60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Hol van még szombat? :P
  • Vlala #54445
    Nem enged tovább, tehát nem menti az accountodba? 2.6-os verziót használsz?
  • Marvin
    Inkább azt írd meg, hogy jössz-e!
  • Mighty
    Rosszabbul teljesítjük a kiképzéseket, mint négy éve :)
  • Strahd_
    Ennyire csak nem lehet nehéz .P
  • netmesterke
    Köszi mejd megnézem!
  • Sadist
    Nézd végig a training videót, ha az alapján csinálod, akkor elfogadja.
  • netmesterke
    Én végigmentem de nem engedett tovább!
    Mit tegyek???
    Mindíg a fehér sávban mentem!
  • Sadist
    szívesen
  • Frosty01
    THX :D
  • netmesterke
    Hali. Nekem olyan problémám van, hogy most szereztem meg a játékot és megakadtam a
    tréning 2. feladatán (akadálypálya). Végig megyek rajta de sohasem enged tovább. Létszi ha valaki tud segíteni akkor írjon a [email protected] ra, vagy ide a fórumba.
    Köszi mendenkinek előrre is!
  • N3TuddKi
    akkor töltsd le a 2.6-ot INNEN ;)
  • Frosty01
    SG-ről töltöttem le
  • Marvin
    Akkor azt hiszem az egyik problémára fény derült.
  • Frosty01
    1.7 :S
  • Marvin
    Ha a verziója 2.6.0 (ami valószínű nem így van), akkor teljesen elég ahhoz, hogy játsszál.
  • Frosty01
    wááá megcsináltam a sharpshooter küldit, és nem engedi feltölteni az accountomra amit ma csináltam :(
  • Frosty01
    és elég a játékhoz az Army Operations? vagy le kell töltenem mást is? S:
  • Strahd_
    régebben jobb volt mikor minden teszten át kellet menned :)
  • Mighty
    Tévedés. Ahhoz, hogy tudj játszani, elég a basic training. Ahhoz, hogy lehess sniper, medic illetve játszhass airborne és SF pályákon, ahhoz kell teljesíteni az egyéb teszteket, kiképzéseket.
  • hardt
    Csákó! hát elöször nem csak a basic-traninget hanem az összeset meg kell csinálnod hogy elkezdhess játszani normálisan... ez van! tehát kezdd el szépen megcsinálni az összes traninget... 100% osan ha tudod ;) sok sikert!!!
  • Frosty01
    Hali!
    Új vagyok még ebben a játékban :S, segitség! Hogyan kezdhetek el végre játszani? :D (Army Operations-om van) és magyar szerveren szeretnék kezdeni ha lehetséges...
    a Basic Traininget elkezdtem, majdnem minden célpontot (1miss) eltaláltam, de azt pampogja nekem az oktató hogy nem feleltem meg :(
  • Vlala #54424
    észrevettem. Saját emberre akkor sem lövök, ha ő lő rám. Akkor inkább elhagyom a szervert, és keresek barátságosabbat :)
  • Cool Killer
    Hogy lehet beállítani a játban hogy a proxyn keresztül csatlakozzon a nethez????
  • [Rush]
  • N3TuddKi
    army.hu-t elérte a végzet.
    Critical errort kapott...
  • Strahd_
    Olyan gonoszak vagytok
    Csak azért mert én nem vagyok Honor kurva mint Rush? ... genyák! :P
    különben is rengeteget játszok .P (0.2 hrs. per day) miota reseteltem az accom .P

Vlala probáld ki :) a saját csapat társad lelöni :) pl ha ö a mesterlövész :) löd fejbe hátulról :P tuti utána hallgatni fogod a vinnyogást a TS en :P már ezért megéri :P
    Részlet a legjobb FF böl .) (RavenShield)
    "Defender: Hu de király vagyok , mindegyiket megöltem ...."
    "Slow(lehet nem ö volt :P ) De Defender ezt most miért???"
    "Defender: Isten vagyok szétkaptam öket..."
    "Rush: Defender ez most mire volt jo ?"
    "Defender: .... hu... bocsi srácok... azt hittem kékek vagyunk.... bocsi..."

(Vlala bocsi csak ugratlak .P )
  • SACA_(HUN)
    Háát, szerintem két forintot sem ér a bőre! :)
  • bcs78
    Tényleg! Strahdnak vajon mekkora lehet a megbecsülés szintje?
  • Sadist
    Vicces gyerek ez a Strahd :D
  • [Rush]
  • Vlala #54415
    Ha sokat játszol, több megbecsülést kapsz, de ha tényleg a csapatodra is lőttél, akkor lehet, hogy azért nem nőtt.
  • Strahd_
    Hm én lötem mindenre ami mozgott és nem volt baj belöle... csak azt nbem értem a hegy mikor emelkedik fel? Mountain Passon voltma és az alagutat védtem a munviröl... :P Támadó voltam
  • Vlala #54413
    Mi biztos? Van valami ROE büntetőpont, amit csapattársak mészárolgatásáért kapsz, nem?
  • SACA_(HUN)
    Biztos? :)
  • Vlala #54411
    Ez nem az a játék :) FF van, csapattárs kilövéséért mínuszpontokkal terhelhetik a honorodat.
  • Strahd_
    "ha mutat abban az irányban csapattársat, akkor inkább ne lőj. :)"

Ugyan már :) "Kill them all, God will sort them out"
  • Vlala #54409
    Ha nincs időd, akkor:

Létezik, már AAO (America's Army TS szerver is van ám!

Nehezen lehet megkülönböztetni, de van egy pár trükkje:
    a ruházat kicsit más, közelreől a célkereszt is mutatja (zöldre ill. pirosra vált), távolabbról, ha végképp nem tudod megkülönböztetni, max. az iránytűre hagyatkozhatsz, ha mutat abban az irányban csapattársat, akkor inkább ne lőj. :)

A csapatnak néha vannak feladatai - védd meg a bázist, robbantsd fel a házat - amelyek ha nem teljesülnek, pl. bejönnek a bázisra, vagy hatástalanítják a bombát, akkor életben maradtál ugyan, de a küldetés nem sikerált.

Pontozásnál honort kapsz sikeres küldetésért, ellenfelek likvidálásáért, ROA (vagy mi a szösz) mínuszpontot kapsz, ha egyik csapattársad általad leli halálát (tipp: ha azt látod, hogy egynémely csapattársad módszersen irtja a saját csapatotokat, ne rendszabályozd meg, inkább lépj le és keress normálisabb szervert), KIA - Killed in action, szintén mínusz, most fejből nem tudok többet.
  • Josszimatroz
    ha tudsz olvasni es van ra 5 perced lasd fent info+segitség=americasarmy.hu
  • Ombika
    udv vki segitsen letezik magyar server ?
    Kurvara szar,h alig lehet megkulonboztetni ellenseget vagy csak en vagyok vakon?
    Pontozasnal mit kell figyelembe venni es miert van az,h ha csapatunk eletbe marad de megis mission failt ugat?
    Pontozasnal mi mit jelent?

THX ALL!!!!