60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Nem.
  • Frosty01
    nemá...
  • panther112
    Ugye jól emlékszem, hogy a teljes army újítás most áprilisban lesz, új motor, új pályák, új gépigény:)...?
  • Josszimatroz
    milyen villamos? nah lemaradtam valamiről..
  • [Rush]
    jólvan menjél vissza villamosozni
  • Vlala #54481
    Igen, olyan még nincs... Meg kellene őket sürgetni :)
  • sazsmadar
    Hát köszi a válaszokat. Ettől féltem. Mivel nekem linuxra van feltelepítve. Akkor várok még egy kicsit, hátha megjelenik a közeljövőben linuxra is. Ha nem akkor kénytelen leszek vissza tenni vindózra.
  • Vlala #54479
    oprendszer nem befolyásolja, de tök ingyen tudod frissíteni 2.6-ra, általában a legújabb verzióra indítanak szervereket.
  • mstummer
    Mindig a legújabb legyen fent
  • sazsmadar
    Sziasztok. Nekem a 2.5-ös verzió van meg és alig találok a neten szervert. Ez azért van mert már megjelent a 2.6-os. Vagy ez teljesen független tőle?
    Esetleg ezt befolyásolhatja az is, hogy milyen oprendszeren fut a játék?
  • Vlala #54476
    Ilyen volt nekem is, a kezdeti időkben. Fogadok, Neked is OS 509-es hibát észlel, tehát vagy tűzfal mögül (fel kell venni az aa.exe-t a tűzfal átengedő listájára), vagy host gépről (ez esetben a rendszergazdit kellene meginterjúvolni az esetről)
    Előfordulhat még, hogy kis, vagy leterhelt sávszélességről próbálsz csatlakozni, nálam ez is hiba volt, bár ez a ping-nél látszik.

(Bocs a duplázott hozzászólásért, két irányba válaszoltam)
  • Vlala #54475
    ez a cheaterezés azért van, mert mindenhez kell comment.
    1 lövés: cheater, aimbot
    sok lövés: tunker
    fedezékből lövés: camper
    gránát kill: noob, nade noob

• Marvin
    Nagyon vicces csávók vagytok.
  • Mighty
    kormányválság....

• Josszimatroz
    rgr.. tényleg miújság a norvég milliárdosoknál?
  • bcs78
    Armyops.log-ban nézelődj. Keress rá a KICK szóra, és ott kiderül mi az oka. Ilyen kevés infó alapján nem tudunk segíteni...
  • Szabi84
    Az emberek árnyékát kijavíthatnák már, nagyon látni merre megyek vagy hol jön az ellenség! Mondjuk néha jól jön de hát mégis...
  • tattooed
    Szasztok!

Egy csomó helyről ledob a punkbuster, pedig nem csalok nem ámítok.
    Ez mitől van, vagy hogy lehet "meghegeszteni"?
    Már próbáltam rá frissíteni a pb-re de ugyanúgy csinálja.
    Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.

• Mighty
    Tekergesd inkabb a kormanyt :P
  • Strahd_
    Me csiter vagy azé :P
  • Marvin
    Josszi, Rush, Mighty!
    Ez nem az xSU privát chat apukáknak!

• [negativ] Cirek

na újra bementem vmi szerverre majd 1 éves kihagyás után, és hát azt kell mondanom a sérülésmodellen változtattak vmit, mert most már nem akartak megfeküdni 1 fejlövéstől az enemy-k
    mondjuk ez nem is annyira baj, mert legalább tovább éltem

ami viszont feltűnt, hogy semmi lézeres célzó vagy vmi hasonló , pedig azt még anno 1. SF patch előtt reklámozták.

nem játszottam sokat, de még mindig cheaterezik a magamfajtámat?
  • Josszimatroz
    ismerős dolog...
  • [Rush]
    kedves apuka

jóvan azért, valamit összehozhatnánk majd 1x
  • Mighty
    huh... Gőzőm sincs. Elhiszed, ha azt mondom, hogy alig van időm játékra? Lassan egy éve nem installáltam új játékot a gépemre
  • [Rush]
    tékkk váááándóóóó, jáááá
  • Sadist
    tékkk :|
  • [Rush]
    mit terrorizálod a népet :P

GRAW-al mi lesz érdekel majd?:)
  • Mighty
    Aki bújt, aki nem, megyek.

Te, ott a monitor mögött. Te, igen Te Rush ne bújkálj. Megtaláltalak :P
  • [Rush]
    SACA keress meg!!!!
  • Sadist
    Asszem ez az a klán, akiket egyszer Cyrussal ketten elpicsáztunk :D Több mint 9000 órájuk van bridgen, de úgy vertük el őket, ahogy csak nem szégyelltük, el is hagyták a szervert :D
  • Frosty01
    nekem nagyon tetszik, de tegnap egy [BS] nevezetü külföldi klán tagjai ki akartak kickelni mert lelőttem az eggyik klántársukat ^^ (magyar szerveren :P)
    de jocy10, akármilyen netes játékkal fogsz játszani, törődj bele hogy mindig lesznek cheaterek, csalók
  • Vlala #54454
    A PB elég sokat segít, nem?
  • Jocy10
    Nekem elment a kedvem az egésztől!Ilyen bugos;lagos játékot már régen láttam! Tele cheaterrel,ghosterrel.....Tegnap egy 92 honoros barom be is vallotta,hogy "headshot script"-et használ!!!Amíg van ilyen lehetőség,addig semmi értelme ennek (az egyébként nagyszerű) játéknak...Én személy szerint utálom azokat akik valamilyen cheatet használnak,így könnyű játszani,enélkül meg egy nullák! Van aki szeretne normálisan játszani,csak néhány seggfej miatt nem lehet.....Remélem egyszer találnak valamilyen megoldást a csalók végérvényes kizárására,akkor talán lehet normálisan játszani!
  • Frosty01
    csak 5 magyar szervert találtam, azok közül is 3 üres 2-n pedig épp war lehetett
    elég gáz igy egyedül a pályákon
  • Strahd_
    :) jo akkor nem kifogás :) szerintem külön buli volt az a pár perc amig megcsináltad :) csak kár hogy skippelni nem lehetett a dumát .P és rögtön megcsinálni a teszteket .P
  • Sadist
    Akinek meg nem megy a magyar szöveg értelmezése, az ne is játszon :P Medic training nem lehet kifogás!
  • Strahd_
    De arra még lehet kifogás :) de a többi teszt alap .P aki FPS el játszik csak megtudja csinálni :)
  • Sadist
    Medic előadás meg fent van aa.hu-n szépen magyarul, úgyhogy a nyelvtudás hiánya sem lehet kifogás
  • Strahd_
    Dehát izé... nem olyna ördöngös feladat az a traning :P akármelyiket is nézzük :P

Az tény az utso épületes az sokat változott :P és az accuracy feltornázás miatt vagy 4 szer megcsináltam .P hogy szép szám jöjjön ki :P

dehát izé.... akinek nem megy az alap kiképzés az gyakoroljon vagy valami... anno mindenkinek ment traning video nálkül.. (SF - MEDIC teszten elfogadom hogy kell help no de a többi esetén?!?)