60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Marvin
    FÉB bcs!
  • LES FORZA INTER
    Kösz!! akkor elkezdem letölteni és feltenni
  • panther112
    szerintem mindenki menjen fel kani.hu-ra dotázni, és utána armyzzon, akkor még a legtaplóbbakat is úriembereknek fogjátok érezni:) (a lengyelek még mindig bedobják a kézigránátokat, mielőtt kilépnek?)
  • Sadist
    Igen.
  • LES FORZA INTER
    SRY!! EZ teljesen hülye kérdés de sehol(a magyar oldalon ami fenn van) se látok választ! Az stimm, hogy a letöltés ingyenes, de játszani is végig ingyenes???? És bocs mégegyszer a hülye kérdésért!
  • cenobite
    Köszi!

Én is így vagyok, hogy "nem nagyon ugrálok", inkább csak figyelek és ha lehetőség van persze lövök. Tegnap sajnos lelőttem egy csapattársamat - jó béna voltam, hirtelen megfordultam, ott állt mögöttem, én meg reflexből megsoroztam. Aztán mikor láttam, hogy csapattag, szívtam a fogam, és jött a sorrysorry...! Persze a többiek is kitüntettek néhány "stupid n00b'-al - jogosan. De mint mondtam, mindenki volt kezdő...

Remélem ma már jobban fog menni. Na léptem a hídhoz!

Köszi még1x!
  • Sadist
    Semmi progi nem kell hozzá. Az America's Army/system mappában van egy armyops.ini fájl, abban vannak a szerverhez tartozó beállítások (is).
    De egyszerűbb ha a játék szerver managerét használod (AASM), vagy még jobb, ha leszeded a HAOM-ot (Hydra's Army Ops Manager) és azt használod. Nem olyan bugos, mint az AASM.
  • Sadist
    Durván nem szoktak anyázni, ha valaki kezdő, max rámondják, hogy n00b. Kezdésnek válassz ki egy neked szimpi pályát, és figyeld a profibbakat, hogy hogyan játszanak. Próbálj velük maradni és fedezni a seggüket (de ne zavard azzal, hogy pl. elé állsz, ajtóban blokkolod az átjárást, stb.) A normálisabbja ezt meg is köszöni. Ha meg Official szerveren játszol, akkor nagyon figyelj oda, hogy kit lősz le. Inkább egy elszalasztott opfor, mint több száz ROE egy lelőtt csapattárs miatt. Nemhivataloson lehet kicsit lazábban is játszani, de ott is figyelj oda, hogy elnézést kérj, ha valakit meglősz/megölsz a csapatodból.
  • cenobite
    Én is kérdeznék egyet. Mivel még tök kezdő vagyok a játékban (kb. 2-3 órát voltam "bent"), lehetséges, hogy ezért kick-elnek valahonnan? Mármint, hogyha bénázok valamit. Nyilván még nem tudok annyi mindent, stratégiákat, stb., de egyszer mindenki volt kezdő.

Szóval készüljek durva anyázásokra míg belejövök?
    Amúgy van olyan szerver, ahol inkább a kezdő játékosok nyomulnak, vagy próba cseresznye alapon nézzek be néhány helyre?

Előre is köszi a választ!

• obe
    még egy kérdés ha vki megválaszolná:
    lanozni szeretnénk a hétvégén , kell valami külön program hozzá?
    köszönöm
  • rezes
    Boldog Szuletesnapot nagy AL Bunderator Te Menekulos Viperator
  • cenobite
    Nincs tűzfal... Viszont hálóba vagyunk kötve, és nem közvetlenül az én gépembe "megy bele az internet" ... Lehet ez a gond. Csak nem tudom, ezt lehet -e valamivel orvosolni.
  • Nyers
  • obe
    köszi a választ ,most már világos:)
  • Sadist
    americasarmy.hu-n fent vannak a magyar szerverek, de nem megy mindegyik. Használj All Seeing Eye-t és jelöld be, hogy magyar szervereket akarsz keresni.
    TS-en meg abba a csatiba mész, amelyikbe akarsz, csak a praktikusság miatt csinált patacsi minden pályának külön csatit.
  • obe
    jah én kérdeztem hülyén..
    szoval inkább azt kérdezem hogy van-e valami olyan szerverlista ahol az összes magyar szerver fel van tüntetve..
    és ez a ts szerver hogy működik? amilyen pályán játszom arra kell kattintanom a ts-en lévő listán? használtam már ts2-t de ott a megadott ip cimet irtam be azt connect...
    ez remélem érthetőbb így:)
  • Sadist
    A szerver valahol Budapesten egy szerverteremben csücsül
    Vagy hogy érted azt, hogy "hol találod"? :S
  • obe
    én azért nem tudtam bejelentkezni sokáig mert ne nagybetüvel irtam be az adataimat..mindet nagy betüvel próbáld, nekem csak ugy müxik
  • obe
    szasztok, 1 év kihagyás után ismét felraktam a játékot, és hálisten megvan még a kis gyenge 18 honoros accom:)
    tudnátok pár magyar szervert ajánlani?..látom a faq alatt ts-s szerverek vannak, ezt hogy használhatom? az tiszta hogy rákatt, és connectolva is vok, de magát a szervert hol találom...bocs a láma kérdésért anno duma nélkül nyomtam, csak irogattunk:)...köszönöm előre is a választ
  • rezes
    Vamos a la playa o-o-oo-o
  • bcs78
    Nem akartam az érett felnőtt módjára viselkedő Walcon barátomat összezavarni. Ha szerinte kisiskolás vagyok, akkor legyen. :)
  • Marvin
    Nem lehet, hogy a munkahelyi tűzfal nem kultiválja ezt a portot?
  • HAF Rigel
    Szia Bcs nem is tudtam ,hogy suliba jársz. Én azt hittem 28évesen már nem általános iskolába jársz :):):):) . De csak holnap írj valamit , mert csak akkor lesz számtek óra :):):)
  • cenobite
    Aha... Az okés, hogy a training-et meg kell csinálni, de nem gond, hogy úgy csinálom meg, hogy közben nem vagyok bejelenkezve?

