60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • geri777
    Mit tehetek ha eloptak egy 70 honoros nevemet ?? a Clan társam volt az és Megbiztam bene idáigg mit csinálhatok ?
  • MaxPayne
    Hy emberek, nekem az lenne agondom hogy fel akarom rakni a játékot de nem engedi felrakni mert mikor ki lehet választani azt hogy melyik meghajtóra tegye fel a játékot akkor nekem alapból a D: meghajtót adja meg de azon kevés a hely és a másikra akarom tenni a C:-re de azt meg nem engedi mert ha rákattintok nem csinál semmit PLS help
  • Mighty
    Ezt most annak fényében írtam, hogy egyik oldalra se mennék katonának. Én azon csodálkozom, hogy az ilyenek láttán (és ez csak a jéghegy csúcsa, ott vannak az öngyilkos robbantások piacokon, a konvojok elleni támadások, stb) a koalíciós hadseregben nincsenek tömeges dezertálások.

Engem semmilyen paranccsal nem tudnának kirángatni a páncélozott járművek viszonlyagos biztonságából...
    Dehát önkéntes haderő, vállalták a halál kockázatát, nem tudom őket sajnálni.
  • Strahd_
    Megnéznék a másik oldal propaganda filmjét is azért.
    Városi környezetben egy orvlövész igy tud dolgozni... (gyerek mellet nem sokkal ellöni mert kit érdekel max meghal hozzáálásal.) Szar a katonáknak hogy nicns rendes célpont aki ellen harcolniuk kell , civil lakosság között elvegyülve meg egy egy fantikus orvlövész ki tud löni 1 - 1 örposton álló katonát. A seregnek egy közlegény "nem nagy érvágás" mellesleg sokszor elvétik a lövét, de demoralizáló hatása van. A Sereg nem erre való, gerilla harc ellen nem tudnak mit csinálni.
  • Strahd_
    Nem értelek titeket :) olyna sokan játszunk hogy majd minden napra jut egy szülinap ez olyan baj? :P
  • Vlala #54681
    Nem lehetne a bannerbe kitenni a "Boldog Szülinapot" feliratot? :) Lassan esedékes lenne :D
  • Mighty
    Hat nem semmi. Menne a tokom katonanank...
  • tipolino
    Hello!
    Valaki pls help!
    amikor belépek egy szerverre betölt és kilép,azt irja ki hogy critical error!!
    Valaki segitsen pls,nagyon fontos lenne
  • MaxPayne
    Saca nekem nem hoz be semmi filmet, szerintem rossz a link vagy nemtom de nekem ezt hozza be: http://matt.carter.name/hotlink/hotlink.gif
  • Elder
    Azért nem a gaméból connectelek mert kevés ott a szerver, de a szerverkeresöbe rengeteget ir ki.
  • SACA_(HUN)
    Megrázó képsorok egy iraki sniper tevékenykedéséről! Csak erő idegzetűeknek! A file65 megás!
  • Cat 02 #54675

Boldog szülinapot Az admin!

hát ez lol :D:D:D:
  • bogyoka
    Oké, mire beírtam sikerült, kértem mailban, és megvan már

Bocsika, hogy feleslegesen írtam be, de kétségbe voltam esve:)))
  • bogyoka
    Nagy bajban vagyok

Megváltoztattam a nevem az Army lapján,mert úgy akartam, hogy legyen a nevem után hogy (HUN), mert lehet, hogy majd egy klánba sikerül bekerülnöm és kipróbáltam a változtatást, node elfelejtettem hogy mit adtam meg, és nem fogok tudni így játszani, nem tudok belépni, nem jegyeztem fel, rengeteget variáltam ott a nevemmel és ezért fogalmam sincs mit, hogy adtam meg.

Mit lehet csinálnom?
  • Noodlee
    Talán mert nem tölti be a PunkBuster progit...
  • Vlala #54671
    Miért nem gameból connectelsz?
  • Elder
    Sziasztok!
    A következő lenne a kérdésem: Miért van az hogy amikor The all-seeing eye-vel nézek szerver s rákatintok egyre akkor csak a menü jön be, de nem kezd connectelni. HELP!
  • Doma #54669
    Boldog szülinapot srácok :P!
  • Mighty
    Detto
  • rezes
    Koszi mindenkinek es Isten eltessen Mighty
  • Sadist
    Előbbire AAO.hu utóbbira AAO.hu FAQ
  • Öreg Csóka
    Hi Ifjuság!
    Kis segedelmet kérnék:Azt hallottam, hogy ezt a játékot valahonnan a netről le lehet tölteni, és szingliben űzni. Nos engem roppant érdekelne a dolog mikéntje! Plíz help!
    Üdv Néktek!
  • Öreg Csóka
    Boldog szülinapot MIGHTY!
  • SACA_(HUN)
    Boldog szülinapot Mighty!!
  • Sadist
    :D
  • bcs78
    Öcsém! Nagyon penge a szkript!
  • bcs78
    Boldog szülinapot Mighty és Rezes!
  • Strahd_
    Migthy bácsi, sok ilyen szép napot :P
  • Sadist
    Új fícsör
  • Mighty
    Boldog szülinapot Én!
  • Vlala #54656
    (hivatalos bszn-topic :) )
  • THE matrica
    Boldog szülinapot
  • Mighty
    Megtisztelnél, ha igen
  • N3TuddKi
    Bsz Májti meg Rezes
    ;)
  • Sadist
    Akkor most már csókolommal kell köszönni?
  • Vlala #54651
    Öreg vagy :) BSzN!
  • Mighty
    Köszönöm!

Megvan a 30. honor... akarom mondani évem :)
  • Sadist
    Boldog szülit mindkettőjüknek
  • Strahd_
    Boldog Szülinapot Mighty
  • Free
    Boldog Szülinapot Mighty és Rezes