60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SACA_(HUN)
    Sadist! Vagy?
  • bcs78
    Fogsz még hasonló érdekes dolgokat látni, majd megszokod. ;)
  • Vlala #54363
    Tegnap este érdekes játékba csöppentem. Kb. 10 másodpercenként jöttek az üzenetek, hogy teammate attacked. Írtam, hogy watch your fire pls, erre engem is lelőnek. Ezután jött a poén: az egy megmaradt terrorista és az egy megmaradt amcsi közös erővel gránátozni kezdte a hullákat, és a fejük felett guggolgatva akciózott (mintha a hulla fejére csinált volna...)

Vannak még beteg emberek.

• Vlala #54362
    Köszi, de ez sztem a szerverünk (akitől kapjuk a netet) molyolása lesz, néha majd nem tudok játszani. :(
  • Sadist
    KICK NOTIFICATION: playername has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ...RESTRICTION:BLOCKED O/S PRIVILEGES

Adminisztrátori jogokkal kell rendelkezned a játék futtatásához.

Valamilyen biztonsági program ütközik a PB-vel. Az adott program helyett mást kell használnod.
  • CheAteR88 #54360
    ebből minek demó ha ingyen is lelehet tölteni
    de ha minden áron ezt akarod akkor meny és vedd meg :)
  • Vlala #54359
    Megint kezdi. Ez állt a logfileban:

"has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: BLOCKED O/S PRIVILEGES : 509"
  • Sadist
    sosevót
  • Doma #54357
    6x9
  • Marvin
    Szerintem 42.
  • bcs78
    Már hogy minek nincs demoja?
  • hfff
    nincs demo-ja?
  • Doma #54353
    Keveset jácott biztos :P
    Anno valamikor karácsony körül lekapcsoltam egy Extraction serveren, de inkább csak dumáltunk mint játszottunk :D Aztán valahogy ünnepi kavalkádban megint eltűnt :|
  • Sadist
    Hm, ez jó.
    Last online - Time | Map: 14.02.2006 at 18:12 on SF CSAR

No Last Sessions available

:)
  • Doma #54351
    Pedig idén már jácott is :P
  • Sadist
    Nick: Gfreiter
    Utolsó üzenet időpontja: 2006. 02. 22. 22:01

És a SWAT 4 topikban, ide meg csak be sem köszön, hogy még él :)
  • Vlala #54349
    OK, megoldódott. Este már tudtam játszani. Mondjuk, azt nem tudom, miért... talán a szerverünk (megosztott neten lógok) állított valamit.
    Bocs a lámaságért, újonc vagyok :)
  • Sadist
    America's Army/System mappában keresd meg az armyops.log fájlt, keress rá a kick szóra vagy a nevedre és másold be ide a hibaüzenetet. Akkor talán többet is tudunk segíteni.
  • Vlala #54347
    Akkor mi lehet? Már próbáltam pb-t frissíteni, sikerült is a gép szerint, mégis kidobál minden szerver (a nem pb-seken kívül)...
  • Marvin
    Ha már találsz szervereket és be tudsz menni rájuk, akkor nem a tűzfalad a ludas.
  • Vlala #54345
    (köszi :) )

Azzal játszok, de a tűzfalat nem fogom megnyitni, ha ezzel lenne a gond. Annyit nem ér, hogy hős amerikai katona legyek...
  • Sadist
    Próbálj meg rendszergazdai jogokkal játszani!
  • Vlala #54343
    Még egy, valószínűleg láma kéerdés, de a fakutól nem lettem okosabb:
    Szépen pbweb.exe bemásolva a rendeltetési helyére, elindítom, update-elem, és mégis kidobnak minden szerverről pb hiba miatt (OS privilege 509 vagy mi). Lassan úgy érzem, annyit az egész nem ér meg, hogy ennyit szenvedjek vele...
  • Strahd_
    Ez a mánia :) nálunk is a
    h_a_c_k
    játék és hasonlo szavak szürvbe vannak ugy ha az van az oldalon nem jön be :(
  • Vlala #54341
    Azzal kezdtem, azt a kis térképrészletet már ki is nyomtattam magamnak, és arra megyek (láma módszer :D), de így is észrevesznek a hegy másik oldaláról (mondanom sem kell, laposkúszás, lassú menet (low & slow vagy mi :) ), és mindig kb. ugyanott vesznek észre.
  • Marvin
    És vajon az aao.hu-t láttad-e?