Mert ez most a melóhelyi gépem, otthonról simán ment minden, tegnap este megcsináltam a training-et is, be is tudok jelentkezni.

Szóval egyenlőre x-akta... :)
  • Marvin
    A Traininget a Training menüpont alatt csinálhatod meg. Amíg nincs meg a training, addig nem tudsz játszani.

Nem tudom, hogy ettől nem tudsz-e bejelentkezni. Lehet, hogy auth down volt.
  • cenobite
    Ahh, kecseg képfeltöltés... Szóval ez:

• cenobite
  • cenobite
    Sziasztok!

Letöltöttem a játékot, install simán ment, elindítom, regisztrálok a www oldalon, lépnék be, de ez a kép marad hosszú percekig (akár órákig). Szóval nem hozza le az adataimat. A főoldalról be tudok lépni, a játékon belül a szerverlistát látom, csak hát ugye nem tudom elkezdeni így a traininget. Illetve el tudom kezdeni, de nem tudom, hogy van e így értelme...

FAQ-t átolvastam, de nem találtam info-t erre vonatkozólag. Ha valaki tudna segíteni +köszönném!
  • SACA_(HUN)
    Patacsi keress meg, vagy nézd meg az xsu-s postaládád!
  • Doma #54096
    Te még mindíg nem vagy beta?
  • Attila8805
    Bocs lehet hogy ez egy láma kérdés de én leszedtem az Americas Army-t az AmericasArmy.hu-ról elindítom az armyops250.exe-t és amikor elindítom az install-t akkor fel akarja tenni a mobile phone manager eggyik verzióját. PLz segítsetek hogy mi lehet a baj?
  • Nyers
    Erős a gyanúm, hogy semmi extra.

Ja és ha valakinek van Beta ismerőse kérdezze már meg, hogy az Overmatch az már a 3.0ra lett halasztva?
  • Siluro
    Aha, nyesem. THX a segítséget! :)
  • bcs78
    Ha már peccs. Arról hallani valamit, hogy milyen változtatások lesznek a 2.6-ban? Megint csak bugfix meg az a pár új map, vagy lesz valami látványosabb is?
  • bcs78
    Ezek a saját fegyverösszeálítások csak SF pályákon működnek. Ahol M16-os illetve sima M4-es van, ott csak a leltári darabokat kapja meg az ember.
  • Nyers
    "röpdolit" - évek óta nem hallottam ezt a szót

Bárcsak egy patchnél is ekkora forgalom lenne it a topikban.
  • Josszimatroz
    nyomhatjátok priviben is mint a nagycsoportosok..
  • bcs78
    Nem nekem okozol azzal örömet, ha megköszönöd, hanem Siluronak. Látod?

Nem akartam lelkiismeretfurdalás okozni neked, ismét félreértettél. Ezenkívül egy szóval sem mondtam, hogy agresszív voltál. Bunkó viszont annál inkább, mikor mstummer válaszára odaböfögöd, hogy "ok Srác! Köszönöm. Leülhetsz, jeles". Most meg csodálkozol, hogy ezután lekezelő a hangnem? Kicsit javíts a modorodon és nyugodtan használd sokszor a "köszönöm" szót. Hidd el, jól esik hallani.

Bocs, most mennem kell, mert holnap röpdolit írunk és tanulnom kell.
  • Sadist
    "olvass csak vissza a hozzászólásokban, megéri"
    Ezt pl. te is betarthatnád.
  • Siluro
    Szívesen!
    Más:
    A játékban van egy olyan opció, hogy betudom állítani azt, hogy milyen legyen a fegyverem. na mármost. Játék közben akkor én miért nem azt látom? Egy teljesen sima mezei M16os kerül a kezembe és nem az álltalam előre beállított változat. Ki is választottam joinoláskor a fegyvermódot.