60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • N3TuddKi
  • Josszimatroz
    majd viszunk Lipotra retest ha igy folytatod..
  • Ryleh
    Thx...már ok....éppena kiképzőtisztnek az anyját emlegetem...de ok:))))
  • bcs78
    Speckó karakterek a névben (ha vannak) felejtősek. És a username max 19 karakter hosszú lehet.
  • Ryleh
    Köszi..sikerült letöltenem..végre...telepitettem,ok...mennék a beállitásokhoz
    Kezdem a personal opcioval...a visszaigazolt név/jelszo nem kerül elfogadásra..(ugy hogy közben a a generált passwordot is lecseréltem,de az ujal sem)...érdekes modon viszont a game weblapján elfogadja,és ki is irja a státuszomat,stb......mi lehet a gond?thx...
    Utolagosan szorry a lámáskodásért..de az elején mindig adodhatnak gondok...:((((
  • Bobber
    köszi a választ:)
    amúgy azzal nincs gondom hogy lagolnék mert nem lagolok csak ha nézem a többiek pingje mondjuk magyar szerveren olyan 20-50 között van nekem meg mondjuk 100 és azért ez egy kicsit bosszantó:)
    De szerencsére fut rendesen ezzel nincs gond:)
  • Sadist
    Boldog szülcsit
  • THE matrica
    Köszi szépen
  • Free
    nagyon ritkán mert szarni sincs időm már :(
    nőt se volt időm látni már 3 hete szval kezdek megint kimerűlni..
    legútóbb ilyen kimerülésnél aludtam vagy 1,5 napot egyben. lehet megint azt kellene
  • N3TuddKi
    Téged is lehet látni? :O
  • Josszimatroz
    hehe milyen szep szamban gyulik az utanpotlas.. houah..
  • Free
    Boldog szülinapot nubtrica :c)
  • bcs78
    Sok bódogságot, erőt és egészséget Matrica!
  • bcs78
    Az AA netkódja nem nevezhető éppen túloptimalizáltnak. Ráadásul a szerver része is eléggé durván leszívja a szerverek erőforrásait. Ezért a nagy ping, meg a lag. Magyar szerveren a 40-100 közötti nevezhető átlagosnak, európai szervereknél ez 100-250-et jelent. Amerikai szerver esetében a 200 feletti az átlagos ping. Mindez persze nagyban függ attól, hogy mekkora a szerver járékoskpacitása, milyen hardver teljesítmény van az AA szerver alatt, és hogy (informatikai szempontból) fizikailag milyen messze vagy a szervertől.
  • bcs78
    Nyilván letöltésvezérlővel érdemes letölteni a ~800MB-os telepítőt. És a www.americasarmy.hu-ről tölts. Tutira működő, garantáltan vírusmentes forrás. ;-)
  • Marvin
    HB matrica
  • Bobber
    hát nem tom nekem 270k val jött:)
  • Ryleh
    Köszi...:))töltöm...(40 k-val..ennyi a max amivel jön erröl az oldalrol)..azaz ma már nem fogok sztupid kérdéseket feltenni...:))))
  • Bobber
    én most töltöttem le egy pár napja az americasarmy.hu-rol nézd meg ott nekem simán lejött és tökéletesen lejött
  • Bobber
    srácok ha már a gondoknál tartunk akkor nekem is lenne egy:)
    mi a fenéért van az hogy baromi magas a pingem?
    tök mind1 hogy magyar vagy külföldi szerverre megyek minig magas a pingem:((
    pedig chello classikom van szal a net elég gyors
    a gépem meg szerintem elég erős mert egy p4 3ghz-s proci 1G ram és egy radir 9800pro szal szerintem ezzel se nagyon kéne hogy gond legyen de mondom baromi magas mégis a pingem:(((((
    ha van ötlet pls segitsetek
  • Ryleh
    Üdv..pliz..kérek infot egy megbizhato linkröl.....
    2xor töltöm le a gigás cuccot...(persze szarul)..legutobbi fiasko:""AmericasArmy250_GameDaily.exe"""....60 % nál olvasási hibát jelez...elég gáz..mivel lassu netem alatt kissé kiábrándito az ilyen......
    van oalyan link ahonnan ok a verzio?...köszi
  • Ryleh
    köszi ...még semmi gáz nincs..azaz most van ujra letöltés alatt a kliens....
    az érdelekne hogy melyik szerveren vannak magyarok,ill innen a forumrol...aztán meglátom mennyire teccik a játék..:))
  • panther112
    Lenne egy kis PB gondom: wa001215.dll-t nem tudja bemásolni a pbags.dll-be és ezért ledob. Ha PBWeb exéből csinálom az updatet (megfelelő helyről...) akkor semmi hibajelzés, felmegyek 1 szerverre és egyből kapom ezt a hibaüzenetet...
    Vlmi ötlet?
  • Marvin
    Kedves Ryleh!

