60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • I.C.ram
    Na, felhozom...

Már 15 Pontom van! :)
  • I.C.ram
    Ahamm tehát 500 pont 1 honor... Köszi.
  • [Rush]
    Norbi veled még számolok este!!!
  • Norbi2K
    de utoljára!!
  • [Rush]
    500 pont 1 honor!!!!
    Ezeket a honor pontokat akkor kapod, ha már összegyüjtöttél 500 punktot!!!!!!!!!!
    Ezt úgytudod megnézni, hogy az f1 lenyomásával a név stb. mellett ott van 1 score táblácska ott, láthatod mennyi pontot gyüjtöttél!!!
    Ezeket a pontokat kaphatod gyilokért, a vezető (ha csapat vezető vagy és nyertek akkor 100 pontot is kaphatsz)vagy azért, ha a kitüzött célt te vagy 1 másik csapattársad csinálja meg, de azért 1értelmű, hogy több pontot kapsz azért, ha te csinálod nem a társad!! Az öngyilokért a TK-ért -pontokat kapsz és a gép kegyetlenül le is vonja!!! Kb. ennyi, ha valamit nem értesz akkor kérdezz megprobálok rá válaszolni!!!
    Még 1x utoljára elmondom, hogy aki esténként akar 1 jót játszani vagy csatlakozni 1 klánhoz, esetleg kérdése van az jöjjön be a treforton a HSF szobába, szívesen segítünk mindenbe, általában mindig van ott 2-3 {HSF} arc!!
  • I.C.ram
    Na már 14 pontom van. :)
  • I.C.ram
    Már zakatolok a 13 honor pont felé. Nincs valakinek egy táblázatja, hogy milyen cselekedetért mennyi pontot kap az ember?
  • I.C.ram
    Nekem olyan cheat kéne, hogyha beírom, akkor átvált sniperre a fegyverem, és persze csak nekem működne. :)
  • zotyesz
    Igen az nagyon jó lenne, de csak én kapjak olyat. Ha mindenkinek lenne, akkor megint könnyen leszednénnek.
  • Norbi2K
    akkor tegyenek a gamebe olyan videokamerás puskát, az nagyon fasza lenne:))
  • I.C.ram
    OICW megbukott, mert iszonyat drága fegyver, és rohadt bonyolult az egész, nem is beszélve a 300 oldalas kézikönyvről.
  • zotyesz
    Hát majd igyekszem...
  • zotyesz
    Én sem kimondottam arra gondoltam, de ha jól tudom a HK nekik fejleszti az OICW-t. Hecklerék nagyon nyomulnak.
  • I.C.ram
    Iszonyat a verseny a sniperért, annyira szar, hogy versenyezni kell, hogy kié legyen a sniper. :(
  • Norbi2K
    szevasz bence, mi ujság veled, rég találkoztunk, ICQ!!
  • Norbi2K
    ugy szoktam
  • I.C.ram
    Nem valószínű, hogy az AK-t fogják rendszeresíteni. :)
  • I.C.ram
    Szerintem, épp az, hogy a hangulata miatt a legjobb. Sniperre szoktam menni, és van olyan, hogy olyan jól elbújok, hogy az ellenfel szinte rajtam tapos át, ez a többi pályánál nagyon nehéz.
  • Timber
    en akkor csak ugralok folyamatosan ... az miert jo? ^.^
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Vagy tedd görgőre a fire-t.
  • Mighty
    Egyes lovesnel nyomogasd kurva gyorsan az egergombot. Nekem hamar kiurult a tar...:)
  • zotyesz
    Majd amikor új fegyvereket rendzseresítnek a US Army-nál.
  • Norbi2K
    mikor lesz már olyan patch amiben az amcsi fegyverek jobbak mint a ruszki fegyverek, elég bosszanto hogy az m4 tűzgyorsasága milyen lassu, vagy csak nekem?
  • I.C.ram
    Meg a Tunnel, az abszolút assault pálya.
  • I.C.ram
    Nem ezt írtam én is? :D
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Mighty az #aa.hu szobában leszek ,a #dlclan.hu-rol bannolt FSG:>>>>
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hát azért a közelharc elbújhat a CS mellet!De összeségében jó a game.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nem csak az előző 9 kör is számít!10körönként fríssíti ,nem körönként.Ellőte lehet szereztél anyi pontot ,hogy az öngyilok után még mindig elégg volt 2 honor pontra.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    JAJA leszek!MSG-z rám!Wílkó és mehetünk.:>>>
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Ja és a mountain passrol beszéltem nem a piplinerol,hiába azt írtam.Pfff de fáradt vagyok.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Bocsesz ez is Redowlnak ment.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nos tévedsz.Pipeline igenis 50%-50%os map.Egyálltalán nem lehet azt mondani ,hogy def vagy assault map lenne.És a hangulata meg iszonyat jó!Elelnben a bridgel ahol ügye nem tudod megkerülni az ellent!És ha az bekempel szépen és nem rushol ki!2 gránátvetőssel +1 sniperrel bevédi akér 7 ember ellen is.
  • I.C.ram
    Most látom csak, hogy a sniper traininget is megcsináltad :) Köszi!
  • I.C.ram
    Szerintem a Mountain Pass az egyetlen pálya, amit 50-50%-kal lehet nyerni, és veszteni. Tegnap voltunk kb. 10-en assault és 12-13-an def, és folyamatosan nyomtuk egymásnak, hogy 1 e on chill, vagy 2 e in chasm stb. Nagy király volt. Mindig (majdnem) mi győztünk.
  • I.C.ram
    Ezer hála :D Köszi!!!!!!!!!!!!

Egyébként Microsoft Optical van a 4 gombos + görgős. Sajna ha alacsony felbontásban játszom (nem bír többet a gép), akkor nagyokat ugrik, és szinte lehetetlen rávinni a távoli célpontokra.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Mi újság a Gáborral?
  • Mighty
    Tegnap 8 honor pontom volt. Mara feltornaztam 15-re :)
  • [DF]ricsik
    Ja és ez az engine nem egyenesen arányos Fps növekedést produkál a gép teljesítmény növekedésével!!! Unreal suxx
  • [DF]ricsik
    Hát pedig hidd csak el! Belső mapokon olyan 60 Fps szokott lenni a max, az ajja meg olyan 45. Nagy kültérnél meg nagyon nem mindegy hova nézel, nyilván a földet bámulod jó az fps. Én oda értettem, ha elnézel a világvégéig, vagy lenézel a völgybe Mounten Passon, akkor nekem bizony 30 alá esik. Ez nem mindig van meg, nagyátlagban 35 Fps. Kéremszépen azért a 30-35 Fps sem a gamerek álma, nekem az már kissé irritáló
  • [Rush]
    Igen van aktív magyar klán az aa-ban!!!!!
    {HSF}=HUNGARIAN SPECIAL FORCES, ha érdekel!!!
    Általában mindennap van valaki a treforton a HSF szobában, úgyhogy aki játszani akar az jöjjön be oda, szívesen várjuk!!!!
    Ez itt a reklám helye:http://hunspecforce.freeweb.hu/
    És különben a lövészetet 1.1-es aa-ban probáld meg ott nekem 1ből sikerült a 37!!!!