60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Szerintem az egész AA mappát töröld ki, és kezd újra a telapítést. Miután felraktad az AA főkönyvtárról vedd le az írásvédettséget, indítsd el a játékot, írd be a nevedet jelszavadat, majd lépj ki és aztán futtasd a PBWEB. exe-t
  • ScarY MAN
    hi all!Felraktam megint a gamet...a Acc ot es a pass-t elfelejtettem , de ujrakuldtek..mikor jatszani akartam eye ben kerestem egy szervert..connect... mikor belepett hibat irt ki hogy valami PB baja van..nem is updatelte a jatekon belul..megfogtam jatekon kivul PBWEB.exe velupdate eltem..de most sem jo..mindig kidob minden szerverrol...mi lehet a baj!?!?!?!
  • CSUKA
    A szellemileg korlátozott amerikai csapatok...

Korlátozott támadás..
  • Siluro
    Az egyetlen problémám ezzel, hogy még nincsenek meg a kellő reflexeim a játékhoz. Igen, sajnos ez így szokott lenni, hogy yoo előre beharangozzák, mindenki várja, és majd valamikor kijön. De pozitívnak tartom, hogy továbbra is ingyenes marad :)
  • N3TuddKi
    profi leszel mire kijön a következő változat...
  • Siluro
    Ez leginkább nézőpont kérdése. Korlátozott támadásként jellemezte, ez arra utal, hogy hatalmas erő áll még a parncsok rendelkezésére. Egyébként az új játékra is kiváncsi leszek, mert a mostani is nagyon tetszik, igaz, még csak egy hete játszok vele kábé :)
  • Suri hun
    Az amerikaiak egy éjszaka 40 155 golyót lőttek ki Faludzsa egy kerületében. Ezt a támadást irányító parancsnok "korlátozott csapásként" jellemezte.
    A teljes cikk http://index.hu/politika/kulfold/bs1603/
  • bcs78
    Itt van valami:

http://www.americasarmy.com/intel/realheroes.php
  • Mighty
    Hajra!!!!
  • Nyers
    Az én saram, már megvannak a linkek, info, csak a vizsgaidőszak miatt problémás volt időt keríteni rá. ;)
    Nem vmi sok info, de valszeg a következő patch ő lesz és semmi ue3, nem tom honnan olvasták ... mindegy, holnap összeütöm. :D
  • Josszimatroz
    [off] asszony mindenórás én tuti nem...
  • Marvin
    [off]
    Sörözés most pénteken?
  • N3TuddKi
    "megjelenési dátuma sem ismert"
    ez azt jelenti magyarul, hogy unokáink látni fogják...
  • Suri hun

America's Army: Real Heroes

Az Amerikai Hadsereg egész korrekt és teljesen ingyenes toborzójátékát, az America's Army-t már sokat emlegettük, és számos verzióját tükröztük is, a hírek szerint azonban "Sam Bácsi" mostanra megunta a motor foltozgatását és a kiegészítők gyártását, ezért a játék készítői az év elején belekezdenek az anyag teljes értékű folytatása, az America's Army: Real Heroes fejlesztésébe.

A játékról még kevés hasznos információt adtak ki, annyi biztos csak, hogy az Unreal Engine 3 fogja hajtani, és szintén ingyenes lesz, sajnos azonban még a megjelenési dátuma sem ismert. Az anyag érdekessége lesz még (erre utal az alcím is), hogy valóban létező és aktív szolgálatot teljesítő hús-vér katonákról mintázzák majd a szereplőit, az eredeti forráscikkben (amit ugyan nem találtam meg, csak a CNN-es kivonatát) állítólag fel is sorolták és meg is interjúvolták azt a kilenc katonát, akinek a bőrébe belebújhatunk majd. Az Amerikai Hadseregre jellemzően a tervezők természetesen ügyeltek arra is, hogy minden nem képviselve legyen, magyarul: a nyolc férfi mellé bedobtak egy nőt is, hehe - egyébként van rá egy ötösöm, hogy a fehér, fekete, latin és ázsiai rassz képviseletre is ugyanígy odafigyeltek. Szintén jópofa, bár eléggé értelmetlen érdekesség, hogy a kilenc katonáról műanyag akciófigurát is mintáznak majd az amerikai adófizetők pénzéből, bizonyára egyrészt így egy kis bevételre is szert akarnak tenni a játékból (ahogy a kommersz konzolos America's Army: Rise of a Soldier kiadásával is), másrészt ez a reklámkampány része lesz, minden eszközzel közel akarják vinni a játékot, a hadsereget és a kiválogatott díszkatonákat az amerikai fiatalokhoz, hogy azok kedvet kapjanak egy kis iraki kiruccanáshoz, ahonnan persze sanszos, hogy zsákban térnek haza.