Most írd le légy szíves magyarul is, hogy mit szeretnél!

Köszi.
  • Ryleh
    Hali...émmeg leg-bb nyubii vagyok.....keztem avval hogy éjjel a kliens is lefagyott 94 % nál....
    Eddig még csak az anarhy online-ben volt tapasztalatom online gaméban...jojo..tom ez "kicsit" más...ilyet max single játékként nyomtam....
  • ewuk
    hi!
    visszaolvastam, láttam is, hogy már felvetették a microsoft viewer-es problémát, de megoldást nem látok itt. szóval nem tudjátok, hogy lehetne életre kelteni? nem volt ezelőtt a gépemen AA.
  • Bobber
    na majd meglátjuk nekem mondjuk nincs fen most Ts de szerintem nem is nagon lesz:)))
  • Noodlee
    Majd valamikor egyeztetünk egy party-t.
    Megdumáljuk TS-en.
  • CSUKA
    Megy az auth csak lassú. Nemtom mért de én 4-5 perceket is autholok egy szerverrekapcsolódáskor, a hollandok meg például egyből be tudnak jönni.
    Próbáld ki azt Bobber, hogy amikor bemész a szerverbe és "vársz" a csapatválasztó menüre, nyomsz egy windows gombot. Utánna vissza a játékba. Nekem olyankor hamarabb belép. Nem 4-5 csak 1-2 perc. De akkor sem értem az NL-ek miért jutnak be hamarabb. Ez nem PB frissítéses problem. Azt kiírja a chatnél százalékkal.

És amit aa.hu/fair play-be írt Oprátor. Sz.tem u.ezzel függ össze. Valami időtúllépéses dolog lehet. A szerver meg csak kidobja azzal az indokkal, hogy nincs ilyen username.
  • Bobber
    én annakidején sokat játszottam vsiszonylag:)
    az egyik karakterem amit anno elvesztettem de aztán mégis megtaláltam hozzá a jelszot az nekem is aszem olyan 15 körül van
    amelyiket most nyomom az 21 és aszem még egy 1000 es kell neki a 22-höz:))
    de amúgy én is nagyon de nagyon noob vagyok:(
    teljesen elfelejtettem mindent és le vagyok lassulva meg minden ami nem kéne:)
  • Noodlee
    Én még newbie vagyok, de keményen hajtok a 15-ös Honorra :PP

Mondjuk nem is játszottam eddig sokat...
  • Zuluka
    nem megy az aut
  • Bobber
    tsa ja ha van időm de nem nagyon van ill 2 napja töltöttem le megint
    de benne vagyok hogy nyomassuk csak nem tom hogy hozzuk össze időben:)
    amúgy elvileg megy de lehet hogy akkor most megcsinálom kjézzel
  • Noodlee
    totlod = tolod
  • Noodlee
    Punk Buster frissítés megy talán.
    Ha te is totlod, akkor nyomhatnánk pár kört 1ütt.
    :D
  • Bobber
    sziasztok az mitöl lehet sráco hogy ha bemegyek egy szerverre nem tudok játszani?
    hiába megyek most be akámelyik szerverre csak nézni tudok azt is csak úgy hogy áll egy helyben a kamera nem tudok még nézőpontot ser választani és csak konzolom van és abból tudok kilépni
  • cyrus #53609
    köszi mindenkinek a jókívánságokat ! :D
  • fdsag
    Szerintetek az mi a franc miatt van,hogy a 2,4 óta a pingem még magyar szervereken se kissebb mint 40-50.Kikapcsoltam a tűzfalat (ZoneAlam) meg a vírusírtót (AntiVir) mégsem változott semmi.A 2,5-tel sem javult meg.
  • N3TuddKi
    érdekes...
  • Josszimatroz
    nem volt rossz!