60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • gzadmin
    Sziasztok!
    ha a snipert választom akkor is sima puskát ad.
    mi az oka???
    kiképzés megvan
    18 honor van
  • tigeroo
    training menü alatt deploy, kiválasztod a missziót , szervert választhatsz és mehet az EKSÜN
  • ublu
    sziasztok. Megcsináltam az alap küldetéseket + ejtőernyő+ mester lövész. Hogyan tudok csatlakozni szerverhez? Köszi
  • pet70000
    Útólag is BÚÉK mindenkinek!
  • tigeroo
    aztmár megcsináltam köck
  • Sadist
    Le van írva magyarul: http://americasarmy.hu/indexelemei/training/sf_avwid.html
    Sőt, a kúszós feladathoz is van szép magyar leírás: http://americasarmy.hu/indexelemei/training/sf_ee.html
  • tigeroo
    nem ^^,
  • Marvin
    Itt van.

De ugye nem baj, ha cserébe lenoobozlak?
  • tigeroo
    ehh az első medices testet 77%-ra csináltam, a 2. at 87%-osra:)

az SF azé nemmegy mert az aa.hu-n nincs leírva a training magyarul, így kicsit körülményes:P

de tök faca, elolvasom magyarul, leírom a sztem jó válaszokat elindítom training, kimegyek a szobából,fél óra mulva bejövök és megírom:DDD
  • tigeroo
    ha a lefordított tesztre gondolsz amit a training alá berak akkor nem arra gondoltam..
  • bcs78
    Fórumban nézelődj. Keresd patacsi hozzászólásait, és ott vedd szemügyre az aláírását.
  • tigeroo
    linket :S
  • Marvin
    Nem tudom, hogy ott van-e a magyarra fordított tréning, de a válaszok biztos, hogy ott vannak.
  • tigeroo
    ott csak a magyarrafordított tréning van (nem..?)
  • Marvin
    nc
    Nézted már az aao.hu-t?
  • tigeroo
    valakinek nincsenek meg a medic válaszok??

tom hogy nem szép dolog, meg fun a test, de nem akarok azér tökölni hogy később odamennyek egy csákóhoz és lenyomvatartott egérgombbal meggyógyítsam.
  • Doma #53989
    Jah meg regedit, keresés Army törölj minden americas army-s bejegyzést biztos ami mind1 alapon.

Nah igen és BUÉK srácok!!!
  • Marvin
    Van valami az aao könyvtárban, amit a PB nem szeret.
    1. Uninstall.
    2. Törölj minden file-t!
    3. Reinstall.
  • Josszimatroz
    letoltesvezerloket (getright) , winamp cliens etc.. kiloni!
  • heystumafly
    Már elsem indul a játék:

No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2006 MHz with 255MB RAM
    Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)

General protection fault!

History: UGameEngine::Init <- InitEngine
  • tigeroo
    megvan mind a kettő:)

most egy hibaüzivel szopok, szinte mindig ezt írja ki a pb check után:
  • Sadist
    Lap jobb és bal alsó sarkára kattintva lehet lapozni előre hátra. De tudtommal ki is írja, hogy melyik billentyűvel lehet. Tűzmód állítását meg nézd meg a controlsban.
  • heystumafly
    Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
    Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)

History: UObject::ProcessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?
  • heystumafly
    Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM

History: UObject::ProcessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?
  • tigeroo
    még 1 *urva lammi kérdés: hogy lehet automatára állítani az M4-et?:p

kínos, kínos..
  • tigeroo
    voáá:D

megcsináltam az alap traininget (az első 4-5 nemtom)
    még valami: a medic traininget amikor leültet a faci és figyelnem kell a terembe nemlehet skippelni?:D

és az E betü megnyomásával ránézek a kis füzetecskére, akkor melyik gombbal tudom lapozni?
    [megvolt az első killem:D!! vőó]

ja és még valami: ASE-vel nem lehet szervereket nézegetni?
  • heystumafly
    Letöltöttem a 2.05-öt és mikor előkészíti a telepítőt , az lemegy, de a játékot nemkezdi el telepíteni
    mi lehet a gond?
  • N3TuddKi
    1., Lépj be és gyorsan bent leszel.
    2., Igen muszáj. Ha elakadsz a Americasarmy.hu weboldalon talász leírásokat hozzá, és a tesztekhez is megvannak a megoldások.
  • tigeroo
    csáztok, mit kell ahhoz hogy gyorsan egy szerverre kerüljek?DDD

emléxem valamikor felraktam angy unszolásra de a tréningnél feladtam..

azt kötelező megcsinálni??
  • mstummer
    Bódog Csítermentes Új Évet mindenkinek!
  • SACA_(HUN)
    BÚJJÁ Te is DZSOSSSZI! :) LAS!
    BÚÉK Mindenkinek!
  • Josszimatroz
    Búék mindenkinek..
  • Belton
    x)jah
  • Bobber
    na akkro most megszakítottad ezt az ezer évet:)
  • Belton
    Heheheh 1000éve nem irtam ide :P
  • Bobber
    jaja azt nézd meg nekem is volt annó olyna hogy az oldalra be tudtam menni de a játékba nem szal mindenképpen a sima angol ábc karaktereit tartalmazza csak a neved és akkor tuti a siker
  • Bobber
    szerintem büntit akar:):))
  • bcs78
    És ez most hogy jön ide? Ez se nem Xbox, se nem Halo topik.
  • SACA_(HUN)
    De pont az a gond! Az oldalon be tudsz lépni, viszont a játékon belül ez nem engedélyezett!
  • pheaton
    szia. ninscen. a hivatalos oldalon be tudok jelentkezni.Ugyhogy nem ez a gond ....akármit teszek semmi....