www.hcgamer.hu
  • [LoverZ]Neo_HUN
    lol... kb 6400 post ota nem voltam itt
  • CSUKA
    Ugyanaz... Lapozófájl, Omegadriver, alacsony videóbeállítások. Ist MSN-jét nem adhatom meg.. Bár.. csinálj egy másik particiót egy új XP-vel, amire csak AA-t telepítesz. De csak ha nagyon el akarsz merülni a témában.
  • CSUKA
    Jah igen. Hacket is rakhatsz fel. Van akinek szüksége lenne rá, mert annélkül nem megy neki, de a büszkeség...
  • Tibor45
    mit lehet csinálni hogy a játékban nagyobb legyen az fps-em?mert 10-20ig van és nagyon szagatt.gforce6600gt van 2.8 cerka 1 gb ddr2 ram.
    csuka ez csak neked szol keresem ist 19-et de nem találom sehol.
  • rezes
    Meg egy-ket hacket
  • CSUKA
    Az AA nem szereti, ha húzod a procit (Unknown processor @ 2001Mhz). És kevés lesz az a 256Mb RAM is
    Nyugodtan vedd le tök minimura a videós cuccokat. Főleg az árnyákokat. Én így használom: 1. Lowest 2.Lowest 3. low 4.normal 5. normal 6.low 7.none
    Bepipált, üres, üres, üres, bepipált.

Audio-nál ez effect hangokat max-ra

nekem is NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X-om van.. Haszmálj Omega drivert, és sok lapozófájlt.
  • panther112
    Sziasztok,

a következők lennének a kérdéseim:
    -volt szó róla, hogy lesz valami vadonat új AA, új grafikai motor, élethűbb játékmenet stb. 2006-ra volt kiírva a megjelenése, de most nem találom a róla szóló hírt aa.com-on. Nem tudjátok mikor fog kijönni.

ill. van egy olyan gondom, h letötöttem a legújabb full verziót kb 1-2 hónapja, frissítem pb-t kint winben minden ok, végez, de amikor felmegyek 1 szerverre elkezdi ott is frissíteni, uazokat a file-okat tölti le, majd ad egy hibaüzenetet, h xy file hiányzik, pedig megvan a file a pb részben, pont uott ahol a hibaüzenet jelzi a hiányát csak .new kiterjesztéssel, átnevezés, újratelepítés, semmi nem segített. Egyedi jelenség, vagy valami általános hiba, amit már talán meg is oldottak azóta?

előre is köszi
  • heystumafly
    Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
    Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)

General protection fault!

History: UObject::ProcessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?
  • N3TuddKi
  • Sadist
    Már leesett. Mountain Pass Special/Second Edition
    Annyit tudok róla, hogy havas pálya, pedig nem ma kezdtem ármizni
  • N3TuddKi
    defenseben elalvós :)
  • tigeroo
    passz:)

váltogasd a missziókat, eccer bejön :D
  • Sadist
    Az milyen pálya?
  • ublu
    Köszi a választ Tigeroo, de egyetlen szervert sem hoz elő! szép üres képernyő és kész. Router lehet az oka? ha igen mit változtassak?
    köszi
  • Marvin
    És Sandstrom!
  • N3TuddKi
    nem jöttél játszani Te MPSE ranglistavezető :)
  • SACA_(HUN)
    Boldog Születésnapot! Te Mikiegerek réme! :)
  • tigeroo
    héé én egyszer egy ilyen logoért büMtit kaptam!:D
  • N3TuddKi
    Josszi, Marvin: kappjátok beeee..
    de azért köszi mégeccer
  • rezes
    Boldog Szulinapot
  • Marvin
    FÉB flémer!
  • Josszimatroz
    BSZ pöcs!
  • N3TuddKi
    köszi
  • Sadist
    Boldog szülinapot Netuddki!
  • gzadmin
    nagyon köszi!!!!
  • CSUKA
    Főmenü/Parental Control/No Advanced Marksman - Ne legyen bekapcsolva...
    Ha tényleng megvan mindkét sniper tréninged, akkor az a baj.