60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Belton
    Hali...
    Kex clanba Felvetel...
    Info:http://kexclan.uw.hu/index.php
    Ts ip-t Kex forumba tudunk adni...
    Értelmes kolegakat keresunk 18év feleti játékosokat x)
    Mikrofon ts hasznalat kotelezö :O
  • pheaton
    azt elfelejtettem hogy kicsomagolom ok kezdem telepiteni ok elindul a telepitö és kb 2 perc után fagyi..?
  • pheaton
    Hi all.Nekem is lenne a gondom h nem zudom telepiteni a 2.5 verziot. mindig ugyan ott lefagy...ötlet? ja innen töltöttem le...
  • CheAteR88 #54162
    miért nem akarja nekem telepíteni az Americas Armí letöltött exe-jét?
    Ha valaki tudja kérem segítsen.
  • Sadist
    nem
  • Siluro
    AA-ban lehet szkineket készíteni és ha igen melyik fájlból?
  • Siluro
    Szívesen!
  • LES FORZA INTER
    Bakker ezt el is felejtettem köszi így elindult, csak kell 1 reget csinálnom
  • Doma #54157
    Addig jó míg ezt mondod, addig nem mondják rád hogy használod őket :P
  • Siluro
    Ilyesmi gondom nekem is volt amikor először felraktam szűz windowsra, tűzfal mellé, stb, elindítom, fekete képernyő. Nézem mi a franc, és ALT+TAB olok akkor látom a Zone Alarm felugró ablakát, hogy engedélyezze az AA-t elérni a netet. Beállítottam, utánna nem csinálta ezt többet. Bár vals neked más problémád van, de azért yoo ezt is tudni :)
  • LES FORZA INTER
    kösz, csak a legújabb vidikártyavezérlő (nvidia) van fent directX 9.0C-vel szal... nem kockáztatok régebbit feltenni, de köszi!
  • Nyers
    Vicces, mert mindenki ezerrel sír a bugokról én meg alig ismerek néhányat.
  • Sadist
    "32 Total Signatures"
    Ez a lol :D

Végülis nagy részben igaza van, de az Army még mindig egy ingyenes játék. Esetleg akkor lehetne oka a felháborodásra, ha amerikai adófizető állampolgár.
  • Doma #54152
    Ez lol?
  • Sadist
    1. Más graf driverrel is próbálkoznék.
    2. Ha jól tudom valami szerver kereső dolog. Persze tök felesleg, akkor már inkább ASE.
  • LES FORZA INTER
    Kellene 1 kis segítség :
    1: elindítom az AA-t, de csak 1 fekete képernyőt tölt be!
    2: mi az az X-FIRE??
    Ezekre kellene 1 kis ! előre is kösz!!
  • Sadist
    A polygonoknak nincs vastagságuk, akárhogy erőlködhetnének, nem lehetne vastagabbra csinálni. Max. az egyik fal mögé lehet tenni pár centivel egy másikat, csak az ugye 2X annyi polygon, kétszer annyi memóriát foglal...
  • CSUKA
    Ha már nem tudják megoldani a wallbug kiszedését, legalább ne 1mm-es papírból csinálnák a pályák/épületek falát.. A pályaszerkesztés úgy is megy nekeik.
  • Nyers
    A Special Forces-os kiadás után, vmikor 2.0a tájékán a sorozatos civakodás az Army és a Navy között azt eredményezte, hogy a hadsereg fogta magát és úgy ahogy van átvette a teljes projectet. Előtte a haditengerészet berkein belül kalapálták az AA-t és ez végleg megszűnt. Természetesen a fejlesztők nagy részének "megköszönték" a munkát. Innen átvenni az egész cuccot nem kis feladat és nem olyan embereket kerítettek a project mellé, akik úgymond jártasak a szoftverfejlesztésben.

