60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • I.C.ram
    Nekem Axelero ADSL van, és soha sem volt lagom mg officialon, és mindig addig vagyok bent, amíg ki nem lépek, vagy kirugnak.
  • The Garrett
    nekem kb minden 4. kör ilyen official szerveren... de van mikor connect után rögtön kivág... jah és a netem chello!
  • fluga
    nah én is szólok vmit, régen voltam itten:
    2 dolog ami zavar:
    adsllel lagosak az official szerverek
    és nincsenek realtime árnykékok...
    egyébként eddig megunhatatlan volt nekem!
  • Norbi2K
    Hallotatok már olyan kifagyásrol hogy nem látom a fegyverem (nem az F2 féle), nem tudok csak vizszintes sikon fordulni a nézésssel, tehát nem "360"-ban látok ,nincs célkeresztem, se iránytű, se objectives, se rangjelzés(mindig a private, hiába nem az vagyok), és akadozik is a mozgás, ilyenkor ha benn maradok a serveren akkor következő köre tuti hogy kivág... ja és a netem chello!
  • zotyesz
    Mennék, csak le kell szedni az 1.4-t. Amint lent lesz megyek. Visszatérve a medicre, ha nem a tápolásra lehet használni, hanem rosszabb fegyverel tényleg az elsza dolgod, hogy "életet ments", akkor a továbbiakban medic leszek.
  • Norbi2K
    gyere már játszani:)
  • zotyesz
    Hát ez biztos...
  • zotyesz
    Azzal azért nem dicsekednek, hogy milyen volt Drezda bombázása, vagy Nagasakinak nem volt startégiai jelentősége...
  • Norbi2K
    tényleg mikor jön már az uj patch???? de türelmetlen vagyok
  • I.C.ram
    Hát pedig az volt, sőt a főtéren lötték a nőket... Na neee! aMERIKAI Propaganda...
  • Norbi2K
    pedig a japánok is nagy gecik voltak mint akkor mindenki, de pearl-ben nem hiszem hogy korházakat lőttek volna, anak semmi értelme
  • Norbi2K
    nekem alapbol sötét a monitorom vagy a vidkártyám, nálam ez a gond:)
  • Norbi2K
    amugy nekem is ilyen sötétek a képek, persze a játékban nem
  • Norbi2K
    állits rajta acdsee-vel mielőtt belinkeled
  • I.C.ram
    Neeeeem! Nem tudom miért lettek ilyen sötétek a screenek, de ennél jóval világosabb a játék nálam.
  • [DF]ricsik
    Ilyen sötétben lősz? Nem csodálom hogy össze-vissza lövöldözöl a sawwal
  • I.C.ram
    HBO-n Pearl Harbour megy... Mekkora egy kamu!!!! Na ne mondják már, hogy a japánok direkt a civiliket lövik meg a korházakat...
  • I.C.ram
    Na mégegyszer:

Na nekem is van pár képem.

Csak nem Luke Skywalker fénykardját látom? :)

Itt meg a földhöz ragadtam, és a fegyverem is eltünt:

Nem is tudtam, hogy ilyen tágas a SAW tölténydoboza, hogy még én is beleférek :) :

• I.C.ram
    Na nekem is van pár képem.

Csak nem Luke Skywalker fénykardját látom? :)

Itt meg a földhöz ragadtam, és a fegyverem is eltünt:

Nem is tudtam, hogy ilyen tágas a SAW tölténydoboza, hogy még én is beleférek :) :

• Norbi2K
    na mégegyszer

• Norbi2K
    Ez nem a Cápa 4 forgatásán készült?

#img src="http://vernettiarts.com/files/images/heli_shark_attack.jpg">
  • Norbi2K
    Persze, ráteni egy tripodra vagy bire és védekezésre fasza lenne, persze csak ha lesznek nagyobb pályák meg járművek.
    Tényleg helikopter nem lesz? mert akkor arra is lehtne tenni, és akkor tiszta vietnam lenne
  • Norbi2K
    kimondta hogy rohangász vele, de ha lesznek jeepek, stb akkor simán rálehet majd szerelni vagy támogatásra nagyon fasza lenne, és tényleg nagyobb egy fokkal nem vagyok idiot:) 5.56>>7.62
  • I.C.ram
    Úgy lenne max. jó, ha csak letámasztva lehetne használni.
  • I.C.ram
    M60-at nem használják rohanás közben :) Az egy fokkal nagyobb kaliberű, mint a SAW :)
  • The Garrett
    LOL
  • Norbi2K
    és ha meghaltak a felcserek akkor
  • Norbi2K
    egy SIG-saner vagy egy colt nem lenne rossz, de ha lesz delta force a game-ben akkor biztos kapunk pisztolyt amugy nem hiszem, a seal-eknek is van pisztolya de az már NAVY :(, mondjuk egy m60-as nem lenne rossz attol függetlenül
  • I.C.ram
    Levegőben volt egy fegyver, és meglöttem, de pont akkor futott el elöttem 2 haver, SAW meg ledarálta őket, ráadásul official serveren :). Kiváncsi vagyok, hogy hány pontot vont le tőlem. :)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Pistolt meg kést a gameba!
  • I.C.ram
    Nem... Szerintem úgy fogják megcsinálni, hogy max 2 medic lesz, és a medic azért kap majd jó sok pontot, ha gyógyítja társait (nem magát), és mondjuk szarabb fegyvere lesz a többieknél.
  • zotyesz
    Hát, ha normálisan akarják, akkor az ellátatlan sebesülések folyamatosan apasztják majd az életerőt, és a felcser tudja ezt megállítani. Ez csak egy ötlet.
  • Norbi2K
    és a medic miféle lesz? teljesen fullra gyógyit majd vagy hogy oldják ezt majd meg? nem tudni?
    mert akkor medic lesz mindenki és magát gyogyitgatja majd csak :))
    Elképzelem ahogy az egész map attol lesz hangos hogy Medic! Medic! Medic!
  • The Garrett
    a sarkifény sarkított esete
  • The Garrett
  • The Garrett
    miért ne?
  • The Garrett
    ahah ez nekem insurgent campen jön elő.
  • dikki*yysw
    Erre nem mondok semmit.. anyádhoz miért mentek odaa férfiak? :)))
  • Norbi2K
    Roger!
    és hasalj ha jön a gránát! :)
  • Norbi2K
    már nem akartam több kéept betenni de betehetek egy olyat ahol két métere állok a gránáttol és élek, ha az srác az asztal tetején takarásban van akkor a játék készítők nem láttak még igazi fedezéket mert az asztal széle(párkány) nem az, ilyen alapon nekem meg a lépcső fokok szolgálhatnának fedezékként, szoval ez bug
    és nem vettem kötekedésnek