Training menüpont. ;)
  • Vlala #54339
    ÜDv mindenki, új A&A-s vagyok, de már majd' kétszer uninstalláltam. Téma: SF Training, E&E mission. Az A pont még megvan, aztán le a "gödörbe", onnan aztán kib...ul nincs semmi, mert három méter után spotted vagyok, most jön a poén: a program megmutatja, honnan vettek észre. Kettőnk között van egy hegy. Hogy azt a k... i...f... h... b... wallhackes édesanyukájukat, van valakinél távcsöves cheat? Banyek, amerikai katonai kiképzésen vagyok, és nemhogy atommal nem támadhatok mindenkit, aki csúnyán néz rám, vagy nem ad olajat, de még pisztolyom sincs.

(Ne mondjátok, hogy olvassak vissza. Egy órája olvasgatom ezt a K nagy flémet, ettől ilyen rózsás a hangulatom.)
  • Sadist
    Szia, te ki vagy?
  • Marvin
    És miért 200-as a pingem, amikor a többieknek csak 10-20-as?
  • mstummer
    Meg hogy van e magyarítás és hogy merre lehet cracket szedni hozzá...jah meg hogy melyik warezről szedhető le a gém :)
  • Marvin
    Azt kihagytad, hogy feltetted az 1.5-öt, de nem találtál egy szervert sem.
    Meg azt is, hogy nem találod a küldetéseket, amikor botok ellen lehet offline játszani.
  • Dexa
    Milyen játék ez az americas army?
    Ha meghalok mindig meg kell várni a következő kört? Mármint nem tudok gyorsan vhogy újraéledni?
    Tudok nem amerikai katonákkal is játszani?
    Vki tudna nekem segíteni a medic és az sf teszt megoldásait illetően?
    No meg aztán neki is állnék vmikor, hogy megcsináljam azt a kúszós tréninget, de mindig észrevesznek. :S Szal nem tom mit csinálok rosszul. :S
    Mondták nekem, hogy csináljak meg vmi sniper tréninget is. Utána már sznájper is lehetek?
    Lelövöm a mozgó embert, és néha előfordul, hogy utána egyből meghalok vagy ki is dob az adott szerver. :S Itt nem szabad lőni senkire? :S Ezt a részt nem igazán értem. :S
    Próbáltam érdeklődni, hogy van-e ebben a játékban plazmaágyú vagy vmi hasonló dolog. Szal ilyenek nincsenek vagy csak én voltam figyelmetlen? :S
    Kerestem a pályán páncélt, lőszert és medipack-et, de nem találtam. :S Mindet felszedték a játékosok előlem és lassú voltam?

Ha tudnátok nekem segíteni, megköszönném. :)

• Gabe18
    És az amerikai katonák tornamutatványokban is az élen járnak...

• Doma #54332
    Köszi szia
  • Marvin
    További jó CS:S-t, BF2-t, MOHAA-t, COD2-t... !
  • Dzsotte
    További jó lovagolást!szevasztok
  • Doma #54329
    BSZ Strahd
  • mstummer
    Az is lehet hogy nemjó crack-et tett fel a srác ezért lagolt neki :)))
  • Marvin
    Nos itt nem egy játékos van, aki több, mint egy éve játszik ezzel a játékkal és olyan is van, aki már két éve (vagy több).

Egészen pontosan milyen tapasztalatról beszélsz?
  • olympus
    de ne mazért élvezhetetlen a játék mert szar , a pinged a netedtől is függ nagyban! nem tom mi a bnajod mert talán nem egy 26 os szerveren kellen e jatszanod!
    Amugy ha kisebb lenne a pinged akkor is lelőnének!
    De hihetetlen 2.1 Gb szemét töröld le pfujj pfujj!