60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Walcon
    Kedves iskoláskorú barátom! Elég rosszul esik az, hogy megpróbálsz kioktatni és lelkiismeretfurdalást ébreszteni bennem. Egy egyszerű kérdést tettem fel...olvass csak vissza a hozzászólásokban, megéri. Abszolút nem voltam agresszív. Most sem szándékozok az lenni. Később már persze valóban kezdtem begurulni mert elég lekezelő hozzászólások érkeztek (tisztelet a kivételnek). Egyébként ha lennél olyan kedves és megnézdéd a #54062 és #54064 számú hozzászólásokat ott bizony szerepel az a bizonyos varázsszó, igaz az elsőnél előre köszöntem meg a segítséget. De tudod mit? Remélem örömet okozok neked, figyelj csak: KÖSZÖNÖM !!!
  • N3TuddKi
    szerintem ne a Walcon nevet válaszd az armyban...
    és ne tedd a neved mögé a HUN tagot légyszives. köszönöm többünk nevében is.
  • mstummer
    pffff....ez buta volt :D
  • Mighty
    De havas pályát válasszatok

Sandstorm és Radio Tower előnyben. Ott már felszórták homokkal
  • Siluro
    Menyjetek ki a serverre és játszátok le :D
  • bcs78
    Most éppen számtek óra van és a tanárnéni egy pillanatra kiment, szóval ráérek.

Mielőtt egyvérzést kapnál, jó lenne ha észrevennéd, hogy nem állt szándékomban fikázni, pusztán szerettem volna felhívni a figyelmedet arra a honlapra, ahol rengeteg hasznos információt megtalálsz.

Egyébként pedig mstummer és Sadist is segíteni akart, csak kissé félreérthető volt a kérdésed. Végül - mint írod - Silurotól kaptál választ, mégsem jutott pár perc abból a kevéske idődből arra, hogy begépeld azt a varázslatos szót, hogy "köszönöm".
  • Walcon
    Ha nincs jobb dógod élvezkedj csak kis barátom, csak siess mert már rég becsöngettek a suliba, te meg még mindíg itt ülsz a gép előtt. Föci az első vagy töri? Különben Siluro mondta meg a helyest. Ő legalább segített, nem fikázott...
  • bcs78
    Nyugi, élvezem a dolgot.
  • Sadist
    Tűzváltó karnak hívják.
    [kurvaokos]
  • N3TuddKi
    szerintem ne szívd fel magad, nem ér annyit...
  • Mighty
    Van a fegyver bal oldalán egy kücüke, azt kell elforgatni a megfelelő irányba és máris tudsz burst módban lövöldözni.

• bcs78
    Akkor miért nem úgy kérdezted, hogy "ki NEM tudja, hogy hogyan kell az M16-ost sorozatlövésre állítani?", aranypofám?
  • [Rush]
    Szép jó reggelt!!!

Strahd keress meg, muszály
  • N3TuddKi
    azt hittem új peccs :s
  • Sadist
    tessék :)
  • rezes
    Flemet akarunk ,Flemet akarunk
  • Walcon
    Öcsipók, nem az volt a kérdés ki, mit tud...
  • bcs78
    Köszönjük szépen a kimerítő információt, de ezt mindenki tudja, aki meglátogatja az ilyen részleteket is tartalmazó americasarmy.hu oldalt.

Rendben kisfiam, most add ide szépen az ellenőrződ, és többet egy szót se halljak tőled az óra végéig.
  • Siluro
    Nekem alapból egérgörgő megnyomása.
  • Sadist
    Igen, de Armyban M16A2 van. Amúgy nézd meg beállítások közt.
  • Walcon
    A teljesség kedvéért: az M16A3 és M4A1 gépkarabélyok az egyes lövés mellett teljes sorozatlövés leadására is képesek.
  • Walcon
    ok Srác! Köszönöm. Leülhetsz, jeles. Kérdésem továbbra is az hogy hogyan lehet RÖGZÍTETT sorozatlövésre (egyesek kedvéért: hármaslövésre) állítani az M16-os gépkarabélyt?
  • mstummer
    Sehogy,az M16 nemtud sorozatot,max 3as lövést.
  • Walcon
    Srácok ! Ezt már biztosan kérdezték...de fontos lenne: hogyan lehet átállítani az M16-os gépkarabélyt sorozatlövésre??? Köszi
  • Siluro
    Hol szoktatok játszani? Melyik serveren? Csak mert nem lenne kis feeling a sok other ország után magyarok ellen magyarokkal menni. :)
  • ScarY MAN
    Hat megeloztelek egy masfel oraval:D
    Ujraraktam a winfost...ghostoltam egyet...Szal igy mar megy siman..lehet a winfos volt a rossz..de a lenyeg az hogy ujra muxik:) szal reszkess amerika:D
    vagy mas egyeb orszag:D

ui.: Sry a kiabalasert es a beszedert
  • Siluro
    Vagy ha ez se oldja meg akkor érdemes lenne egy windows reinstalt csinálni legvégső esetben természertesen...
  • bcs78
    Nyugi, ne kiabálj, nem illik.

Erre a hibaüzenetre az a megoldás, hogy teljes rendszergazdai jogokkal kell rendelkezned a gépeden. Ha ez nem oldja meg a gondot, akkor mi is csak passzolni tudjuk a kérdést.

Én azt javaslom, továbbra is próbálkozz valahol a felhasználói jogoknál.

• ScarY MAN
    VLAKI?!
  • ScarY MAN
    Áhhh...felb****a az agyamat egy a k***a g**i....nemtom mit csinaltam rosszul de mindent ugy csinaltam mint regen..a fa*****a mar....ro***t g**i......

Mit csinaljak meg?:D
  • ScarY MAN
    Rendszergazdakent..hmm...es ha ugy se megy?:)))
    LOL....fejbelovom baga...
  • Sadist
    Rendszergazdaként játsz!
  • ScarY MAN
    Nah...mar a fasom kivan....Megcsinaltam...reinstall->mapa torol->ujrarakni->irasvedetseg levetel->PB frissitese-> es game elindit de akkor is ezt irja ki

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • N3TuddKi
    félév?
    utána a jönnek a javítások.
    és kb 1 év múlva frissítik a pb-t.
    mire megszoknád a bugusereket és a hibáit megbarátkoznál a laggal akkor jön a következő patch...
  • Nyers
    When it's done.
  • Marvin
    Aha.
    Mikor is?
  • Nyers
    America's Army: Special Forces (Link-Up) v2.6

• Siluro
    Igen, de még olyannal úgy nem játszottam, hogy tsen kapcsolatba mással. Pontosabban ezzel még nem, mással hajaj :D
    ASEt használtok server keresőként, vagy a játék sajátját használjátok? Esteleg valamikor akkor felnéznék!
  • Sadist
    Ebben a játékban kevésbé számít a reflex :) Inkább ésszel és csapatban kell játszani :)
  • ScarY MAN
    Kössze:)megprobi ;)