok itt
    Lenne egy kérdésem:
    Americas Armyban lehet járműveket vezetni ?
  • Polllen
    Akkor start menü/futtatás ott beirod regedit.

Keress rá ctrl+F-fel és töröld a bejegyzéseket.

És készen vagy!
  • rohadt alma
    Az a furcsa,hogy letöltöttem a 2.2-t és azt tudom telepíteni meg uninstallálni.
  • rohadt alma
    Ott már nem és nincs a Programok telepítése és törlése listáján se.A kukába küldtem azt a könyvtárat is ami a Program files könyvtárban volt és amit a Dokuments and settings könyvtárban találtam.
  • Szabi84
    Nekem sem engedte feltelepíteni a 2.5-t! Uninstaláltam a 2.4-et, kitöröltem a maradékot és most már jó!
  • Sadist
    És a windows installer cleanupban nem látszik sehol valami army server manageres bejegyzés?
  • rohadt alma
    Ez még most se engedi telepíteni a 2.5-ös verziót.Még mindig látja a korábbi verziót és megszakítja a telepítést.
  • rohadt alma
    Köszönöm a segítséget!
  • Sadist
    Először szedd le ezt a programot a Microsoft honlapjáról:

Majd telepísd, indítsd el. Ekkor valami ilyesmit kell látnod:

America's Army Server Managert kijelölöd, majd Remove. Progit bezárod, utána pedig letörlöd a hátramaradt fájlokat (Army mappában).