60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • I.C.ram
    a szart szalltak meg egyszeruen elvettek nem is kuzdottek erte... hanem nekik ajendekoztak...
  • I.C.ram
    ok a legnagyobb rasszistak utaljak az osszes nem zsidot...
  • Krinyo
    na peace :D
  • I.C.ram
    semmi antiszemita dolog... a zsidok mindig masra keni a dolgokat...
  • Krinyo
    Freak te mit tennél ha megszálnák Magyarországot?
    TŰRNÉD?
    Izrael 50 éve létezik.Megszálták az Arabokat,és azt mondták mától ez Izrael!Szal van okuk harcolni.Izraelt Amerika támogadtja.Évente annyi pénzt ad fegyverkezésre mint egész Magyarország tartozása!Szal ha majd jönnek a cigók,és új államot alapítanak,akkor majd megnézem mennyire véded őket :DD
  • I.C.ram
    mert annak nincs is hangja azt nem puskapor lovi ki hanem egy mechanika a fegyverben gondolj be ha puskaporral indulna be akkor besulne a kezedben a fegyver :))
  • GregSB
    Szerintem teljesen igazad van. A napokban is volt egy bombázás, ahol több ezer ártatlan arab halt meg, mégsem sz@rik rá senki. Na ez gusztustalan.
  • Krinyo
    Freak miről beszélsz?
    Tudtad hogy fasiszta vagy?
    Nem arabok voltak hanem terroristák.Az nem számít milyen nemzetiségűek.
    Egyébként jó ha tudod az egészben benne van Izrael keze.Ezzel a kis akcióval bevonták Amerikát a háborúba.Igy könnyebb legyőzni az Arabokat.
    szegény amerikaiak,de az már senkit nemérdekel hogy az izraeliek tömegesen gyilkolják az ártatlan arab civileket!
    Ez kb olyan mint amikor Hitler megölt 6 millió zsidót,közben a gulágokban(Oroszo.ban) sokkal többet öltek meg.27 millió orosz katona esett el,és az egész világon a kommunizmus 120 millio ember áldozatot szedett.És mégis mit emlegetnek ma? 6 millió...
    Ez a nagy igazságtalanság.
    Lehet egy picit eltértem a témától :D
    Freak azért ne vedd zokon. :D
  • Ron Ragm
    Ase? Lémszpáj?
  • GregSB
    Remélem hamarosan lesz ASE support is hozzá, mert én nem fogom letölteni azt a sz@r Lémszpáj árkádot.
  • Ron Ragm
    kétszáz yeah
  • Ron Ragm
    Végülis az...jó nagy csúzli:D
  • GregSB
    Na végigvittem a tréninget. Iron sightal már nem volt nehéz :)

AMi vicces, az a M16os gránátvetőjének hangja :D Mintha csúzli lenne :))
  • Ron Ragm
    jajj jönne már le olyan kiváncsi vagyok tényleg olyan jó-e:)
  • Maxxx
    Nah gyakorlat offolva...
    ...qvayó...
    UT:infiltration-hoz hasonlít talán legjobban, annak kicsi+nagy hibáit szinte mind kilőve... új engine így nagy netes katonai nyüsgés nélkül nagyon coool... ;)
  • Ron Ragm
    talpon maradt? biztos legény a talpán:D
  • Mighty
    Egy kicsi volt....de nem olyan brutalis, mint SOF2....fejbelottem es talpon maradt serules nelkul. Keves 'verfelho' volt csak.
  • I.C.ram
    jaja :))
  • Ron Ragm
    Ironsight?
    Ááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggh jöjjön má le gyorsabban:)
  • GregSB
    na helyesgbítés :D

Nem 7, hanem 17 mehet mellé.

És én voltam olyan hülye, hogy nem tudtam az Iron sightról :D (Zoom)

Na ha valaki megcsinálja IronSight nélkül a 23 at, az szóljon :D Én megcsináltam.
  • Ron Ragm
    na a fele már lejött
  • Ron Ragm
    Ehhe!:)
  • I.C.ram
    ver van?
  • I.C.ram
    tok jo poen nekem beszart rogton az elso loevesnel a fegyverem es megkellett javitanom :)) amerikai minoseg ugye :))
  • I.C.ram
    nekem elsore sikerult... 2 melle lovessel
  • Mighty
    bazzz....bebasztak a bortonbe, mert lelottem a fegyver kiado muksot :)
  • GregSB
    Nagy kalap szar ez a tréning. Eddig egyszer sikerült csak megcsinálnom, de úgy felidegesített. Mégpedig azért, mert MÁK kell ahhoz, hogy meg tudd csinálni. 300méteren már úgy szór ez a szar M16, lehetetlen pontosan célozni vele. van 40 töltényed, és max 7 nem találhat. Ez rohadt szemétség, van amikor 3 töltény megy rá 1 célpontra. És mégegyszer mondom nem azért mert nem tudok célozni, hanem mert szór(több métert!) az M16 300méteren. Volt olyan hogy másik táblát lőttem le, miközben lőttem egyet...
  • FREAK
    és host is van?
  • FREAK
    huh :)
  • Ron Ragm
    Hehe, szegény frík:) most kezdheti előrről:)
  • Ron Ragm
    azér nincs lan mer a szerverek a pentagonban vannak és robotokat irányítunk a játékkal:D
  • I.C.ram
    de van lan ott van hogy find lan games...
  • I.C.ram
    ja azthittem hogy 180kb-s filet huzol lefele :)
  • FREAK
    faszom, lan nélkül minek.......
  • TneX
    Ügyes vagy
  • FREAK
    FAK, akkor megszakítom 95%-nál :D
  • TneX
    Azaz
  • TneX
    Nincs tudtommal,én nem találtam.
  • FREAK
    ez a 204 megás cucc az?
  • TneX
    Bazmeg ez meg van hibbanva.Végigvittem a tréninget,már 1szer bementem 1 szerverre,erre most megint azzal jön,hogy,pléjer not kválifájd vagy mi a bráner.