Tehát pályákat kapunk dögivel, mivel ezek tervezéséhez nem kell túl sok ész, remélem a kódok között is lassan elboldogulnak a fiúk és akkor talán újra képbe kerülnek a járművek és egyéb, azóta halódó fejlesztések.
  • Sadist
    Nem tudom, de nekem olyan érzésem van, mintha nem is programozók ülnének ott, hanem csak pályatervezők. Az új verziókban túl nagy bug javítások nem voltak, de mindegyikre jut minimum 2 új pálya...
    Nem rég visszaolvasgattam AA.hu hírarchivúmban. Az M4-es kiegészítőket is 2.1 körülire ígérték, de máig nincs belőle semmi. Pedig nem hiszem el, hogy pl. egy elülső markolatot olyan nehéz lenne megcsinálni a játékban (Spec Forceosok sokkal gyakrabban használják, mint a M203-at).
  • N3TuddKi
    a falon "átlógó" füstöt is kikapcsolják? :O
  • Mighty
    Szanalmas... Hol tanulhattak ezek programozni? Miert nem kernek segitseget az engine gyartojatol?
  • Sadist
    2.6-os verzió új fícsörje:
    One new server setting should be of interest to the competitive gaming community – we have added a new server option to disable shadows for everyone on the server (exploit fix/workaround)

Bírom ezt a hozzáállást. Nem javítják meg a falon átlógó bugos árnyékokat, hanem egyszerűen kikapcsolják mindenkinél.
    Kb. olyan, mintha a létrabugot úgy "javítanák" meg, hogy az összes pályán lecserélik a létrákat lépcsőkre...
  • N3TuddKi
    na már ott is csalnak
  • Sadist
    Haditechnika topikban leírták, hogy az csak egy átalakított Steyr Aug, aminek a gránátvetőjében több gránát van egyszerre egymás mögött, egy-egy meghajtótöltettel elválasztva, és mindig csak a legelsőt lövi ki. Szal olyan mintha 203 bugozna, és egymás után 3 gránátot lőhet ki újratöltés nélkül
  • CSUKA
    Szegény ausztrál katonát átverték... Pedig hogy feszít a "csodafegyverrel"
    Ha esetleg elírás és 6500 golyót lő ki, akkor megnézném, mit csinál a visszarúgáskor.
  • Sadist
    Háhá, most nézem páran Haditechnika topikban is lereagálták :D:D:D
  • Sadist
    "Egy hagyományos géppuska percenként hatvan lövés leadására képes."

Ezt szépen elírták :D Még egy HK MP5-ös géppisztoly is 900 golyót ereszt el percenként.

"A szintén mozgó alkatrész nélküli kézipuska percenként 650 golyót tud kilőni"

Lásd fentebb. Sőt, a HK G11 2000 lövést is tud percenként, és abban sincs sok mozgó alkatrész :P

Indexen úgy nézem a hírhajhászás megy, de nem néznek utána a dolgoknak.
  • Suri
    Azoknak akik szeretik az extrém fegyvereket.index
  • N3TuddKi
    simán leszedtem aao.hu-ról semmi gond vele.

bsz bcs!
  • Doma #54135
    2 különböző gépen is leszedtem, mindkettőn másik fajta letöltésvezérlő...
  • cenobite
    Én is letöltésvezérlővel szedtem, asszem valahol írták is, hogy azzal kell szedni.
  • Sadist
    AA.hu fórumban már másnak is volt vele gondja, asszem rozinak a 2.4 idején. Próbáld meg letöltésvezérlővel vagy FTP klienssel leszedni. Neki megoldotta a problémát.
  • Doma #54132

Agyvérzést kapok, leszedtem 3 különböző helyről (tracker,aahu,gamespot) a 2.5ös full klienst. Amikor ki akarom csomagolni, akár külsö progival akár, simán futtatással a sound.cab file-nál lehal crc hibával.

Miért lehet ez?

! C:\download\armyops250_win.exe: CRC hiba a Sound.cab-ban. A fájl sérült
  • THE matrica
    Boldog szülinapot
  • Vicking
    Happy Szülinapt!
  • bcs78
    Köcce.
  • Sadist
    Boldog szülit Gyurka gyerek
  • obe
    köszi szépen